Wpisy 3 419 799 – 3 419 898
21 listopada 2018 13:41 → 21 listopada 2018 14:22, 100 wpisów
w bukmacherce , jak masz live , to się blokuję i nie można wysłać , keno będzie na bank
a ja mysłe ze to tak niewypali i budki beda nadal z lottomatami, bo bedzie tez grono graczy ktorzy nie beda chcieli korzystac z gry przez internet np ja niechce tak grac, i co niebede mogł zagrac w inny sposob?
Arczi będzie tak i tak na razie ale za jakiś czas nie wiadomo jak będzie
Moze tylko net i jeden punkt na miasto, ale to nie teraz ale z pewnością za klika lat tak będzie
Po co maja utrzymywać budki gdzie sa male obroty, a trzeba jeszcze pracownikom płacić
3 419 804.no zobaczymy ale powiedzmy gra jest przez internet i niech w głownym studiu podczas losowania zabraknie pradu i nagle wszystko zniknie z wizji wtedy jaki przekret bedzie na liczbach, wiadomo awarje sa czeste tez i teraz,
lubie wygode i na pewno bardziej mnie bedzie zachecalo do gry przez neta
nie wiem czy to jakas glupota to co wyzej
przeciez co ma do rzeczy losowanie a internet?
przeciez co ma do rzeczy losowanie a internet?
tak bedzie mniej chetnych napewno ,
3 419 814. o wlasnie tak samo jak i ja zadnych ulepszen mi nie trzeba
a ja lubie miec wyplate odrazu na konto, bo trzymam juz jeden kupon i nie mam kiedy odebrac
a poza tym nie lubie sie uzerac z kolektorami
a poza tym nie lubie sie uzerac z kolektorami
ale to nowość i mało tak będzie grało przez net nie ma co się obawiać ale ale za klika lat z pewnością to będzie norma standard a tradycyjnie będzie ciężko zagrać bo jka pisałem jedne punkt z lokalem będzie
Mulag, można i tak ale Ty jak wygrasz np 2000pln , to poczekasz , a ja będe miał od razu na koncie
Wolę puścić przez neta nisz czekac w kolekturze za dziadkami na papierek, w koncu 21 wiek mamy
Arczi jesteś królem czarnowidztwa
Idąc Twoim tokiem myślenia to może przypadkowo meteoryt rozwalić Twoja budkę z lottomatow i szybko polecisz zakładać konto na ilotto
Idąc Twoim tokiem myślenia to może przypadkowo meteoryt rozwalić Twoja budkę z lottomatow i szybko polecisz zakładać konto na ilotto
Moze plusem będzie to ale tego nie wiemy czy tak jak się trafi tak przykłądowo 6 z6 to na konto czy wyjazd do siedziby
Przecież to by było bez sensu grac przez internet wygrac kase, a po odbior jechac do siedziby
a ha wole tradycyjnie jesli mam trafic to trafie bez wzgledu czy pojde do kolektury czy zagram przez neta, przez neta moze i wygoda bedzie ale napewno nie dla wszystkich podejrzewam ze jesli gra bedzie przez neta to beda wieksze stawki za los a mniejsze wygrane
Tak na prawdę nie wiemy do końca wszystkiego ale z pewnością wszystko się wyjaśni jak już będzie przez net jaki zasady ts dał użytkownikom
Z tego co gadał prezes trzeba będzie posłać skan dowodu a to oznacza że wygrane będą przelewane na konto gracza
Myślę że w najbliższych dniach będzie już wszystko wiadomo
Domena ilotto już jest
Domena ilotto już jest
plusem na pewno to że jak dotychczas wygrywasz powyżej tam już nie pamiętam 2300 czy trochę mniej i do siedziby jechać jesli będzie na konto to na pewno plus
3 419 823. jacunn powiem Ci tylko tyle ze tak moze i byc, bo mi sie te zeczy zawsze sprawdzaja, kepiej widzisc cos w czarnych rzeczywistych kolorach jak wszystko zaraz w rózowych okularach z czasem moze i tak bedzie ze gra bedzie tylko przez neta, ale ja mysle jeszcze przed tymi kolorowymi zmianami trafic ta głowna wygrana w cokolwiek,pozniej jak wygram to juz moga sobie robic co chca ,ja juz napewno niebede grał w nic, a wiesz dlaczego bo nie bede juz zył a po smierci mi kasa do niczego nie jest juz potrzebna
powyzej trzeba było sie wybrać do oddziału ileś tam km w moim przypadku około 42 km
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
arcibalik ale glupoty pisze , za jakiego powodu miały by być wieksze stawki za los przez internet? jesli by podniesli to i by w stacjonarnych tez podniesli, wiec nie wiem co zmienia to w twoim przypadku
jak na razie jest wybór ale zawsze trzeba być ostrożny bo jakieś wady przez net tez mogą być nie patrzmy przez różowe okulary
są plusy przez net trudno zaprzeczać ale ostrożności nigdy za wiele
Dopisano wyniki Multi Multi
03,06,07,09,11,13,18,23,29,31,32,35,38,39,42,45,46,51,58,65
Plusem jest liczba: 13
03,06,07,09,11,13,18,23,29,31,32,35,38,39,42,45,46,51,58,65
Plusem jest liczba: 13
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 11038 zestawów od 1455 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 16 042 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 34 616 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- jacek1981 - koszt gry: 55,00 zł, wygrana: 4 300 zł = 78,18 x koszt gry
- gregorgda - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 720 zł = 24,00 x koszt gry
- adam79 - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 454 zł = 22,70 x koszt gry
- Bul - koszt gry: 45,00 zł, wygrana: 992 zł = 22,04 x koszt gry
- leokadia655 - koszt gry: 32,50 zł, wygrana: 662 zł = 20,37 x koszt gry
Pożyjemy zobaczymy nie chcę chwalić ani krytykować w praniu wyjdzie
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 9208404
Wylosowany numer to: 9208404
Dopisano wyniki Kaskady - 05,07,08,11,15,16,18,19,20,21,22,23
ale niezle trafiam 5/10 i zazwyczaj mam te 5 liczb w 5/5 3/3 2/2 i 1/1
Madman jakie głupoty pisze Arczi a kto Ci zapowiedział że będzie tak a nie inaczej jakoś tu nie widzę rzetelnej informacji co będzie jak itd itp To tylk jest dobrze jak grają kasa rośnie a już jak ktoś coś chce od TSa to be jak z reklamacja nawet po kolektorach niema informacji o grze przez Internet
dobrze ze pewniaki sie nie zmarnowaly bo dopiero wieczorem gram 10 zakladow
ochrzony Michal 6 ale zmienil imie
Michal 6 w Janusza 7 konczy 38 zaczyna 39 koniec wojny 45
Michal 6 w Janusza 7 konczy 38 zaczyna 39 koniec wojny 45
Dla tego pisałem wypowiadamy się a wszystkiego nie wiemy, jedno jest pewne będzie przez net ale jak to będzie jakie zasady tego nie wiemy jeszcze a jak coś wiemy to tylko plotki ostatecznie nic nie zostało wdrożone
jacunn i napewno nie polece zakładac konta jak piszesz poniewaz ja mam sceptyczne podejscie do zakładania jakiegoklwiek gdzies konta czy to w necie czy nawet w takim banku,nie jestem taki skory zakładac jakies gdzies takie konto,niewierze bankom bo okradaja ludzi, poprzez wszelkie prowizje , dlatego gdy straciłem nagle prace zlikwidowałem konto w banku, nie mam konta i nie mam glupich propozycji z banków tez typu wez pan kredyt, itd,i mam spokoj, i mnie tez nikt nie okrada, przyklad stracilem prace, na koncie mialem troche kasy, od tak na tzw rozmnozenie zostawilem, po jakims czasie poszedłem do banku zeby sprawdzic ile mniej wiecej procent uzyskalem na koncie , wiesz ile uzyskałem przez okres kilku miesicy nic bank wyczyscił mi konto, do 00000, z kasy odlozonej mi pobierali sobie prowizje, w miedzy czasie zmienili sobie wysokosc prowizji , wiec stwierdziłem ze koniec okradania mnie gdy chciałem zlikwidowac konto oznajmionop mi w banku ze musze jeszcze zaplacic kwote pewna w granicach 150zł tak robia banki, , dlatego do poki niepracuje nie daje zarabiac nikomu z tych instytucji. bo mamia nas roznymi propozycjami i obiecuja cuda na kiju a jak juz w to wleziesz to ciezko z tego wylezc,, wiesz co ludzie robia jak wpadna w długi np, bankowe? czesto sie wieszaja bo niewidza mozliwosci splacenia dlugu jakiegos, do tego doprowadzaja banki wlasnie i tzw nowoczesne technologie,i nowosci jakie ktos łyka, w kazdym takim interesie jest na człowieka j jakis haczyk , zapamietajcie to ,nic niema za darmo w tym kraju poza 500+ dla tego niejestem tez zwolennikiem placenia i transakcji przez internet,
Madman jeszcze jedno jakieś 2 miesiące temu któryś raz w tej samej kolektórze chciałem wybrać zwroty na jakieś 800 zł Pani po chwili zaczyna mieć problem bo to tych kuponów było naprawdę spora ilość to tak dobrze jak się gra ale jak wypłatę zrobić to już be
Wszystkim Januszom dzis zycze zawsze
pelnych zdrapek i pelnych jaj
pelnych zdrapek i pelnych jaj
Jacunn to właśnie w kolektórze powinno być najszybciej bo niby gdzie indziej
już banki zarabiają za darmo na Polakach z wypłat pracowniczych dawniej można było zakładzie za darmo na nas zarabiają
3 419 880. arczibalik73 2018-11-21 (14:11) miasto
Arczi bo jak się zakłada konto to czyta się umowe
Arczi bo jak się zakłada konto to czyta się umowe
już były pomysły że nawet oszczędności uczciwie zarobione powinny być odkładane w banku a nie trzymane w skarpecie chyba to już jest bo się trzeba tumaczyć skad to się ma a z du... pracuje się płaci się podatki i mam dać zarobić bankowi dwa razy a moze 5 razy ale tego nie wiem raz z wypłaty drugi raz z oszczędności
Wszystkim Januszom z okazji imienin dzis zycze
rychlej a niespodziewanej....
wielkiej wygranej
rychlej a niespodziewanej....
wielkiej wygranej
Ja tylko mam jedno żądanie dać wybór kto jak chcę i tyle nic więcej
Dopisano wygrane Super Szansa
Mulag jest cenzura Na Multipasko pisze teksty a tu wychodzi że tekstu nie podałem