Wpisy 3 531 587 – 3 531 686
25 marca 2019 00:06 → 25 marca 2019 09:34, 100 wpisów
Gdy ktoś napisał,że koniec z liczbą 23 w Mini, stawislem na Nią.Gdy ktoś napisał, że brakuje My 24, wiedzialem,ze wejdzie z 42 i 37 .23,24,37,42 to moja piękna czwórka , system 8. Dałem 38 zamiast 39,ale i tak jest pieknie
Dzisiaj 38,3,11,25 (?).
Po 14-tej jakiś KubaU teraz Nielekajsie i karolkania,wczoaj jakiś ganghistoryków,co jestprzecięż na odległść to pachnie trolingiem,a Pasko tego nie zauważa,niechby dali jakieś skany to rozumiem,ale dziennie kilku takich troluje że wygrali,a żadnych dowodów nie dają,w dodatku wszyscy z gwiazdką to znaczy że niedawno się zarejestrowali i to hurtem w jednym mniej więcej czasie,przyjrzyj im się Pasko bliżej,bo coś czuję że chcą tu zdominować czat przez dokazywanie i zdyskredytowanie pozostałych starszych multipaskowiczów
Tomi77 nasi kopacze nie potrafią grać z teoretycznie słabszymi druzynami
Generalnie atak pozycyjny dla naszej reprezentacji jest prawie czymś tak obcym jak wagina dla tego pana z partii "Wiosna"
3 531 591. galik witaj co do tych 3 nickow ktore tu podałes jest wszystko ok , sa tacy ludzie ktorzy odeszli z tad kiedys i przeszli na inne portale i tez grali w te same gry kiedys tutaj co i teraz, np ; kubaU. ja podejrzewam ze to jest moj dawny kolega ktorykiedys tutaj grał w mini i sie przeniusł na inna strone bo tutaj niebył zbyt lubiany przez niektore osoby, , moze to byc ta sama osoba tyklko w niku zapisana troche inaczej, inaczej literowo i moze wchodzi tu od pewnego czasu i robi sie lekkie zamieszanie , ale spokojnie niema sie co załamawyc jeszcze tak zle niejest
Kiedyś Twoje dwie liczby pomogły mi trafić 4 w mini. Dziękuję i pozdrawiam arczi
3 531 598. Marian303 witaj, dziekuje za miłe słowa co do mini lotka, ja wiem czy taki ddobry az , to chyba nie , bo bym w realu cos łapałale ostatnio nic nie trafiam, ale juz to niedługo mysle ze sie zacznie zmieniac, i beda trafione liczby i moze nawet i bedzie nie jedna nawet 5/5 ale to sie jeszcze zobaczy, narazie nic niemowie, cos musze wyprubowac na co wczoraj naglewpadłem, zobaczymy czy sie sprawdzi mi to, moze to jest sposob na rozbicie wkoncu tego mini i trafienia tej upragnionej 5/5 w mini, narazie to sam bede testował , zobaczymy czy sie mi to sprawdzi, odrazu powiem nie jest to zaden system tylko zwykla gra na 5/5 szkoda kasy na wywalanie pieniedzy na systemy jakies, pytasz co mam na jutro? nieodpowiem na to pytanie poniewaz niepatrzyłem na liczby od kilku dni jak i co wychodzi, a w szczegolnosci w mini lotka teraz sie temu baczniej przyjrze jak chodza liczby, w multika i mini lotka, narazie gram tylko mini o sporadycznie multika, ale sprubuje w drozyc moj pewien pomysł w gre w mini lotka, jak sie sprawdzi to napewno dam skan xz wygrtana w profil swoj tu na stronie ale zeby wygrac trzeba grac zobaczymy za niedługi czas jakie z tej gry beda efekty, i czy wpadnie ta 5/5 w koncu, czy nie? nie dziekuje ale tez zycze abys wygrał w to co grasz, DOBRANOCśpij słodko
galik czy to sa Twoje typy na godz 14?
Galik,żal mi Cię i przykro mi, że takie coś jest przedstawicielem rasy ludzkiej.
Ilu jest Galikow? Chyba pięciu.
Jeden drugiemu przekazuje dane : zdjęcia, miejsca zam.,nr tel.nazwiska.Takich macie przyjaciół.
Wysokich wygranych i trafnych typowan życzę.
Co za natura czepiania się ludzi? Czy ktoś Cię Galiku 1,2,3,4,5, okrada, lub ujmuje punktów? Zenada.Oby na takich jak Ty T.S.czerpal zyski
Życzę T.S.ogromnych obrotów.
Dr. Wczoraj tylko Chybik wzięty i 8/9 szkoda że nie zagrany z plusem
Cześć
Kawa
Czy herbata
???
Czy herbata
???
Zapraszam
Jak dobrze jest rano wstać
Nomerków moc skreślić i wyłuskać z niech Monolit
Nomerków moc skreślić i wyłuskać z niech Monolit
Dzisiaj będzie padało na północnym zachodzie i zachodzie.
Zimno. Suwałki: -1.
Zimno. Suwałki: -1.
Jak się sprawdzi /lepiej nie/ to w środę znad Skandynawii napłynie... mroźne powietrze.
Może wrócić na chwilę zima.
Może wrócić na chwilę zima.
Panorama.
Dusia.
Achtung:
W sobotę zmiana czasu.
W sobotę zmiana czasu.
Przerwa.
galik jaja sobie robią naszym kosztem, chcą wzbudzić podziw swoimi wygranymi by się bawić itp mają ubaw najprawdopodobniej jedna i ta sama osoba
Witam nazywam się Huruś wygrałem 4000 tyś w mini nie dam skana ale wygrałem dobrym ludziom daje los wygraną itp pierdołki
Siemasz Mulag, tak dumam i dumam i nijak nie mogę zrozumieć, na czym by miał polegać ten nabiał ? No, ale - jak insekt ma zrozumieć kosmitów ?
ale do kolektury każdy może iść poprosić o jakaś wygrana cyknąć foto i się chwalić
Huruś, i pamiętaj - nie wstawiaj skana, bo szczęście Cię opuści na trzy wcielenia
a jak jeszcze takich ma popleczników co nakręcają granie dając takie piękne bajki to tylko dal t s
W kilku przypadkach TO , to wynik zgolaszenia
ale tu to sądzę ze
Huruś dał kupon bezdomnemu i dlatego wygrał dużo pieniążków
ale tu to sądzę ze
Huruś dał kupon bezdomnemu i dlatego wygrał dużo pieniążków
po co w ogóle grać jak ktoś potrzebuje dobrego samochodu , domu , walizki z pieniędzmi to trzeba sie udać Gdzie ? chyba każdy wie nie wie? to powiem do bezdomnych
4 000 tysiące złotych w Mini???
4 000 tysiące = 4 000 000.
Czytać ze zrozumieniem.
4 000 tysiące = 4 000 000.
Czytać ze zrozumieniem.
A robal wygrał cztery pieńcet dwa dzwiencet na stawce i co pan powiesz ?
Robal dzisiaj jest w dobrym humorze a to znaczy że będzie...padać.
wie co mówi bo gra już bardzo długo już nie pamięta ile gra ale na pewno od dwóch dni
tylko sobota piękna i niedziela jeszcze tak średnio dziś już na deszczyk się zanosi
Jakby zrobili kumulację w Mini... .
Pomarzyć można.
Pomarzyć można.
I Wędrowca -
Postaram się poważnie, choć tu o to coraz trudniej
jakby zrobili kumulację w mini, to by nie było mini
ile /byś chciał ustalić/ na sztywne kwoty ? za trojkę i czwórę ?
Postaram się poważnie, choć tu o to coraz trudniej
jakby zrobili kumulację w mini, to by nie było mini
ile /byś chciał ustalić/ na sztywne kwoty ? za trojkę i czwórę ?
To by była taka ulepszona wersja mini dużego lotka za dwa zeta ?
Cześć
Kto tu ulepsza wersję Mini .
Co się dzieje ?
Co się Dziwicie ktoś zagrał w Mini stawką x12 i wygrał 4 miliony zł
Panoramix