Wpisy 3 551 774 – 3 551 873
25 kwietnia 2019 02:30 → 25 kwietnia 2019 09:09, 100 wpisów
arczibalik73 dostałem bloka bo sie wkużyłem w sylwerstara jak gościu kierowca zabił kota uderzył go on poleciał 3-4 metry i zero reakcji.
arczibalik73 powoli do przodu i pamiętaj ja widziałem coś tak trafiałeś zawsze coś
3 551 774. slawek10 2019-04-25 (02:30)
Na systemie podobno łatwiej trafić
no tak niby jest łatwiej, trafic na systemie, ale ja niegram systemem niestety to nie moje progi finansowe sa , dlamnie to za drogo jest, i uwazam ze jesli mam trafic w min to trafie normalnie nie systemem nie porywam sie z motykom na ksiezyc, jesli kogos stac grac systemem w mini to prosze bardzo niech gra, mnie na system taki niestac jak narazie, jesli chodzi zas o multika to tak jak gram w rta gre od kilkunastu lat to czesto mam zwroty , ale lepsze by były troszke wieksze te wygrane jak zwroty,jesli chodzi o mnini lotka to tez jest ptrawda ze ciezko jest nawet ta 3czy 4 /5 ustrzelic, niektorzy to trafiaja, co prawda ale tak mowia ludzie w kolekturze ze trudno jest ustrzelic 3/5 w mini czy 3/6 w lotto, no ja miałem taki okres od pazdziernika tamtego roku az do stycznia tego roku ze coo jakis czas mi tam wpadały te 3/5 i niepowiem pare złotych wygrałem , i miałem na dalsza gre, od lutego niestety niemoge ustrzelic tej 3/5, choc moj kolega sebastian chyba z 2 razy ustrzelil ta 3/5 , zato teraz od polowy kwietnia zaczolem trafiac co prawda ale w multika jaies tam drobne wygrane ale zawsze to juz cos jest, małe ale sa, i oby tak dalej,pomalutku i do celu, dlatego tez chwilowo zaprzestałem gry w mini lotka, i gram narazie tylko w multika gram tu gdzie wpada jakas kasazas mini gdy wysyłam od czasu do czasu to tylko wpadaja te 2/5 to jest na porzadku dziennym
Na systemie podobno łatwiej trafić
no tak niby jest łatwiej, trafic na systemie, ale ja niegram systemem niestety to nie moje progi finansowe sa , dlamnie to za drogo jest, i uwazam ze jesli mam trafic w min to trafie normalnie nie systemem nie porywam sie z motykom na ksiezyc, jesli kogos stac grac systemem w mini to prosze bardzo niech gra, mnie na system taki niestac jak narazie, jesli chodzi zas o multika to tak jak gram w rta gre od kilkunastu lat to czesto mam zwroty , ale lepsze by były troszke wieksze te wygrane jak zwroty,jesli chodzi o mnini lotka to tez jest ptrawda ze ciezko jest nawet ta 3czy 4 /5 ustrzelic, niektorzy to trafiaja, co prawda ale tak mowia ludzie w kolekturze ze trudno jest ustrzelic 3/5 w mini czy 3/6 w lotto, no ja miałem taki okres od pazdziernika tamtego roku az do stycznia tego roku ze coo jakis czas mi tam wpadały te 3/5 i niepowiem pare złotych wygrałem , i miałem na dalsza gre, od lutego niestety niemoge ustrzelic tej 3/5, choc moj kolega sebastian chyba z 2 razy ustrzelil ta 3/5 , zato teraz od polowy kwietnia zaczolem trafiac co prawda ale w multika jaies tam drobne wygrane ale zawsze to juz cos jest, małe ale sa, i oby tak dalej,pomalutku i do celu, dlatego tez chwilowo zaprzestałem gry w mini lotka, i gram narazie tylko w multika gram tu gdzie wpada jakas kasazas mini gdy wysyłam od czasu do czasu to tylko wpadaja te 2/5 to jest na porzadku dziennym
arczibalik73 zagraj mojimi w profilu ) może coś na bojler starczy.
3 551 794. marek79 dziekuje,ale nie zagram Twoimi liczbami, ale dziekuje, bo trzymam sie zasady jednej ze gram tylko swojimi liczbami, nigdy niekorzystam z liczb innych ludzi, uwarzam ze kazdy ma przyporzadkowane do siebie swoje liczby,ktore mu przynosza szczescie co jakis czas i trzeba byc wiernym tym liczbom aby nie przestały wypadac, ale doceniam to ze chcesz sie zemna swoimi liczbami podzielic
3 551 778. marek79 tak to prawda drogie i niekazdego na to stac, zeby trafic wymarzona 5/5 w mini trzeba by bylo codziennie grac w mini systemem na 10liczb tak przez cały miesiac i to tez nie wiadomo czy by te 5/5 wpadło akurat ale nato trzeba kupe kasy , a mnie niestety na to jenie jest stac,akurat, i podejrzewam ze napewno wiele osób na to jest stac, codzienie system w mini za 315zł
31dni w miesiacu razy 315zł daje 9,765zł i teraz pytanie nalezy postawic sobie czy trafie t5/5 czy nie?
arczibalik73 trafisz i sam zagrasz zobaczysz będzie dobrze,byle powoli do prostu do przodu. Nie zmuszam nie karze trafisz w najbliższym czasie.
3 551 783. slawek10 2019-04-25 (02:38)
Ja uciekam do pracy
Wysokih wygranych życzę
wzajemnie, miłej pracy a w grach wysokich wygranych
Ja uciekam do pracy
Wysokih wygranych życzę
wzajemnie, miłej pracy a w grach wysokich wygranych
3 551 799. marek79 co do Twojich liczb w profilku to powiem tak trafiasz nie ktore liczby te same a co ja tez, wiec bez obaw,bedziesz tez wygrywał jak i ja, obysmy wszyscy wygrywali i to jak najczesciej i jak najwiecej,
marku79 do jutra, zycze dobrej nocy i wysokich wygranych i jeszcze raz dziekuje za chec podzielenia sie swojimi liczbami,
marku79 do jutra, zycze dobrej nocy i wysokich wygranych i jeszcze raz dziekuje za chec podzielenia sie swojimi liczbami,
arczibalik73 zmykam jak najwięcej do odbioru w kolekturze no chyba że w oddziale
3 551 804. marek79 wzajemnie
Witajcie, witajcie, witajcie milionów nerzy
Milionerzy
1,3,4,11,22,25,27,30,31,34,36,37,40,41,43,46,47,49
Tutaj są wszystkie na wszystkie gry
Tutaj są wszystkie na wszystkie gry
Super Szansa:
9807808
9807808
Całe 2000000, takich nawet Admin nie ustrzeli.Padnie w Tarnowie i Tarnowie Podgornym
spadaj psycholu,za sam nick Pasko powinien cię usunąć,no co za hamidło
siemka mili Państwo
mam pytanie...-jak grac w lotto online przebywając jednocześnie za granicą?
mam pytanie...-jak grac w lotto online przebywając jednocześnie za granicą?
Galik , burak to pyszne i zdrowe warzywo.Swoim wpisem-patrz profil, dałeś dowód swojej kultury.To ja będę optował by za takie wpisy , pozbawić Cię pisania na czacie.Pozdrawiam.( Już kilku ' inteligentnych' za ubliżające wpisy pożegnało się z portalem.Twoj opublikuje na portalach społecznościowych.
Za ' psychola' masz sprawę karna z oskarżenia prywatnego.Przesteostwo wnioskowe.
kim ty kurka jesteś że będziesz mnie straszył,jesteś psychol,bo taki nick to tylko psychol może dać,przecież ty wszystkich obrażasz tu na portalu dając taki nick i ty cienizno jeszcze mnie straszysz?co za tupet,spadaj bo cię kotem poszczuję
założę się że za ten nick Pasko cię usunie,bo to obraźliwe dla wszystkich multipaskowiczów
Galik, wolność slowa,a nie wolność obrazania.Za chwilę podam przepis kk, pod , który podlega sprawca takiego czynu.
to co napisałem to jest tylko twoja zaczepka dla mnie i dla innych ,nic poza tym
Gdzie w tym nicku widzisz obrazę? Twój wpis wyczerpuje znamiona przestępstwa.To jest Twoja recydywa ogólna.Ublizales innym, innymi wpisami , pod wiadomym nickiem.Koniec tlumaczenia.
wyzywanie kogoś od buraków to nie wyzywanie?ciekawe masz poglądy,niech zgadnę,żyd?
Doigrales się kolejnego czynu.Tak,mam pochodzenie żydowskie.
bo dla mnie ciołku jak ktoś zamieszcza taki nick to normalny nie jest stąd ta moja sugestia
Tylko nie 'ciolku', ksenofobie.
ale jakiego czynu,że zgadywałem że jesteś żydem?bo tylko żydy potrafią tacy wredni być,,dlatego zgadłem
Zydom możesz zawdzięczać inteligencję i na gactwo.
Bogactwo
Jeśli jest taki, a nie inny nick, został zatwierdzony przez administratora portalu.Gdyby był obraźliwy, nie zostałby zaakceptowany - czytaj : ' zateierdzony' do trzech dni od rejestracji.Kazda Twoja obelgę dokumentuje.
Nie ' żydy', a ' Zydzi' - Naród Wybrany.
Galik, Bóg nic darmo nie daje.- Przysłowie żydowskie.
Podalem pewniaki, zagraj nimi.
naród posrany,robicie największe zło na świecie i to wy najbardziej ludzi okradacie i to jest naród wybrany?naród wybrany kolego to Polacy a nie jacyś semici,co robicie z palestyńczykami,zabijacie ich więzicie i chcecie też to robić w Polsce,ale wam się to nie uda
dla mnie nie żydzi a żydki,bo tacy jesteście,ilu z was jest prawdziwymi żydami,a ilu podszywającymi się pod nich,tzn.chazarzy?
zauważ kolego,że Pasko usunął nawet nicki po kilku miesiącach bo były nieodpowiednie np,22cm,putin i resztę was,bo zauważyłem że jesteś jednym z nich
galik, gabinet nr 1
Szpiegów 9.
Przerwa.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 803 000
Zaq69,17,14,25,38,40,innej opcji nie biorę pod uwagę.Twoje jutro
Przeczytałem te nocne rozmowy ... gościu zakłada nowe niki co chwilę prowokuje straszy kk udaje kobietę udaje mężczyzne w większości zdjęć profilowych zwykle jest pseudo nawiedzony pseudo morał straszy donosami ... widać brak zajęcia A ja mam ubaw bo znam gościa i nie tylko ja ale niechce psuć zabawy wiadomo klik klik kapitał rośnie