Wpisy 3 532 188 – 3 532 287
25 marca 2019 19:26 → 25 marca 2019 21:13, 100 wpisów
Mulag - coraz mniej empatii w ludziach ,z tą alergią -gdy praktykantka to wyłowiła w trakcie przeprowadzania zabaw - to usłyszała od wychowawczyni - że to nie czasy Judyma , żeby nauczyciel tak się dziećmi przejmował
nauczyciel to ma być już tylko wyłożyć wiedzę np z historii i tyle tak? reszta już sie sama ma toczyć jakoś
3 532 182. Forsami 2019-03-25 (19:23) Lotto Lotto Lotto Lotto Lotto
Dotam... kto kpi z wiary tego dopadnie stary..tyle w temacie..
Gdzie Ty tu wiarę widzisz
Dotam... kto kpi z wiary tego dopadnie stary..tyle w temacie..
Gdzie Ty tu wiarę widzisz
dotam to trudny temat nie taki prosty do opisania na raz ale okey rozumiem cie męczy ci ten temat już
Mulag - korki mają douczyć , albo rodzice . Są rodzice gdzie siedzą z matematyką w domu i tłumaczą dzieciom,a nauczycielka tylko kartkówki przeprowadza i sprawdza co rodzice nauczyli -tak mi rodzice opowiadali
Dotam był tu taki cwaniak co se jaja robi nie będę przytaczał jego wpisów bo to zwykły gówniarz niczym kibolek co potrafi zabić za odmienne barwy klubowe zwykła patologia niech jedzie do Chin i podskakuje albo Do Syrii i niech bluźni....koniec.
Forsami uważaj gluch Wieczorek i reszta czyta to forum
niestety edukacja w Polsce jaki sami nauczyciele pracujący w tym systemie nie działają dobrze taka jest prawda ale nikt tego głośno aż tak nie mówi
Wieczorek i gluch mają najlepiej w Polsce. .
ogólnie wiedza przekazywana jest niby wszystko działa normalnie ale pewne elementy dotykają rodziców i widzą to
Gryks jeszcze trafisz 6/9
Nic czas na kolację już a później sen jutro już praca odpowiedzialna za was wszystkich spoczywa na mnie z was tu w Polsce i za granica również
6,16,29,33,40 Mini nie pomagam zloczyncom
Moje liczby prosze traktowac powaznie
Wszelki Duch Pana Boga Chwali.Czego Dusza potrzebuje?
Czary mary, Abra.... Zeby byly wylosowane.Musza byc wylosowane.Juz widze, ze nimi zagrales
oryginalne podejście do tematu stanowi pewnego rodzaju folklor tej strony
panoramix
to chyba oczywiste, że Czcigodny Huruś nie zapodaje Liczb na ogólnodostępnym
to chyba oczywiste, że Czcigodny Huruś nie zapodaje Liczb na ogólnodostępnym
Mulag... Znajoma uczy w podstawówce... 13 z grosza i jest w domu
No w końcu ekstraeliminacje znudziły już mnie...obrona lipa, Piatek nie strzela a Lewy kręci się zamiast kręcić
Cześć
Już jestem
Trochę się dotleniłem
Co robicie ?
Gosia
Osa
S
Gosia powiedz co wymyśliłaś po co mi te kurze łapki?
S typuj
Osa teraz jadę samochodem jak dojadę do domu to będę kupował Będę w domu za około pół godziny
Nie no trochę wcześniej za 15 minut będę w domu Także szykuj już kolację herbatkę może kakałko
S a kto ci dał prawko
Osa Ja mam lewko prawko
S może być
A co myślałaś że ja nie potrafię jeździć samochodem?
S no tak
Druid
Druid
Dijeżdzam