Wpisy 3 458 691 – 3 458 790
6 stycznia 2019 20:08 → 6 stycznia 2019 21:11, 100 wpisów
Kasmiczne 6/9
Stringi
Znajomego spotkałem i mi mówi:
- W 2018 w mini mialem 87x3/5 i 3x4/5...
No to robak - a za ile wysyłasz mini?
- No tak mini daje ze dwie dychy na losowanie...
- W 2018 w mini mialem 87x3/5 i 3x4/5...
No to robak - a za ile wysyłasz mini?
- No tak mini daje ze dwie dychy na losowanie...
Robal może grał kabaretowo jak ja czasami
3 458 659. zbigniew g 2019-01-06 (19:52) Kęty Pasko chcesz
Makler a ty co zakonnica
3 458 660. makler 2019-01-06 (19:52)
w przebraniu
Makler a ty co zakonnica
3 458 660. makler 2019-01-06 (19:52)
w przebraniu
Makler nie kasuj tego to już 3 lata prawie
Cze Robal-No to koleś ma szczęście bo mini to wymagająca wersja loteryji
Dioni coś miałeś ostatnio 4/5 tylko nie wiem jak czy na sucho czy na mokro
Ja w mini gram,ale jak czasami wychaczę z 15-cie złociszy to sukces. Te 4 z 5 było puszczone dzień wcześniej, a wpadło dzień później tak moja dola
Dionicos
W sumie - tak, bo nawet ta ilość nie daje większych szans, ale...
Nawet i te czworki, a dwie z grubszych, nie dają zwrotu...
W sumie - tak, bo nawet ta ilość nie daje większych szans, ale...
Nawet i te czworki, a dwie z grubszych, nie dają zwrotu...
Na sucho
ale podobno dziś padnie 100 x 25mln w MM , ktoś tu cos pisał i nawet miejscowość podał
czyli puści jedne liczby za 5 tys zł brawo ON
Zibi do szkoły - to 2 lata a nie 3
Zapisano 50 stałych zestawów liczbowych w dniu 17.03.2017
Zapisano 50 stałych zestawów liczbowych w dniu 17.03.2017
kto bogatemu zabroni
No niby tak,ale zawsze zostaje satysfakcja przy czterech- jeden numerek i było by ślicznie- choć jeśli oboka samemu się skreślało to dochodzi do tego mokra broda
50 zł jeden system z 4 zakłdami z + i 12 zwykłymi
17 liczb w systemie
10 systemów po 17 liczb
= 500zł
no dał bym na 10 losowań i było by 5tys. zł
ja tak to widze zainwestowanie 5 tysi
17 liczb w systemie
10 systemów po 17 liczb
= 500zł
no dał bym na 10 losowań i było by 5tys. zł
ja tak to widze zainwestowanie 5 tysi
no ale daj mu boże te 100 x 25 mln
Taka 4/5 w mini z taką wygrana jak wczoraj by mi pasowała eh tylko żeby tak mieć te 4/5
Makler sory to tak szybko biegnie nie pamiętam dat jedynie jedna datę pamięć mam jag gryks trafił na sucho 6ske w duzym lotku
w multi plus mozliwa max wygrana to 100 000 000 pln, więcej choćby oczy z rozwolnienia miał gość nie da rady wygrać. Regulaminów fantasta nie czytał.
1405..._40
Taa - daj czemu nie, tyle, że
bajkopisarzy było wielu...
Taa - daj czemu nie, tyle, że
bajkopisarzy było wielu...
W dniu ślubu trafił
Na sucho
Dionicos
Albo po losowaniu pamiętam taki jeden - 8/8 wygarnął
Jego pech, że nie zawsze ten próg wchodzi
Albo po losowaniu pamiętam taki jeden - 8/8 wygarnął
Jego pech, że nie zawsze ten próg wchodzi
dziś za 4/5 może być ponad tysiak, jeśli nikt nie trafi 5/5 a jeśli ktoś trafi to pula 5-ki wys.ok 140tys. tys
3 458 728
hee
hee
Zapamiętajcie ten wieczór. Dzisiaj padnie 10/10 z plusem
ja tam poluje na 10/10 z plusem za pojedynczą stawke tak normalnie
Ale jeszcze lepszego widziałem zatypował 6/12 i pisze "wygrał" i rad udziela
po prajwie - fon, @ itd
I ludziska mu płacą działkę od ewentualnych wygranych
po prajwie - fon, @ itd
I ludziska mu płacą działkę od ewentualnych wygranych
Robal Ja raz miałem mokrą brodę jak nie wysłałem 9z10-ciu ze stawką niegdyś
jak każdy ... ale napisałem jak ja bym zainwestował 5 tys. ,,, a możecie mi wieżyć że kiedyś puściłem za ok 12 tys na 28 losowań różne systemy ... zwrot ok 8-9tys był ale zabawa przednia
28 losowań mnóstwo systemów 10/17 liczb i tylko max 8/10 się trafiło
1405259_40 no ty to sobie możesz pozwolić, raz ich konkretnie oskubałeś i wiesz,że można.
tak jakoś po wygranej w wakacje zapodałem tyle systemów i nic ciekawszego przez 2 tygodnie nie wpadło... więc jest ciężko trafić bo dużo kombinacji jest
teraz puszczam jeden zestaw za 50zł ... do końca lutego ew. do wygranej 5 cyfrowej
50zł na losowanie czasem coś puszcze za 20-30 zł jeszce
daje 100zł dziennie x 30 =3tys miesięcznie minus wygrane ok 1000zł-1200zł przy 4,5,6,7 z 10 ,,, 8 czasami się trafia czasami pare 7 i wychodzi zwrot w skali miesiąca ale zawsze jest szansa na wygraną
trzeba tylko nie szaleć z inwestycją ... ja straty przetrawie max 3tysie ale niektórzy musza ustalić na 300zł czy tam 30zł najlepiej 10-30% max zarobków ... myślę że ok 20% zarobków jestem w plecy
czyli 2tys
ale 3tys miesięcznie w razie wu nie zaboli
jak puściłem za ok 12 tys na 28 losowań to strata podobna była bo odliczając zwrot było ok 3-4tys w plecy
samo rozpisywanie kuponów trwało ok 3 dni
ale jak by mnie naszło to mam te kupony i mogę ponownie wysłać
grając za tyle siana zwiększasz swoje szanse tylko minimalnie, jak jest ci dane wygrać to wygrasz na 1 lub 2 zakłady, ale ok grasz za swoje, kto bogatemu zabroni
nie gram za 2,5 na chybił czy 10x na chybił za 25zł .... wole puszczać te same za 50zł co losowanie chodźbym trafił to wychodze z założenia że lepiej rozpisać 17 liczb i drążyć tą siedemnastkę do bólu
14......... niestety na czacie jest dużo emerytów i rencistów 1000-1800 zł dla których taka gra jest tylko fikcją literacką , a i większość zarabiających średnią krajową wyda ją na życie a nie na grę .
Na pewno taka rozumna inwestycja i szczęście zwiększają szansę na wygraną ale pewnie mając duże środki pewnie inaczej bym je zainwestował ......
Na pewno taka rozumna inwestycja i szczęście zwiększają szansę na wygraną ale pewnie mając duże środki pewnie inaczej bym je zainwestował ......
ale ja podałem co się stało z 12tys zł na 28 losowań
ok 3tys w plecy
ja nie namawiam tylko przestrzegam
Kabaret OT.TO - Mydełko FA
sprawdziłem bo najgorzej jak się komuś coś wydaje
zainwestowałem bo mnie było stać ...ale niestety lipa
robal ty masz coś z głową ???
grałem za kase TS przecież
albo Twoją jak wolisz
mam znajomego który wygrał ok 130 tys zł , 30 % z tego przeznaczył na dalszą "mocną" grę bo wydało mu się że złapał ts za rogi , w ciągu 5 miesięcy kasa sie skończyła łącznie z małymi zwrotami .... dziś gra jak przedtem czyli za ok 20 zł na tydzień
kędzior coś w tym jest bo ja czasem po jakieś większej wygranej "bardziej poszaleję" ale nic z tego nie wychodzi poza straconym sianem
kase zainwestowałem i stać mnie na jakiś tam granie raz za grubą kase zagrałem ... ogólnie z głową . zresztą wygrałem 2 lata temu i prosperuje więc chyba mam głow na karku i mogę conieco podpowiedzieć ... czyż nie ?
Widać ten /od 130 tysi/ nie spotkał doraDcy inWestycyjnego, co to udziela rad po @ i na prajw
a nie udzielam się tu aby kogoś naciągać na grę ... raczej przestrzegam
johno sorki nie chce pisać bo mieszkam w małej miejscowości