Wpisy 3 532 088 – 3 532 187
25 marca 2019 18:35 → 25 marca 2019 19:25, 100 wpisów
PPK
Mulag jakie zbankrutuje... wały na 25 ..Miliardów..złotych a gdzie nasze pieniądze z Funduszu Emerytalnego ...no gdzie..się pytam...
ale tego ludzie nie widzą lepiej nic nie dać i wały robić a ludzie będą zadowoleni bo nie będzie oficjalnie
Tyle o poli ty ce..szkoda klawiatury lepiej zobaczyć co robi komin magnetyczny
20,22,41,51,60,61,69,76,77,79
Jak wpadnie nie będę strajkować...dziś cała Polska wygra tymi liczbami...
Kolektorka wspaniała podała mi kuponz moimi liczbami
Jak wpadnie nie będę strajkować...dziś cała Polska wygra tymi liczbami...
Kolektorka wspaniała podała mi kuponz moimi liczbami
Wiosna
wiosna idzie niech to będzie naszym przewodnim tematem dzisiejszym wczorajszym i przed przed prezd
Włóż palec do kontaktu..a w kontakcie było spiecie i zrobiło pawianowi zdjęcie
Houruś mi podpowiada za uszami by skreślić trzy razy na tak większe prawdopodobieństwo ze wejdzie
Huruś to legenda tworzona na poczekaniu takie jest zapotrzebowanie
Jutro u Janosika pojawi się Test na NIE do EJ.
podejrzewam ze mopem do sufitu dostanie zanurzyć do wiadra z farba i dawajta dawajta po ścianach i co tik taki i pokój wymalowany a jaki kolor chciała czarny jak smoła
Mulag.
Mam pomysł.Kazdy z nas niech gra w lotto i kupuje produkty lotto za jedyne 100 zł dziennie.Kazdy Polak niech zagra za 100 zł dziennie, znajdą się pieniądze na podwyżki i plus 1000
forsami jesteś czy jak ? pokój wymalowany to było jak w tej bajce z tymi sąsiadami
Nie pal papierosów, nie pij alkoholu, graj w lotto a Polska będzie rosła w siłę, a ludzie będą żyć dostatniej.Pomozecie ????
chyba że malowany był pokój pędzelkami jak do szkoły na blok techniczny to zejdzie do następnej wiosny
Ja mam.tylko 2000 zł.z plus 500.5000 wydaje na produkty lotto.Jestem wzorowym obywatelem.
niech każdy z was przerobi kilka godz ,w szkole to wtedy będziecie wiedzieć za co pieniądze chcą nauczycielewcale się nie dziwie ,że chcą podwyżek ....
dusia masz prawo tak uważać ja znam środowisko nauczycielskie i ci powiem że prawda jest po środku trochę tak trochę nie
Janusz Korczak. Zginął z 200 dziećmi w komorze gazowej, do końca trzymały go za ręce
Był lekarzem i wojskowym, ale przede wszystkim pedagogiem. Dzieciom poświęcił całe swoje życie. Nie zostawił ich także, gdy przyszła godzina najcięższej,
próby, nie jak teraz zakładnikami dzieci i zbliżające się wybory wstyd Hańba
Dobry przykład Korczaka.To jedyna mądra wypowiedź.
Wzruszyles mnie Mulag
Mulag ,nie wszyscy mają krocie...., i tak fajnie nie jest użerać się z rozpieszczonymi dzieciakami
...kiedyś były inne czasy i dzieci były chowane inaczej ,a przede wszystkim miały szacunek dla nauczyciela i dorosłych...
mam książkę o Korczaku ,czytałam...
...kiedyś były inne czasy i dzieci były chowane inaczej ,a przede wszystkim miały szacunek dla nauczyciela i dorosłych...
mam książkę o Korczaku ,czytałam...
Dusia.Popatrz co dzieci robią na ulicach i w autobusach.Czy to wartości wyniesione z domu, wpojone przez ojca matkę?
Staszic: " Takie będą Rzeczypospolite, jakie młodzieży chowanie'.
nauczyciele z tego co widzę na wszystko ręce umywają i nie piszę tego na źle
Dotam, zgadzam się.Nie urodzi wrona gawrona,a takiego samego jak ona.
Tutaj też są z wyzszym wykształceniem,a kultury zero.Powinni się uczyć szacunku od prostych ludzi.
ja widzę tragedie o nauczycieli na prawdę to nie ci co dawniej nauczyciele z powołania
Po co TadIowi auto.Wysylac mu co miesiąc po 100 zł.Bedzie się modlil za Was.
nie można generalizować są okey nauczyciele wspaniali ale dużo niekompetentnych aż razi brak wiedzy
Mnie szkolił nauczyciel w kołchozie Pan Wiesiu zdałem egzamin a jeszcze nagrodę dali
Ja każdego miesiąca wysyłam do Torunia po 100zl.Kto da więcej?
nikt nie chcę ale nie każdy ma dzieci jako tarcze przed egzaminem
ja wysyłam 80 zł co miech cegiełka po cegiełce i się rodzi piękne dzieło
Dowód wpłaty w profilu.
wszyscy wysyłają nawet przeciwnicy bo to normalne jak chcą krytykować musi to istnieć
Mulag - sytuacja ze szkoły prywatnej. Rodzice płącą ,więc spodziewają, się, że nauczyciel się zainteresuje dzieckiem i że kompetentny. Ale niestety - dziecko z alergią skórną - dzieci brzydzą się dziecku podawać przedmioty . Dziecko reaguje histerycznie i głośno płacze , nauczyciel krzyczy na dzieci i każe uspokoić się dziecku. Nikt nie wytłumaczy, że alergia skórna nie zaraża . Zero zainteresowania dziećmi , tylko uspokajanie krzykiem - ma być cicho .Z innej szkoły - tu akurat nauczyciel - ksiądz - w tableta patrzy ,a w klasie trwa znęcanie się , zabawa w branie jeńców , bicie . Dziecko nad którym się znęcali koledzy - wycofane, ciche , więc gdy ksiądz po kolędzie przychodzi do domu to dzieciak nie chce wyjść z pokoju. Więc ksiądz poucza rodziców ,że to ich wina i że powinni dziecko zmusić, by do księdza wyszedł . Taki się trafił ksiądz , a wiele jest wspaniałych księży , którzy starają się dzieci zrozumieć ,a nie tylko wymagać .
Róbcie sobie jaja jak będzie Paruzja to będą kwiiczeć ze strachu...
Great typer tak jest szybko wyłożyć temat i do domu mam niestety złe i to dużo o pracy nauczycieli skoki na zakupy w trakcie szkoły widze jak jest
Ja mam czterech księży w rodzinie i dwóch organistów.
Dziadek też był ksiedzem.
nie chcą żadnej odpowiedzialności tylko wyłożyć program i tyle nic ich nie obchodzi Przepraszam może są nauczyciele z pasją i ich pomijam ale wielu niestety ich praca ma wiele do życzenia
U nas to już tradycja .
Forsami,bardzo się przejąłem.
co do wychowania dzieci to wygląda tak nauczyciele na rodziców i tyle sami chcą gotowe dziecko już jak robota ma być już w 100% wyprowadzone przez rodziców
Grając w lotto,czasem nie módl się o wygraną.