Wpisy 3 456 700 – 3 456 799
3 stycznia 2019 23:23 → 4 stycznia 2019 00:17, 100 wpisów
innymi słowy jeśli potrafisz wytypować 5 na 12 w Mini Lotto, to innymi słowy potrafisz wskazać 30 liczb w których będzie 0 trafień
Adminie, to zakłady na chybił trafił.Mam 4 zakłady Lotto na chybił trafił, wszystkie anulowane.Przez 5 losowań nie padła nawet trójka.
no to jeszcze lepiej... chybił trafił w ten sposób podawałby jakby liczby które należy eliminować, czyli niejako podaje co należy skreślać aby wygrać. Nigdy by sobie TS na to nie pozwolił, aby był taki wyłam w systemie
System na 12 liczb na chybił trafił.Nawet jedna liczba nie weszła.Zakkad anulowany.Przechytrzylem ich.
Kupiłem zdrapki siódemki, po faceci, który nic nie wygrał. Na 4 zdrapki każda wygrana po 14 zł.Wybieralem sam.Nie wahadelka a i intuicja.
Amir84 a co z banderolą bo podejrzewam że mowa o starych kuponach
Napisałem to celowo Pewnie zaraz napiszesz, że udało Ci się z pomidorowej zrobić rosół
Amir84->>>..681???
Skąd wiadomo,że są mądrzy -skoro trzymają mordy w kuble???
To w/g zasady>byłbyś filozofem,gdybyś milczał
Skąd wiadomo,że są mądrzy -skoro trzymają mordy w kuble???
To w/g zasady>byłbyś filozofem,gdybyś milczał
Realizując wygrana w Oddziale, kupiłem 1 zakład lotto z plusem na 10 losowań, system 7.Cóż to za piękne liczby.Juz w drugim losowaniu była piątka w Lotto a w siódmym piątka w Lotto Plus.Gralem i gram nim nadal.
Gabriel, nie jesteś moim partnerem do dyskusji. Szukaj równego sobie, z czym problemu nie będziesz miał
3 456 449. dotam 2019-01-03 (21:50) Polski Dubaj-Lotto.pl
11 powtórek w MM
aż nie możliwe a i tak brak głównej wygranej w MM
11 powtórek w MM
aż nie możliwe a i tak brak głównej wygranej w MM
Pewnie teraz uciekają przez dziurkę od klucza Jeden trzyma lupe by ją powiększyć a drugi mówi...nie ma głupich weźmiesz lupe i mnie zgniecie
https://www.youtube.com/watch?v=euMNVyuqmwo&start_radio=1&list=RDeuMNVyuqmwo
PASKO
3 456 123. 2019-01-03 (17:42)
Za powyższy wpis makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 16h.
3 456 123. 2019-01-03 (17:42)
Za powyższy wpis makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 16h.
Mam nadzieję Maklerek, że nie dostałeś bana za kumplowanie się ze mną
I teraz proszę zobaczyć, jak potrzebna jest odmiana w człowieku Aż miło popatrzeć na tą radość
Ja zawsze lądując w lochu próbowałem przekupić Pasko ale był nieugięty. Zawsze odpisywał....mimo, że cie lubie nie mogę
Ponoć jest powszechna amnestia
Strach pomyśleć-co się będzie jutro działo
Strach pomyśleć-co się będzie jutro działo
Pasko pisal ze na chwile obecna nie ma banow,,dopiero teraz to sprawdzilem
Ciekawe czy jest taka opcja , że Admin może sobie sam strzelić w stopę
https://www.youtube.com/watch?v=4Wqlts7QWA8&list=RDeuMNVyuqmwo&index=2
No i podstawowa sprawa , żeby móc lamentować , trzeba odpokutować
Eghhhhh tak się teraz z tą pokutą rozmarzyłem i chciałbym bić się w piersi pani Jadzi z budki
Maklerek bedą z Ciebie jeszcze ludzie Za pokute masz jutro wysłać 5 zakładów mini
https://www.youtube.com/watch?v=wTG-bCMG05E&list=RDeuMNVyuqmwo&index=3
Maklerek nie dramatyzuj bo każę Ci ukraść tace kościelnemu w ramach pokuty
Współczesne kary bywają bardziej bolesne Zasadzanie czopka za niegranie w totka
Gonzaga, Gabriel, zamiast komentarza, zapraszam do przeczytania tekstu na profilowym. Dodam, że człowiek jest jedynym zwierzęciem na ziemi, które się czerwieni, bo m ku temu powody.