Wpisy 3 531 988 – 3 532 087
25 marca 2019 18:08 → 25 marca 2019 18:35, 100 wpisów
Kibel rozsadzi
Na igły idziesz
Zb co mu zrobiłeś
3 531 968. Gangmatematykow 2019-03-25 (17:21) Sprawdź swoje IQ
Z maszyny to ładne poszły 23.03.19 w Galerii Katowickiej.105000 zł.Juz pobrane.
Rabi , cos sciemniasz przyrodnia siostra brata stryjecznego ze strony wojenki z drugiego malzenstwa jest kasjerka w O/Katowice - nikt sie jeszcze nie zglosil po odbior nie wiem dlaczego ale wierze Jej
Z maszyny to ładne poszły 23.03.19 w Galerii Katowickiej.105000 zł.Juz pobrane.
Rabi , cos sciemniasz przyrodnia siostra brata stryjecznego ze strony wojenki z drugiego malzenstwa jest kasjerka w O/Katowice - nikt sie jeszcze nie zglosil po odbior nie wiem dlaczego ale wierze Jej
Zag ci się oświadczył
Zb a co cię to
F gdzie co
Masz branie
M nie pij...wirus
Zb a co cię to
Islandorka na którego listopada masz termin
F nie latam...wirus
wczoraj 5 tyś przedwczoraj 10 tyś w lotto i multi tak wygrywa nasz Huruś
Żegnamy Cię Alleluja Witamy Cię Alleluja żegnamy się Alleluja żegnamy się
Zb g cię to
F zacioles sie
Forsami idziesz do kabiny numer 3
F nie idź...tam zb czeka
Huruś to nowy bohater stronki nikt go nie widział nikt o nim nie słyszał to legenda wygrywania
F to ile masz wiosen
Zbyszek idę z teściową matką teściowej i moją wife..czyli łajf rozumisz czy g..o rozumiesz
62
F ile ich masz
Forsami 350 DDC
No jak się nie goliles to wisz...
My se tu baju baju a Januszowi na konto wpływają i jest jak w raju...
Forsami jak masz twardy korzeń to się ożen
F nie słuchaj zb on gupi
pływa na kasce a my nakręcamy kawę by nam kupił i ciastka choć w dniu
F
mądra się znalazła
Co sądzicie o podwyżka14th dla nauczycielibyłem w szkole w latach 80 i 90 ale nikt nie słyszał o korepetycjachteraz już klasa 4 i 5 biegają do korepetytorowpytanie za co nauczyciele biorą kasę
Zbw końcu masz rację
F wszystko przegrał
Isia żartował em tam gdzie trzeba jest ..czyli na czole i kolanach oraz piętach
jak dla mnie wakacje wolne ferie weekendy im się w tyłkach po przewracało
Islandorka dlaczego nie masz męża
F goryl
Czy za wykładanie niczym profesor czy za naukęno kur@*! Aż mnie ponosi500 zżera nauka dodatkowo i nawet nie starcza jeśli mieszkasz w mieście
Zb chcesz skan
Nieeeee
F
F
Zb daj skan
Czego
zaczęło się od dawania 500 to teraz wszyscy by chcieli mało 500 nauczyciel też ma dzieci wiekszosć moze nei wszyscy mało im daj daj bo mają związki be be ich
Sedzia nie wyżyje za10.000 Adwokat za 5000 a po 500+ podobno sie w d przewraca
Narzeczonej
wakacje wolne ferie weekendy oprócz tego jeszcze zarobki nie wiadomo jakie wybory są nie długo mogli sie wstrzymać
Forsami to zrób se 500 plus to takie proste
ile razy widzę jak nauczycielka między lekcjami zakupy sobie robi mało im przywilejów
A co mają robić Ci co zagrali w 10000 kolekturach 1000000 zakładów na 12 liczb na 10 losowań
No zb doswiadczony
F idź do zb na szkolenie
Osa za kota 500 plus się nie dostaje
a co mają zrobić płakać że tacy byli nienachlani a i tak nici z pętelką
ale tak jest jak się jest w kupię ma się związki zawodowe na garnuszku Państwa to się walczy
Tomi, Mulag
Skoro nauczyciele mają tak dobrze, tak wspaniale, to dlaczego Wy nie zostaliście nauczycielami ???????????? No dlaczego ????????????
Skoro nauczyciele mają tak dobrze, tak wspaniale, to dlaczego Wy nie zostaliście nauczycielami ???????????? No dlaczego ????????????
Mulag to wstąp do milicji
czego nie strajkowali jak szkoły likwidowali wielu nauczycieli traciło pracę to jakoś nikt nie strajkował ci ludzie by za tyle z pocałowaniem pracowali a teraz mimio że byli nauczycielami pracują w innych branżach
laurcia - otórz jest wielu wykształconych nauczycieli , nie pracują w zawodzie , ponieważ nie ma miejsc pracy . Nie ma wolnych etatów w zawodzie nauczyciela . Więc jak szantaż , że dzieciom nie zrobią egzaminów - to przydało by się część tych , którzy nie chcą zrobić egzaminów- zwolnić i na ich miejsce zatrudnić, tych, którzy nie mają etatów . Bo znaleźli by się chętni .
w moim mieście etaty po ustawiane wielu się nie dostało do zawodu nauczyciel choć miało kwalifikacje
Mulag - dokładnie
ja rozumiem że to praca że nie leża też pracują wykonują swój zawód obym źle nei został zrozumiany
Great typer - otóż jest tak jak zawsze w Polsce....jeden drugiemu ciągle źle życzy....zawsze źle ....zawsze niedobrze......ehhhhhh
Ja chce na kazde dziecko po 1000
nie źle życzy tylko nikt im raju nie da za dużo by chcieli oto chodzi
Mam piecioro a chce 12
ja bym chciał tyle zarobić co nauczyciel i mieć takie przywileje chyba mogę zapomnieć
Ja 2000 na każde ale żeby tak było zwiększyć podatek VAT do 50%
Do roboty na kołchozy darmozjady czego za peł..o nie strajkowali bo było jak było pała gaz i woda a na marszu Niepodległości buty ....a teraz strajkuja nic się nie dzieje każdy chce i jeszcze narzekają że ci ci a ci to są be..
jak by wszystko miało być naprawione już i każda grupa to Państwo z bankrutuje a kto sie zatroszczy o bezrobotnych he he dodatek aktywizacyjny za znależienie pracy 300 coś 2019 tyle było i 2010 i chyba 2005 a zasiłek dla bezrobotnego ten sam od 15 lat chyba