Wpisy 3 456 500 – 3 456 599
3 stycznia 2019 22:07 → 3 stycznia 2019 22:42, 100 wpisów
Pasko tylko się nie pomyl i nie napisz teraz ...za powyższy wpis Kaskada straciła możliwość pisania na 8 godzin
czekam
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 281 686,30 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
ja skopiowałem tekst i zapytałem za co ten ban ... i miałem na 24h nawet nie wiedziałem za co?
chyba jakaś literówka
tak już ponad 2 miechy
zacytowałeś wpis za który była blokada... więc wiadomo, że musiało to skutkować tym samym
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 11 156 585,00 zł
zapytałem za co i chce wiedzieć co tam było nie tak
możesz mi wytłumaczyć?
słowo "pierdoła" ... od tamtej pory algorytm blokujący został już wielokrotnie zmieniony i nie jest już tak wrażliwy
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
jako użytkownik reklamuje i propaguje swoja obecnościa Twoją stronę (potal) i chyba chcesz aby tak pozostało . A w takich przypadkach powinny zostać wysłane jakieś przeprosiny. Rób jak uważasz , bo ja tylko chciałem wiedzieć co tam było nie tak już wiem i oki ale na przyszłośc za takie skopiowanie ,,, nie powinno być bana
niestety ale to nie jest tak, że ktoś da np. bardzo wulgarny wpis, a pozostali będą go sobie od czasu do czasu kopiować i nie będzie bana, bo to tylko kopia wpisu
i każdy użytkownik powinien buć w tej sytuacji przeproszony
mogę Ci jedynie podziękować, bo nałożone w ten sposób blokady są dla mnie cenną wskazówką jak mam modyfikować słownik zakazanych słów, aby na przyszłość było lepiej ... tak więc przyczyniłeś się do poprawy słownika
poluźnij wpisy , lepij codziennie sprawdzaj zgłoszone wpisy i blokuj np. na 7 dni
ktoś czuje sie obrażony i zgłasz to min 10 osób to blokuj a niw za jakieś tam h... itp
obecnie nie ma blokad ... zmieniłem tryb blokowania na prośbę o przeredagowanie wpisu
To jest niesprawiedliwe Też bym chciał ponarzekać a 1405.... zajmuje mój czas Proszę go usunąć na 8 godzin
moim zdaniem ... ale to moim słowo to słowo ... każde słowo dla mnie jest normalne .. tylko kler uważa jakieś wyrazy za wulgarne a dla mnie słowo P i z .... to wyraz i oznacza pewną cześć ciała kobiety , a dla drugiego co innego . przepraszam ale nikt nie powinien nikogo ograniczać w wypowiedziach
Ja tylko wiem jak zostać matką krzestną Wystarczy potrzymać małego
jak kogoś zwyzywam po węgiersku to bana nie bedzie a mogę nawtykać po same uszy ... czyż nie???
gabriel nie oto chodzi tylko normalnie pisane że jesteś de//;;;;cbil a pisane tak jak teraz to jest oki
bo czasem ktoś jest
ktoś jest niepełnosprawny jest oki
na to nie ma bana
tylk ktoś jest niepeł.... bo to deb......
z tobą napewno
Pasko ? Fajnie by było gdyby tak było widać kto przyszedła kto poszedł np jakieś światełko jak w tabernakulum
Panie Adminie.Dlaczego za szybko rozbita kumulacja? Po czyjej stronie Pan stoi?
Proponuję lepiej przenieść rozmwoę z adminem na poniedziałek 7-ma rano
Kumulacji nie powinno być.W każdym losowaniu powinny padać szóstki a w Lotto Plus powinno być ich więcej. Kiedy padnie 10/10 W MM ? Też Pan się cieszy, że nie padają 10/10 w MM.Dziwna postawa.
Ja to normalnie jak dochodziła kumulacja do 40 000 000 to takie emocje były
Proponuje bana na 30 min. blokade, a po 4 takich na stałe bana na email , nicka i ip kompa ... może warto wymagać takich info
bany od początku wzbudzały emocje, więc póki co zaczynamy nowy rok bez tej funkcjonalności na czacie i mam nadzieję, że nie będę musiał jej ponownie uruchamiać w przyszłości
Gabriel, przestać wprowadzać zmiany.Nie ma co psuć jak jest dobrze
czat to nie forum
ustaw czata tylko dla aktywnych obecnie ,,, a nie żeby ktoś czytał wchodząc
bo ten czat to takie mini forum
Przestańcie szpiclowac Portalowiczow. Zajmijcie się typowaniami.
Amir84: aby tak się stało, to zakłady Lotto musiałyby stanieć z 3 zł na 50 groszy ... wówczas pewnie w każdym losowaniu ktoś by trafiał ... ale za szóstkę byłoby gwarantowane 300 000 zł, a nie 2 miliony ... czyli na stare pieniądze 3 miliardy ... taki mały krok wstecz
Guzik mnie obchodzi skund wezmą piniędze Mam wygrywać co losowanie i basta