Wpisy 3 419 699 – 3 419 798
21 listopada 2018 09:39 → 21 listopada 2018 13:40, 100 wpisów
T. S. już nie podaje kwoty kumulacji na wyrost. Pan Jarek trochę zmadrzal.
Teraz kwota 8 milionów będzie wyższa o 300000 zł. i zostanie rozbita.
W miejscowości Oława padła wygrana 200 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Bolesławiec padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Znów jakiś oszołom
Janusze multilotka tj ten dzien, dzis multi bedzie mial obroty
Pasko przy imieninach zatypuj i to swoimi naj pewniakami, raz w roku
Islandorka30.5, więcej szacunku do ludzi.Szanuj opinie innych.Troche skromności .
Odezwał się skromny
Ciekawe na ile nieskromny
Same oszołomy szkoga gadać
41,49 tak to widzę na 14 ewentualnie na wieczórzrobiłem odpowiednie tabele I teraz będę posuwalsię w parce
Ja pisze wieczorami z media pad5 ,też inaczej się pisze jeśli chodzi o znaki Inter
Silna Grupa znają się i utrzymują kontakty
poza tą /bleeeeee/ stroną, bo tu normalsi nie mogą
Przyznać trzeba
trochę nicków natworzyli
poza tą /bleeeeee/ stroną, bo tu normalsi nie mogą
Przyznać trzeba
trochę nicków natworzyli
3 419 742. Robal_36 kto tworzył nicki to tworzył, ja cały czas mam 1 nick z którego pisze i wiecej mi nie potrzeba do niczego,i 1 sie tylko trzymam
Robale draza portal. Zajmij się typowaniem, nie weszeniem ludzi. To juz moda na posadzanie uczciwych ludzi. Widzisz zdzblo w oku bliźniego, a w swoim masz....
Nie ma sensu reagować na zaczepki. Uśmiechac się, a raczej śmiać się z takich. Śmiech ich dobije.
3.13.23.33.43.53.63.73.2.72
Litera Z na kuponie.
3 419 749.podejrzewam ze tez takie wyjda ale pomieszane z koncówka 1 jak wczoraj
3 419 753 ale nastawiam sie bardziej dzis na koncówki 1,8
TS, to nieudaczniki, nie tak jak bukmacherzy , którzy w parę tygodni opanowali temat
na dzis na 14w MM 7,8,13,20,35,38,39,41,46,48,51,53,57,59,60,61,63,64,75,77 L 20
Dotam ,wierzę bo sam prezes Ts gadał o tym .Ma być do dwóch tygodni
Dlaczego wiecej ? podałem 20 liczb l 20 oznacza ile liczb
Już wszystko gotowe ,trwają ostatnie testy
iLotto stanie się faktem
iLotto stanie się faktem
3 419 762 to sa moje typy jakie moga dzis wyjsc, z tego np wyjdzie 10liczb
Dotam byś się zdziwił ,dziś babcie są biegle w obsudze nowych technik ,nie raz widzę w autobusie jak babcie śmiga na smartfonie jak nie jeden młody
Jeśli ktoś nowy posiada profil, czy kogoś okrada? Zabiera mu szczęście? Ludzie, obłędne plemię krokodyli.
Nie wydaje mi się by Ts brał jakies prowizje z tego bo nikt by tego nie założył
Mogli by zrobić wspólny zakład jak było na innych portalach ,koszt kuponu lotto to 3 zł ,i z żucają się na niego 10 ludzi po 30 gr i ewentualną wygrana dzielona jest na 10
tym bardziej że musi być wszystko kompatybilne , internet i granie w kolekturze
jaka 9 na dzis proponujecie ?
Też mi się wydaje że na to nie pójdzie,ale myślę że trochę więcej puszczonych będzie.Szczegolnie w weekendy kiedy większość lottomatow jest zaminieta
nie wiadomo czy wogole bedzie przez internet
jesli z ich punktu widzenia bedzie chec utrzymywania kolektur zeby byla wieksza popularnosc to na pewno internet nie przejdzie
jesli z ich punktu widzenia bedzie chec utrzymywania kolektur zeby byla wieksza popularnosc to na pewno internet nie przejdzie
Angierski będzie napewno,w niedzielę prezes TS powiedział że do dwóch tygodni ma być.I nie wprowadzaj zamętu
utrzymanie kolekturki to też nie mała sumka, lepsze chyba ajencje
Internet da więcej zarobić, raz że mniejsze koszty utrzymania, bo za kazda taka budke stacjonarna trzeba placic i tez placic pensje pracownikom, tam pracujacym, to dodatkowo internet dotrze do wiekszej rzezy ludzi, np gdzie nie ma budek, bo beda mogli zagrac przy pomocy laptopa czy smartfona, ale budek beda dalej tylko moze nie az tyle, zrownowaza to jakos
teraz weźcie sobie np, keno , siedzisz w domu kawka lub coś innego i grasz
Świat idzie do przodu, za granicą ilotto na porzadku dziennym w rozwinietych krajach, a czytalem kiedys wywiad z jednym prezesem firmy bukamcherskiej chyba to byl sts, i wlasnie mowil ze bukamcherka internetowa to tez jest przyszlosć zakaldow bukamcherkisch bo wieksze obroty uzsykuja z gry przez neta
Dotam tylko nie wiem czy keno bedzie w internetowym lotto
bo wiesz losuja go co 4 minuty
bo wiesz losuja go co 4 minuty
Panowie można na to inaczej popatrzeć dla graczy nic się nie zmieni z wygranymi tylko TS zarobi więcej bo nie wyda dla pracowników kaski za utrzymanie lokalu, a tam ze wygoda to inna sprawa
a zaklady np lotto, internetowe pewnie najpozniej bedzie mozna grac do 5 czy 10 minut przed rozpoczeciem