Wpisy 3 415 214 – 3 415 313
16 listopada 2018 23:43 → 17 listopada 2018 07:53, 100 wpisów
no przypadek to zdarzenie losowe w sensie statystycznym - komus sie przytrafil
za 1 minute zdrapie zdrapke i bede sie cieszyl albo smucil , wystarczy wychwycic te uczucie wczesniej przed drapaniem
Śmieszy mnie dlatego , na siłę planowanie czegokolwiek nie wiedząc czy nas za chwilę już nie będzie
15 jestem na tak ale jeszcze nie ma wynikow, podobno bede zaraz sie cieszyl
Ja tylko wiem jak stracić na wadze. Kupić wagę za 100 zł a sprzedać za 50 zł
ale te 15 mi sciaga na prawo chyba bede sie cieszyl, normalnie live przekaz
A jak się coś uda to jesteśmy przekonani że mamy na to wpływ Wahadełko Ci pokaże , że los trafny ale czy każdy ?
twoje atomy byly juz w przyszlosci ty znasz wynik wahadelko tylko ci pomaga to odczytac co juz wiesz
ciekawe jak daleko to siega, czy siega do losowania o 14 czy np tylko kilka minut
Czuję się jak ten Jacek Balcerzak z kabaretu Ja miałem tylko wejść i wyjść a nie mogę
jak duze wydarzenie to siegnie daleko, np przeczucie ze jutro o 14 bedzie 8/8
Czaroit , to może sięgać nawet bardzo dalej np. do losowania 7444 444
w zdrapkach jest najlatwiej bo ma siegnac kilka sekund zanim nie zdrapiesz i sie poplaczesz
pamietacie film next, 4 minuty do przodu, to by starczylo widziec w zdrpakach
Czaroit i nagle widzisz że 2 minucie wygrywasz kase a w 4-tej z radości wybiegając z budki wpadasz pod samochód
Był też taki film co gościu pomylił tabletki i mógł dzięki temu przechodzić przez ściany Zamknęli go w celi bo wlazł do głównego skarbca banku i wychodząc z celi przeszedł przez cele sąsia a tamtęd to widząc rozpędził się za nim i osunął na ziemie
Czaroit, polecam Ci przeczytać książkę David Baldacci - Wielka wygrana
nie ma wynikow nie wiem czy mam 50 zl a potrzebuje na chleb jutro
hej hej hello
nie wiem za co mnie zablokował wczoraj pasko skoro dziś tu czytam takie teksty że szok np.: szkopy... sto hu111...itd
czaroit
twoje 34 się potwierdziło ciekawe czy za to pasko też mnie zablokuje
bo wczoraj napisałam ze nie było pary którą czaroit przewidział i blokada
what?
szok
Hej Wpadłem rano na 6 do pracy a ja nie mogę zasnąć mecze się od taka sytuacja
Chyba muszę zlikwidować nick fares do typowania zapominam się wylogowac i pisze a potem z tego nie mogę podumam nad tym nie chce trolowac klonowac 1 do pisania typowania starczy
Idę dalej w inne www dla mnie to nie szok że nie można pisać dużymi literami krzyczeć nie ma co
ZAsady Sa Po tO Zeby Je ŁAmać
Białystok: -7.
Wrocław: 0
panoramix ,forsami witajcie
do lochu dla więzionych za ...cenzura...