Wpisy 3 458 591 – 3 458 690
6 stycznia 2019 19:30 → 6 stycznia 2019 20:07, 100 wpisów
albo żona albo lotto nie można mieć wszystkiego
Zbigniew ty jak baba wiejska jak se Ubzurasz to koniec czy ja w dniu ślubu miałem 6
jak maż żone i nawet wygrasz w lotto tao i tak kasy nie zobaczysz
dla tego nie mam żony ... jak chce się napić piwa to brawaru nie muszę całego kupować
Makler
596
Od 29 grudnia jestem na plusie 1450 zł w gry w lotto a wy
Powtarzam dziś o 14stej nie zagrałem
Powtarzam dziś o 14stej nie zagrałem
trafiłem 2 razy w mini 4/5 najpierw w kwietniu najpierw 8 kwietnia 1163,80 a teraz 30 grudnia 488 zł
601 to zależy którego będzie rowek piekłł nad ranem
Miało być od 29 aż do wczoraj
Makler jak tam moje akcje OFE
w oby przypadkach kupon za 1,25 na 8 losowań
Pewnie wpada do domu tato dziś był moi 1 Raz wyciąga flaszkę jedna druga na co tata a kiedy następny raz na to Zbigniew oj nie pretko coś mnie d boli
Gryks odblokuj sebastiana
Gryks jesteś ślepy skan w profilu
Johno ---TAK
I tylko za 1,25 na 8 losowań zawsze
Makler siedź cicho wiesz o co chodzi
Nie mów nikomu
A co ja mam do tego jak sobie pościelil to niech teraz tak spi a pozatym po nickach zablokowanych ioio numerolog szerszen widać jak bardzo znalazł za skórę ludzia bo mi to lotto od dawna a że jest spokój wg mnie bo go nie ma to po co żeby Ci co Pisza uciekli
zbyszek zawsze miałem cię za fajnego i wartościowego człowieka na tym forum...
Spoko
naprawdę
johno chcesz wiedzieć jak to się stało
Gryks to czyj to skan twojej żony pewnie
Jak by miał odblokowany czat to by pisał dalej farmazony chyba że dla zabawy czeka z wejściem z nicka który go określa by dalej niszczyc
To prawda miałem bana na 8h Zbigniew napisz za co kg była wykończona
w jaki sposób mi chodzi
Sebastian kupi nowy telefon i znowu tu będzie
638
644 widziałem ten wpis
Dobra nie ma o czym pisać nie o nim z każdej strony go wywalaja drapek by napisał ja za nim nie tęsknię lecz się Cieszę i kropka koniec idę się puścić
zimno - 7 na zegarku , nie chce mi się lecieć ( jechać) puścić kupon, dziś na sucho wieczorem
Islandorka pewnie teraz śpi z kotem
Tutaj na chacie to naprawdę nie ma z kim rozmawiać
O czym.
Centralny co chcesz pisać
Chcesz liczby
Podam Ci po losowaniu
Makler a ty co zakonnica
Makler, ten nick, to tylko zadań specjalnych, osoba która go używa miała niezly "zaciesz", ot taki specyficzny rodzaj poczucia humoru, więcej jest takich
Makler a pamiętasz ostatnie oboki w mini
2x 3/5 w mini to ja miałem wczoraj
Gratulujemy wygranej w wysokości 40.70 zł w grze Mini Lotto! Szczęśliwe losowanie odbyło się 05.01.2019. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 05.01.2019.
2 x takie na email dostałem
na lotto.pl
gry.lotto.pl
ale 4 / 5 nie miałem jeszcze
A zadanie, do jakiego został "powołany" spełnił - wykosił kogo chciał , no w 50 %
Idę na balange
Acha jak coś trafię dziś OBY NIE to na sucho
Makler nie rob pa
ogólnie w mini puściłem za ok 300zeta wygrana ok 200zeta ,,, ale jeszcze kręci się pare zakładów mini... chyba ok 4 losowania
więc jest szansa zwrotu ew. wygranej
ale kończe z mini
tylko MM daje według mnie lepsze perspektywy
ja mam w zestawach zapisane 50 mini i tam też rzadko coś wpada chociaż parę dni temu było 4/5 a w realu puszczam tylko po 1 zakładzie ale codziennie
Gryks wpis 660 obgaduja cie