Wpisy 3 415 314 – 3 415 413
17 listopada 2018 07:54 → 17 listopada 2018 10:12, 100 wpisów
Przerwa.
forsami zagladałes w swoja wczoraj KG cos Ci tam zostawiłem na losowanie
Arczi widziałem dzięki ale wczoraj zrobiłem pauze od Multi od długiego czasu posucha
3 415 318.rozumie nie wiedziałem tego akurat ale tam miałes trafne numery w zestawiku i tzw pewniaki jakie wyszly w MM ,no czyli co teraz grasz tylko LOTTO tak ? czy tez w mini jak i ja gram,
forsami wejdz do mnie na mini w stale uklady cos zobaczysz ,tam jest taki zestawik na 10skreslen
3 415 320
własnie komponuje liczby do muli na 14
Zagrałem wczoraj w Lotto z Plusem na 10 losowań i Mini też na 10 losowań po jednym zakładzie tu i tu a w Multi zrobiłem przerwe bo nic nie wychodzi przez dlugi czas chociaż na wieczór uleglem pokusie i zagrałem i tak nic tylko 2/10 z Plusem a i też niema za co bardzo grać a ja już bezrobotny..pozdrawiam
Arczi widziałem super sprawa to Mini jak bym wygrał ale się nie zanosi to myślałem nieraz o graniu systemem w Mini nie koniecznie na 12 liczb nawet od 8:9 bo jeszcze nie tak drogo a szanse wieksze ale jak niema to nic Arczi patrz na moje Mini z Profilu wczoraj znowu 2/5 który to już raz ale nie zmieniam liczb gram czekam niema rady
Arczi patrzę na fotke u Ciebie na profilu pewnie się odezwał sentyment co do tego co było bo wiem jaki zawód wykonywałes ale niech to pozostanie bez rozgłosu
3 415 324 no mi wchodza liczby w multi ostatnio ,ale niegram w to odpusciłem sobie to na poczet mini i tylko wta gre gram narazie, choc zastanawiam sie czy niepuscic sobie choc 1 raz tego multiego na 8/8 tak promocyjnie, czy lepiej nie zostawic na mini raczej,jesli chodzi o lotto ,to narazie nie gram, no ja tego tez nie wysłałem a szkoda bo by troszke wpadło ale to nic jeszcze przyjdzie na to czas i tez jesli chodzi o mini to te 2/5 mam na pozadku dziennym no nieraz tez i te 3/5 tez wpadnie
3 415 326.
slawek10 witaj
3 415 325 rozumie co do kasy skad ja to znamale spoko kiedys i my bedziemy na wygranej pozycji narazie forsami trzymaj sie cieplutko do pozniej
3 415 333.narazie codziennie te 2/5 czyli na razie lipa z miodem
czekam na 5/5 w mini czyli miodzio
sławek10 dokladnie trzeba byc cierpliwym w 1 grze i wkoncu trafic ta głowna wygrana, pomalutku i do celu
dzis widze w MM pojawi sie liczba 23 i 25
krasnalek witaj
3 415 343.
krasnalek spokojnie nic sie niestało ,ale dziekuje
krasnalek spokojnie nic sie niestało ,ale dziekuje
ja w Ej nie gram strata kasy według mnie lepiej grac w mini
3 415 350. spokojnie narazie CInic niedało pewnie i jak wiekszosci tez, ale spokojnie jeszcze i trafisz w tym roku napewno cos tylko musisz w to uwierzyc ze dasz rade bede trzymal za Ciebie graj i wygrywaj
Żadne wahadelka , czy zestawienia nie pomogą wytypować szczęśliwych liczb.Tylko wyczucie, systematyczna gra tymi samymi liczbami da Ci upragnione efekty.Gra na sucho i trafne na sucho szkodzą zdrowiu.
Dawno mnie tu nie było. U mnie też lipa. Coraz trudniej coś wygrać. Szczęście coś mnie opuściło.
arczibalik grałam tyle czasu by nie napisać lat ale w tym roku czarna d
a jak wiesz gram na stałe zestawy
a jak wiesz gram na stałe zestawy
Czasami mam wrażenie, że TS się ze mną droczy. Jak tylko zmienie liczby, to wchodzą poprzednie, które miałam. Ech.....
3 415 361dobrze piszesz
Sneak ja albo gram albo strajk nie uznaję gry na sucho
a od kilku lat gram na stałe zestawy i jeszcze tak czarno nie było
a od kilku lat gram na stałe zestawy i jeszcze tak czarno nie było
3 415 361.dokladnie wyczucie i systematyczna gra pewnymi liczbami daje pozadane efekty, wahadelko moze pomoc, ale tez i nie koniecznie musi tak do konca byc tez i tak jest
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/223eb6daeec0d73f3e079b0757581f79_th2.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
dziewczyny witam nie tylko was szczęście opuściło ..u mnie też posucha totalna
3 415 364 no umnie ten rok tez nie jest za zbyt szczesliwy w grach losowych ale to nic ,wierze ze jeszcze sie uda cos trafic, jeszcze rok sie nieskonczył
3 415 372. oooo dokładnie tak jak mowiszwitaj
3 415 370. miłego dnia i powodzenia w grach
3 415 379. dusia witaj co do prezentu od TS to musisz pisac do działu zażalen i skarg
dla wszystkich którzy dzisiaj pracuja
pracujcie pracujcie a garb wam sam wyrosnie grajcie i wygrywajcie wszyscy bez wyjatku
pracujcie pracujcie a garb wam sam wyrosnie grajcie i wygrywajcie wszyscy bez wyjatku
Jeszcze 4,5h pracy i do domku i się zrelaksuje na wieczórne zabawy z ts
Aby do 17 grudnia i urlop i do zobaczenia w następnym roku firmo albo i nie
3 415 389o i tak trzymac
3 415 391mozesz obstawic te liczby ale według mnie bym nie ryzykowal bo wedlug mnie nie wyjda choc dzisiaj mi sie snily tez ale nieyjda niema na to szans
Każda liczba od 1-80 w MM ma równe szanse na wypadnięcie w losowaniu jak nie o 14:00 to o 21:40
Miłej soboty chociaż zimno...
uwazam ze dzis beda takie liczby w MM 23,25,66,68 to takie tylko wstepne moje mzonki
koleżanka do koleżanki:
-Nie mogę nauczyć męża porządku
-A co on takiego robi?
-za każdym razem chowa portfel w inne miejsce
-Nie mogę nauczyć męża porządku
-A co on takiego robi?
-za każdym razem chowa portfel w inne miejsce
3 415 399.prawda masz racje na 100%
uwaga mam takie pytanie do wszystkich czy ktos zna jakies magiczne liczby jesli tak prosze o podanie na czacie ich, ja podaje 7,
co tu taka cisza nikt nic nie pisze?takiego spokou juz tu dawno niebyło
spokoju juz tu dawno niebyło