Wpisy 3 456 462 – 3 456 561
3 stycznia 2019 21:53 → 3 stycznia 2019 22:24, 100 wpisów
Dobra ide zmienić zdjęcie profilowe bo ta pasztetowa już sie zielona zrobiła
Wielkie brawa za wysokie wygrane moim przyjaciołom. Nie typowali, opuszczali typowania a wygrali, bez żadnych pewniakow z czatu
Ja nigdy chyba nie zostane przyjacielem bo nigdy nic nie wygrywam
3 456 295 ---> 3/3 jestem mistrzem
sony71: jeśli chodzi o ligę to będę nadrabiał na weekendzie temat wysyłki kuponików.
co to za chat z paśko skoro nic nie pisze .. a na pytania nie odpowiada .. Ja mam pytanko dlaczego literówka jest karana banem na ileś tam czasu .
skopiowałem tekst z zapytaniem i dostałem bana na 24h
to zmień to człowieku
witaj aniele gabryleiu
bo do dziś nie wiem za co dostałem bana
znajdź i mi powiedz za co ?
zapewne masz taką możliwośc ... i sie pośmiejemy wtedy
gabriel ... ciebie może to bawi
Jak w tej celi gdzie wchodzi nowo skazany ...za co trafiłeś ...za niewinność
konkrety mnie interesują
1405...jakbyś miał taki staż odsiadki co ja Też by Cię to bawiło
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
gabriel jebiemi..toO
Pasko tylko się nie pomyl i nie napisz teraz ...za powyższy wpis Kaskada straciła możliwość pisania na 8 godzin
czekam
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 281 686,30 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
ja skopiowałem tekst i zapytałem za co ten ban ... i miałem na 24h nawet nie wiedziałem za co?
chyba jakaś literówka
tak już ponad 2 miechy
zacytowałeś wpis za który była blokada... więc wiadomo, że musiało to skutkować tym samym
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 11 156 585,00 zł
zapytałem za co i chce wiedzieć co tam było nie tak
możesz mi wytłumaczyć?
słowo "pierdoła" ... od tamtej pory algorytm blokujący został już wielokrotnie zmieniony i nie jest już tak wrażliwy
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
jako użytkownik reklamuje i propaguje swoja obecnościa Twoją stronę (potal) i chyba chcesz aby tak pozostało . A w takich przypadkach powinny zostać wysłane jakieś przeprosiny. Rób jak uważasz , bo ja tylko chciałem wiedzieć co tam było nie tak już wiem i oki ale na przyszłośc za takie skopiowanie ,,, nie powinno być bana
niestety ale to nie jest tak, że ktoś da np. bardzo wulgarny wpis, a pozostali będą go sobie od czasu do czasu kopiować i nie będzie bana, bo to tylko kopia wpisu
i każdy użytkownik powinien buć w tej sytuacji przeproszony
mogę Ci jedynie podziękować, bo nałożone w ten sposób blokady są dla mnie cenną wskazówką jak mam modyfikować słownik zakazanych słów, aby na przyszłość było lepiej ... tak więc przyczyniłeś się do poprawy słownika
poluźnij wpisy , lepij codziennie sprawdzaj zgłoszone wpisy i blokuj np. na 7 dni
ktoś czuje sie obrażony i zgłasz to min 10 osób to blokuj a niw za jakieś tam h... itp
obecnie nie ma blokad ... zmieniłem tryb blokowania na prośbę o przeredagowanie wpisu
To jest niesprawiedliwe Też bym chciał ponarzekać a 1405.... zajmuje mój czas Proszę go usunąć na 8 godzin
moim zdaniem ... ale to moim słowo to słowo ... każde słowo dla mnie jest normalne .. tylko kler uważa jakieś wyrazy za wulgarne a dla mnie słowo P i z .... to wyraz i oznacza pewną cześć ciała kobiety , a dla drugiego co innego . przepraszam ale nikt nie powinien nikogo ograniczać w wypowiedziach