Wpisy 3 551 895 – 3 551 994
25 kwietnia 2019 10:13 → 25 kwietnia 2019 13:07, 100 wpisów
ForsamiruletkaTo nie Ja ---szkoda bo by się przydało coś przygarnąć
W miejscowości Częstochowa padła wysoka wygrana w zdrapce SZCZĘŚLIWE LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
3 551 886. Forsami 2019-04-25 (09:46) Lotto Lotto Lotto Lotto Lotto
Wiadomo też że konkurencja nie śpi i chce zwerbować ludzi w swoje szergi. Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza
strona gier liczbowych i ŻADNA INNA
Popieram
Wiadomo też że konkurencja nie śpi i chce zwerbować ludzi w swoje szergi. Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza
strona gier liczbowych i ŻADNA INNA
Popieram
Lech grali lama nie, kulawo ale młody Marchewka załatwił Cierzniaka i 1:0taki prezent na jego 36 urodzinyna pewno zapamieta
Nie graj ie w mini dziś i jutro... Wrzucamy na sobotę by 350 000 przebić za 5
No... Czekam na kobieca dlonbo jak się mówi... Kobieta i chleb upiecze i chlopa
Dobra... Muszę tarczowe wyprowadzić czas na rzniecie ostredrzewa
Magda, masz gdzie, ale nie masz z kim? O Magdzie: Ma-gdzie-ale-nie-ma z kim.
Zagłębie Dąbrowskie ( Sosnowiec, Czeladź,Dąbrowa Górnicza, Jaworzno).
Tomi
Osa ja 276 a ty 278 punktow gonie cie
Zag wiesz czemu cyca tu nie ma bo wyszło ze oszukuje po pewnym losowaniu padly jego kosy 66 69 i to wplusie zaraz po losowaniu napisał ze nie zagrał około 8 9 godzin pochwalił się ze zagrał. ....I mu weszłem na ambicje i chłopak się spieszył ze wyszło na jaw ze oszukuje i se poszedł stąd nawet się nie pożegnał hihi haha
Zag czytaj 925
Zag zagraj dziś zag zatypuj dziś to twój dzień
To wyślij żonę
Kup przez internet
wygrom i co bede miał problem
a bo to daleko do tesowskiego pałacu
a to mnie okradno
same problemy
a bo to daleko do tesowskiego pałacu
a to mnie okradno
same problemy
Zatrudnisz ochronę za najniższe krajowe brutto
Podam Ci konto moje przelejesz mi
Lecę
kupiłem dwa pokarmy słodki i warzywny to znaczy z rysunkiem mlecza ten warzywny natomiast truskawka to słodki
W miejscowości Głubczyce padła wysoka wygrana w zdrapce Win-Go
chodzi o to że już zapomniałem o co chodzi dopiero co zoologicznego wróciłem z po karami dla łaci
nie wiem o co chodzi zaraz jem zupkę i naleśniki i wychodzę na działkę kopać ziemię na cukinie
Niech Żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko i ŻADNA INNA
Podaje 20 liczb do multi na 4 losowania
03,06,09,10,11,12,13,14,15,16
17,18,19,22,25,27,28,66,69,78
03,06,09,10,11,12,13,14,15,16
17,18,19,22,25,27,28,66,69,78
Jak wszyscy wygrają to kto będzie pracował ci z konkurencji chociażby bo wartość ich strony wynosi jakieś 10 złotych dlatego tu wchodzą bo Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i ŻADNA INNA
nawet obcej osobie staniej koło ogrodzenia i poproś by ci powiedzieli
Mulag Ty piszesz o konkurencyjnych portalach ile są warte wg mnie tyle Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
i widzicie sami zaczęło się od podwyżki pietruszki 3. 50 2018 a już 2019 8,5 no i nauczyciele nie wytrzymali sami widzicie to nie jest wina rządu czy nauczycieli sam to w końcu zrozumiałem ale pietruszki
lubi lubi ale już nie je bo tyle kosztuje że woli wydać na zakłady 8 zł dwa zakąłdy lotto z plusem
Nauczyciele starajkują bo mają na godzinę tyle ile kosztuje kg pietruszki
Ja to robię bezinteresownie bo jestem Fanem gier liczbowych i Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje a konkurencja to może buty polerować donisić do proroka kk straszyć a prorok popatrzył i powie Ale oco chodzi dopiero wszedłem Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko a ty dziecko idź dorosnij gry liczbowe dozwolone wyłącznie od 18 lat