Wpisy 3 456 662 – 3 456 761
3 stycznia 2019 23:04 → 3 stycznia 2019 23:59, 100 wpisów
Dziś widziałem dziadka emeryta jak szusował na snowboardzie do budki Deska za 2000 zł
Ja niestety tylko raz zrobiłem furorę na stoku jak wyszedłem z deską klozetową Robili mi zdjęcia
Nie dosyć,że stary-to jeszcze głupi
Po cholerę drapał się na górę z kuponem
Po cholerę drapał się na górę z kuponem
Pasko Ty się ciesz, że Arcziego nie było Jego jedno pytanie czytałbyś do następnego czwartku
Powiem tak: - Kulturalni Portalowicze, tacy jak Arczibalik73 są często atakowani.To wyjątkowy Portalowicz o dobrym sercu, zdrowym umyśle, podający często trafne pewniaki.Wiecej takich.
Z Arczikiem bardzo się lubimy ale ktoś nowy tego nie może wiedzieć
Śmieszą mnie zatem żale osoby która czepia się o wszystko a nie ma w ogóle rozeznania
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 774 000
takie pytanie do Was ... czy jest tak, że np. przesiedliście się z komputera na smartfon przy przeglądaniu strony multipasko? są takie osoby?
Dzisiaj kupiłem 10 zakładów Mini , system na 6.Proszę powiedzieć, ile trafnych było na tym kuponie?
chodzi mi o trend jaki obserwują choćby przez cały rok 2018... że spada liczba osób wchodzących z komputerów, a bardzo narasta liczba osób wchodzących ze smartfonów. Jestem bardzo ciekaw, czy ten spadek liczby komputerowców wynika z tego, że się przesiadają na smartfona, czy są to przeważnie nowe osoby, a ten spadek komputerowców wynika faktycznie ze spadku zainteresowania stroną.
Pasko. Nic z tych rzeczy Dadaj sobie wszystkich i masz rezultat
Na 30 liczb występujących na tym kuponie, nie padła nawet jedna liczba. Przechytrzylem ich.Anulowalem ten kupon.Mam foto.
noc księżycową dnia wilkołaka roku prosiaka dobra i tak nie załapiesz tego
Amir84: przechytrzyłbyś ich jeszcze bardziej jakbyś wysłał potem kupon z pozostałymi 12 liczbami
ten kto potrafi wytypować 0 na 30, jest dokładnie tak samo dobry jak ten co typuje 5/12 jeśli chodzi o Mini Lotto ... jest to dokładnie jedno i to samo prawdopodobieństwo
Te, które nie wyszły, mam.Przenioslem je na jedna kratkę, unieważnilem zakład, zagrałem tymi, których nie było na chybiku.
innymi słowy jeśli potrafisz wytypować 5 na 12 w Mini Lotto, to innymi słowy potrafisz wskazać 30 liczb w których będzie 0 trafień
Adminie, to zakłady na chybił trafił.Mam 4 zakłady Lotto na chybił trafił, wszystkie anulowane.Przez 5 losowań nie padła nawet trójka.
no to jeszcze lepiej... chybił trafił w ten sposób podawałby jakby liczby które należy eliminować, czyli niejako podaje co należy skreślać aby wygrać. Nigdy by sobie TS na to nie pozwolił, aby był taki wyłam w systemie
System na 12 liczb na chybił trafił.Nawet jedna liczba nie weszła.Zakkad anulowany.Przechytrzylem ich.
Kupiłem zdrapki siódemki, po faceci, który nic nie wygrał. Na 4 zdrapki każda wygrana po 14 zł.Wybieralem sam.Nie wahadelka a i intuicja.
Amir84 a co z banderolą bo podejrzewam że mowa o starych kuponach
Napisałem to celowo Pewnie zaraz napiszesz, że udało Ci się z pomidorowej zrobić rosół
Amir84->>>..681???
Skąd wiadomo,że są mądrzy -skoro trzymają mordy w kuble???
To w/g zasady>byłbyś filozofem,gdybyś milczał
Skąd wiadomo,że są mądrzy -skoro trzymają mordy w kuble???
To w/g zasady>byłbyś filozofem,gdybyś milczał
Realizując wygrana w Oddziale, kupiłem 1 zakład lotto z plusem na 10 losowań, system 7.Cóż to za piękne liczby.Juz w drugim losowaniu była piątka w Lotto a w siódmym piątka w Lotto Plus.Gralem i gram nim nadal.
Gabriel, nie jesteś moim partnerem do dyskusji. Szukaj równego sobie, z czym problemu nie będziesz miał
3 456 449. dotam 2019-01-03 (21:50) Polski Dubaj-Lotto.pl
11 powtórek w MM
aż nie możliwe a i tak brak głównej wygranej w MM
11 powtórek w MM
aż nie możliwe a i tak brak głównej wygranej w MM
Pewnie teraz uciekają przez dziurkę od klucza Jeden trzyma lupe by ją powiększyć a drugi mówi...nie ma głupich weźmiesz lupe i mnie zgniecie
https://www.youtube.com/watch?v=euMNVyuqmwo&start_radio=1&list=RDeuMNVyuqmwo