Wpisy 3 456 600 – 3 456 699
3 stycznia 2019 22:42 → 3 stycznia 2019 23:22, 100 wpisów
Panie Adminie, czy nie czas by więcej osób premiowac za zdobyty punkty? Chociaz pierwsza piątkę odpowiednio wynagrodzić. Stać na to T.S.,który płaci krocie za reklamy.To żenada by każdego miesiąca aż 100 zł przeznaczać na nagrody.
TS raczej nie płaci mi za żadne reklamy, raczej nie ma tutaj reklam o tematyce lotto
Jak sie wkurzę to jutro wyciągne pudło z garażu a jest w nim kilka tysięcy starych kuponów i zatargam Pani Jadzi do budki Niech se sprawdza a nie leży tylko na ladzie i obija syski
moim zdaniem na czacie można powiedziec wszystko ... powinieneś Paśko moderować przedewszystkim forum . czat powinienbyć moderowany w ostateczności przy zgłoszeniach użytkowników ... ale to już większa matematyka co z czym
T.S. na bieżąco śledzi wszystkie portale o tematyce Lotto.Znaja nasze typy i metody gry.
Amir>>..584-???
Te twoje dezyderaty to chyba nie pod tym adresem
Te twoje dezyderaty to chyba nie pod tym adresem
Amir84 mojego typowania nie znają Ja to nawet do budki niese kupony w zalakowanej kopercie Dopiero Pani Jadzia rozpieczętowywuje
Amir84 tak Wam się wydaje że reklama, a w rzeczywistości tylko tacy fanatycy chodzą po necie i szukają takich stron
Opublikuje odpowiedzi z T.S.na zbiorowe uwagi co do sprzedaży produktów lotto i inne.
Amir84 mamy demokracje możesz wejść na zieloną albo nie wchodzić jak masz wątpliwości
Eniwo: albo np. 59 osób, które w zeszłym roku trafiły "6" w Lotto
ktoś trafia w Lotto "6", to potem wyszukuje taki portal jak ten, rejestruje się i sobie żartuje na czacie ... kto bogatemu zabroni
Dobry Wieczór Pasko
Czy można zmienić na czat 100 poprzednich wpisów...100 kolejnych wpisów...bo teraz jest >>50<<?
Czy można zmienić na czat 100 poprzednich wpisów...100 kolejnych wpisów...bo teraz jest >>50<<?
Gosia__77: można podać dowolny numer wpisu i przeskoczyć do niego
3 456 623. chyba żartujesz w tym momencie ??? POzdro baw sie dobrze i sam budój
3 456 623. chyba żartujesz w tym momencie ??? POzdro baw sie dobrze i sam budój
Gosia Pasko jak zmieni to przeskakiwanie to może sie zdarzyć że wyskoczysz z czatu
ale jak chcesz przeskoczyć o 100 wpisów to wpisujesz numer o 100 mniejszy od ostatniego
1405259_40: nie rozumiem Twojego wzburzenia może i żartuję co nie znaczy, że na tym portalu są tylko osoby, które nigdy nie wygrały głównej wygranej i po jej wygraniu omijają portale o Lotto z daleka
aha, czyli to po wygranej znajdują sobie takie strony bo im się nudzi w domu
myślałem że bijesz do mnie
no według mnie bardziej się nudzi takiej osobie, niż takiej która musi np. każdego dnia 10 godzin ciężko pracować.
Pasko tu sie nie zgodzę że 10 godzin dziennie na Twoim portalu mnie męczy No proszę Cię
mam zajęcie
macie rację...trzeba oszczędzać prąd...kwestia do przemyślenia...
Niebieski kubraczek to nowy uniform do przeprowadzania dzieci przez pasy ?
do jutra
Gosia widziałem na alllegro akumulatory tanie od Stara 200 normalnie jak padnie to dołączają korbe do rozruchu
Eniwo: a tu się faktycznie zgodzę, że to bardzo liczna grupa multipaskowiczów
Dziś widziałem dziadka emeryta jak szusował na snowboardzie do budki Deska za 2000 zł
Ja niestety tylko raz zrobiłem furorę na stoku jak wyszedłem z deską klozetową Robili mi zdjęcia
Nie dosyć,że stary-to jeszcze głupi
Po cholerę drapał się na górę z kuponem
Po cholerę drapał się na górę z kuponem
Pasko Ty się ciesz, że Arcziego nie było Jego jedno pytanie czytałbyś do następnego czwartku
Powiem tak: - Kulturalni Portalowicze, tacy jak Arczibalik73 są często atakowani.To wyjątkowy Portalowicz o dobrym sercu, zdrowym umyśle, podający często trafne pewniaki.Wiecej takich.
Z Arczikiem bardzo się lubimy ale ktoś nowy tego nie może wiedzieć
Śmieszą mnie zatem żale osoby która czepia się o wszystko a nie ma w ogóle rozeznania
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 774 000
takie pytanie do Was ... czy jest tak, że np. przesiedliście się z komputera na smartfon przy przeglądaniu strony multipasko? są takie osoby?
Dzisiaj kupiłem 10 zakładów Mini , system na 6.Proszę powiedzieć, ile trafnych było na tym kuponie?
chodzi mi o trend jaki obserwują choćby przez cały rok 2018... że spada liczba osób wchodzących z komputerów, a bardzo narasta liczba osób wchodzących ze smartfonów. Jestem bardzo ciekaw, czy ten spadek liczby komputerowców wynika z tego, że się przesiadają na smartfona, czy są to przeważnie nowe osoby, a ten spadek komputerowców wynika faktycznie ze spadku zainteresowania stroną.
Pasko. Nic z tych rzeczy Dadaj sobie wszystkich i masz rezultat
Na 30 liczb występujących na tym kuponie, nie padła nawet jedna liczba. Przechytrzylem ich.Anulowalem ten kupon.Mam foto.
noc księżycową dnia wilkołaka roku prosiaka dobra i tak nie załapiesz tego
Amir84: przechytrzyłbyś ich jeszcze bardziej jakbyś wysłał potem kupon z pozostałymi 12 liczbami
ten kto potrafi wytypować 0 na 30, jest dokładnie tak samo dobry jak ten co typuje 5/12 jeśli chodzi o Mini Lotto ... jest to dokładnie jedno i to samo prawdopodobieństwo