Wpisy 3 456 562 – 3 456 661
3 stycznia 2019 22:25 → 3 stycznia 2019 23:04, 100 wpisów
Ja tylko wiem jak zostać matką krzestną Wystarczy potrzymać małego
jak kogoś zwyzywam po węgiersku to bana nie bedzie a mogę nawtykać po same uszy ... czyż nie???
gabriel nie oto chodzi tylko normalnie pisane że jesteś de//;;;;cbil a pisane tak jak teraz to jest oki
bo czasem ktoś jest
ktoś jest niepełnosprawny jest oki
na to nie ma bana
tylk ktoś jest niepeł.... bo to deb......
z tobą napewno
Pasko ? Fajnie by było gdyby tak było widać kto przyszedła kto poszedł np jakieś światełko jak w tabernakulum
Panie Adminie.Dlaczego za szybko rozbita kumulacja? Po czyjej stronie Pan stoi?
Proponuję lepiej przenieść rozmwoę z adminem na poniedziałek 7-ma rano
Kumulacji nie powinno być.W każdym losowaniu powinny padać szóstki a w Lotto Plus powinno być ich więcej. Kiedy padnie 10/10 W MM ? Też Pan się cieszy, że nie padają 10/10 w MM.Dziwna postawa.
Ja to normalnie jak dochodziła kumulacja do 40 000 000 to takie emocje były
Proponuje bana na 30 min. blokade, a po 4 takich na stałe bana na email , nicka i ip kompa ... może warto wymagać takich info
bany od początku wzbudzały emocje, więc póki co zaczynamy nowy rok bez tej funkcjonalności na czacie i mam nadzieję, że nie będę musiał jej ponownie uruchamiać w przyszłości
Gabriel, przestać wprowadzać zmiany.Nie ma co psuć jak jest dobrze
czat to nie forum
ustaw czata tylko dla aktywnych obecnie ,,, a nie żeby ktoś czytał wchodząc
bo ten czat to takie mini forum
Przestańcie szpiclowac Portalowiczow. Zajmijcie się typowaniami.
Amir84: aby tak się stało, to zakłady Lotto musiałyby stanieć z 3 zł na 50 groszy ... wówczas pewnie w każdym losowaniu ktoś by trafiał ... ale za szóstkę byłoby gwarantowane 300 000 zł, a nie 2 miliony ... czyli na stare pieniądze 3 miliardy ... taki mały krok wstecz
Guzik mnie obchodzi skund wezmą piniędze Mam wygrywać co losowanie i basta
Panie Adminie, czy nie czas by więcej osób premiowac za zdobyty punkty? Chociaz pierwsza piątkę odpowiednio wynagrodzić. Stać na to T.S.,który płaci krocie za reklamy.To żenada by każdego miesiąca aż 100 zł przeznaczać na nagrody.
TS raczej nie płaci mi za żadne reklamy, raczej nie ma tutaj reklam o tematyce lotto
Jak sie wkurzę to jutro wyciągne pudło z garażu a jest w nim kilka tysięcy starych kuponów i zatargam Pani Jadzi do budki Niech se sprawdza a nie leży tylko na ladzie i obija syski
moim zdaniem na czacie można powiedziec wszystko ... powinieneś Paśko moderować przedewszystkim forum . czat powinienbyć moderowany w ostateczności przy zgłoszeniach użytkowników ... ale to już większa matematyka co z czym
T.S. na bieżąco śledzi wszystkie portale o tematyce Lotto.Znaja nasze typy i metody gry.
Amir>>..584-???
Te twoje dezyderaty to chyba nie pod tym adresem
Te twoje dezyderaty to chyba nie pod tym adresem
Amir84 mojego typowania nie znają Ja to nawet do budki niese kupony w zalakowanej kopercie Dopiero Pani Jadzia rozpieczętowywuje
Amir84 tak Wam się wydaje że reklama, a w rzeczywistości tylko tacy fanatycy chodzą po necie i szukają takich stron
Opublikuje odpowiedzi z T.S.na zbiorowe uwagi co do sprzedaży produktów lotto i inne.
Amir84 mamy demokracje możesz wejść na zieloną albo nie wchodzić jak masz wątpliwości
Eniwo: albo np. 59 osób, które w zeszłym roku trafiły "6" w Lotto
ktoś trafia w Lotto "6", to potem wyszukuje taki portal jak ten, rejestruje się i sobie żartuje na czacie ... kto bogatemu zabroni
Dobry Wieczór Pasko
Czy można zmienić na czat 100 poprzednich wpisów...100 kolejnych wpisów...bo teraz jest >>50<<?
Czy można zmienić na czat 100 poprzednich wpisów...100 kolejnych wpisów...bo teraz jest >>50<<?
Gosia__77: można podać dowolny numer wpisu i przeskoczyć do niego
3 456 623. chyba żartujesz w tym momencie ??? POzdro baw sie dobrze i sam budój
3 456 623. chyba żartujesz w tym momencie ??? POzdro baw sie dobrze i sam budój
Gosia Pasko jak zmieni to przeskakiwanie to może sie zdarzyć że wyskoczysz z czatu
ale jak chcesz przeskoczyć o 100 wpisów to wpisujesz numer o 100 mniejszy od ostatniego
1405259_40: nie rozumiem Twojego wzburzenia może i żartuję co nie znaczy, że na tym portalu są tylko osoby, które nigdy nie wygrały głównej wygranej i po jej wygraniu omijają portale o Lotto z daleka
aha, czyli to po wygranej znajdują sobie takie strony bo im się nudzi w domu
myślałem że bijesz do mnie
no według mnie bardziej się nudzi takiej osobie, niż takiej która musi np. każdego dnia 10 godzin ciężko pracować.
Pasko tu sie nie zgodzę że 10 godzin dziennie na Twoim portalu mnie męczy No proszę Cię
mam zajęcie
macie rację...trzeba oszczędzać prąd...kwestia do przemyślenia...
Niebieski kubraczek to nowy uniform do przeprowadzania dzieci przez pasy ?
do jutra
Gosia widziałem na alllegro akumulatory tanie od Stara 200 normalnie jak padnie to dołączają korbe do rozruchu
Eniwo: a tu się faktycznie zgodzę, że to bardzo liczna grupa multipaskowiczów