Wpisy 3 551 974 – 3 552 073
25 kwietnia 2019 12:58 → 25 kwietnia 2019 13:50, 100 wpisów
Mulag Ty piszesz o konkurencyjnych portalach ile są warte wg mnie tyle Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
i widzicie sami zaczęło się od podwyżki pietruszki 3. 50 2018 a już 2019 8,5 no i nauczyciele nie wytrzymali sami widzicie to nie jest wina rządu czy nauczycieli sam to w końcu zrozumiałem ale pietruszki
lubi lubi ale już nie je bo tyle kosztuje że woli wydać na zakłady 8 zł dwa zakąłdy lotto z plusem
Nauczyciele starajkują bo mają na godzinę tyle ile kosztuje kg pietruszki
Ja to robię bezinteresownie bo jestem Fanem gier liczbowych i Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje a konkurencja to może buty polerować donisić do proroka kk straszyć a prorok popatrzył i powie Ale oco chodzi dopiero wszedłem Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko a ty dziecko idź dorosnij gry liczbowe dozwolone wyłącznie od 18 lat
Cena pietruszki bije rekordy. Dlaczego pietruszka jest droga? 14,99 za pietruszkę to przesada
Klienci przecierają oczy ze zdumienia. To najdroższe warzywa, które powszechnie rosną w Polsce. Sprzedawcy mają swoją teorię w sprawie cen za pietruszkę.
Przyzwyczailiśmy się do podwyższonych cen cukru. Przyzwyczailiśmy się do podwyższonych cen paliwa. Ale 14,99 zł za pietruszkę to już chyba lekka przesada Pietruszka kosztuje obecnie tyle, co egzotyczne bataty
Wszystkie warzywa korzeniowe na wiosnę drożeją. W końcu tegorocznych ma, bo urosną dopiero jesienią, a zeszłorocznych są przechowywane w chłodniach. Ale takich cen jeszcze nie było
Jestem zbulwersowana tą sytuacją chyba napiszę do ministra rolnictwa.Panie ministrze jak żyć?
tak patrzę 73 zł za pietruszkę za 500g
Nasiona pietruszki o wysokich parametrach jakościowych
Nasiona pietruszki o wysokich parametrach jakościowych
nie za długo to wygrać w lotto miliony będzie prościej jak kupić pietruszkę
idę jesć ale przypomniałem sobie bo zapomnę jak byłem dzieckiem to dostałem torebkę z pietruszką posadziłęm w doniczce ale wypier... wszystkie nasiona do doniczki urosły roślinki pietruszki ale tak było ich dużo że były na nich robaki przestraszyłem się i wyje.. przez okno te pietruszki z doniczki
Forsami wpadnij do mnie na działkę a zapomniałem dozór 24 godziny na dobę po co gdzie i dlaczego
Ale oco chodzi dopiero wszedłem
witam Gosia77 na razie podgrzewam zupkę jeszcze nie jem obiadu jak zjem chwilkę odpocznę i was opuszczę na działce nie ma internetu ale dobrze to czas przebywania z przyrodą
Gosia dziś 10 zakładów multi mam je zapisane w stałych zestawach ....te w mini nie gram
30 minut jeszcze zdążycie
Gosia zagrałem w Ekstra Pensja to samo bo jak żyć Panie Premierze jak....2,5,8,23,35+2
Na wieczór tylko 4 zaklady w mini
Forsami weź kredyt zmień prace
a kaktus wielkanocny dopiero ma pączki kwiatowe...tulipany w doniczce nie zakwitły...a róże na balkonie pięknie odbijają
Zbyszek ja mam teraz taką pracę że teraz czuję że żyje 6 dni w pracy 4 dni wolnego
Forsami jesteś stróżem za najniższe krajowe brutto
to fajnie Gosia uciekam jesć za chwilkę zawitam do was przed wyjściem na działkę
Gosia wiesz co forsami ma w domu spi przy tym dał skana
Tarnów, Kraków, zagrane 30 zakładów 6/6 z plusem, stawka 10 i 10 kuponów Mini , system 6.Jeszcze wyślę w Myślenicach.
Koniec zimy
Łauuuuuuu to nie będę gorszy zaraz jadę w Turne po kraju zwiedzanie wszystkie możliwe kolektury stawka x100000 na 28 losowań i Lotto z Plusem na 12 liczb na 10 losowań Wielbijmy Pana Totalizatora Sportowego Wszak Wielkie Są Jego Dzieła
Forsami Forsamix to bajkopisarz
Wszędzie aktywowana Super Szansa:
1802010,2842964,3990354,9235072,7562405,6721084,8713031,1577848
1802010,2842964,3990354,9235072,7562405,6721084,8713031,1577848
Albo twój brat
Zbyszek to twój kolega jeszcze go nie poznałeś Albo Mazowieckie a wg mnie to Śląskie Rydułtowy Racibórz
Ja Jestem Który Jestem ZAWSZE MIAŁEM JEDEN NIK Forsami Milioner nad Milionerami
Zbigniew, jeśli się jest zdolnym, na się Vene, trzeba pisać, tworzyc.Ciesze się, że czytasz.Popieram nauczycieli.To ciężki zawód.Jest przekleństwo.Obys cudze dzieci uczył.
Magda forsami ma brata
Forsami , sprawdź ilu jest Kowalskich, Dudów, Kwiatkowskich, a Forsami i Forsamix, tylko dwoch.
Kowalski Kowalskiemu nie jest równy.To samo z Forsami i Forsamix.Inteligencje można zmierzyć typowaniami.
I tak oto Multipasko najlepsza strona gier liczbowych żyje dzięki nam nawet jak konkurencja tu wchodzi próbuje mieszać to i tak klikają dla Janusza i tacy oni mądzrzy komu na złość zrobi sam sobie
Pozdrawiam serdecznie tych z dołu.Dorownacie tym inteligentnym.
11 minut jeszcze zdążycie
Multiplekso , GoldenLotto,German lotto, Eurojackpot,Lotto, wspaniałe instytucje.