Wpisy 3 409 210 – 3 409 309
10 listopada 2018 22:35 → 10 listopada 2018 23:52, 100 wpisów
Niedługo będzie wysyp
Robal_36 zaraz sprawdzę
Bul zaraz Ci sprawdzę
Bul jaki znowu słownik ?
Ja teraz po 3 mini wysyłam jak gram wtedy nie żal....wysyłałem po 8 i też nic nie padło
Bul no to nie myl
tomi77 który ?
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
tomi77 ten co zgolił wąsy ?
Jak ktoś coś wygra powyżej 2280 pln zapraszam do
Sorry /zeżarło treść / a wypłaty za 3 w jakiej wysokości się spodziewasz ?
Pisząc artykuł o zakładach specjalnych (link pod czatem) cały miesiąc temu przewidziałem, że za "trójkę" będzie około 100 zł, chyba, że nie padnie główna wygrana, to 200 zł ... zobaczymy jak się to sprawdzi
Dzisiaj do ZS należało brać liczby z Lotto de.
A. 3, 13, 14, 29, 40, 41 ---->> lotto de.
B> 3, 13. 14. 41, 45 ------->> ZS.
A. 3, 13, 14, 29, 40, 41 ---->> lotto de.
B> 3, 13. 14. 41, 45 ------->> ZS.
Dekadę wstecz, przy cenie 1.25, wygrane mocno "świrowały" bywało 20 bywało 50, ale i cały ten "rynek" był zupełnie inny
Walnij się w ten może za darmo dostaniesz banana z lidla
na stronie lotto jakoś brak miejsca gdzie te wygrane miałyby się niby pokazać ... hmmm
No właśnie...
Pasko też szukam tego na TS i nic nie ma i oni mówią że to jest ok tak jak Super Szansa
Cześć Pasko
Też szukam wygranych zakładów specjalistycznych ale nie mogę znależć
Czyżby TS nie był na to przygotowany ?
Też szukam wygranych zakładów specjalistycznych ale nie mogę znależć
Czyżby TS nie był na to przygotowany ?
Dziwne że tak długo to trwa
TS poda wyniki ZS... jutro.
Wyniki już są chodzi nam o wygrane
Janosik 2009
A Ty co tak rzadko tu wchodzisz?
A Ty co tak rzadko tu wchodzisz?
A trafił ktoś coś z zielonej, najpierw foto wygranej, a później wysokość jej... zakład, to zakład...
Klient jest potrzebny żeby wyskoczył z kasiorki,jak już wyskoczy, to jest, jak zazwyczaj
Najpierw fotka, a później wysokość wynagrodzenia
Za puste trafienia nikt nie płaci...
Ej ludziki pytanie mam. Trafiłem 3/5 w zakładach specjalnych. Jeden obok i byłoby 4/5 a ile warta trojeczka?
Reklama na specjalne kto wymyslił? Jak nie ja bomba i co ztego ma ??? Ku... Ma,
Janosik 2009 Co Ty taki małomówny ?
4 w Z.S.na własne.Moze nie na własne a przepisane z chybił trafił z MM.
Tutaj większość gra na sucho i narzeka.Zsbrze to szczęśliwe miasto do gry w Mini i Kaskade.
Dostane bloka trudno Zabrze to dziura i zad...pie wygram może kase i się wyprowadzam
To najbardziej polskie z polskich miast. Tak powiedział 10.10.1968 r.prezydent Francji.
Bul
A jak pocisną bardziej i zaapelują do uczuć patriotycznych i zechcą
całkiem odwołać wypłaty ?
A jak pocisną bardziej i zaapelują do uczuć patriotycznych i zechcą
całkiem odwołać wypłaty ?
Marek79 w Zabrzu to prawie sami Cyganie
Do Zabrza to nikt się nie zapuszcza ze stolicy Śląska-takie to szare miasteczko, nie wiadomo co w nim siedzi...
Borowik co ty piszesz za głupoty jak Ciebie zaczepią okradną lub pobiją to zmienisz zdanie.
Miło się czyta niektóre teksty.Typowy przykład nie tylko arogancji, ale i chamstwa.
Możesz posłużyć jako eksponat przykładowy na konferencję naukową na temat:
Za powyższy wpis Borowik stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Tadeuszu fotka w dzisiejszych czasach nic nie kosztuje...
"Pan Tadeusz" to epopeja narodowa, będzie fotka, będzie wysokość wynagrodzenia...
Arogancki nie ma mnie w domu. Zdążyłem sprawdzić i wyszedlem. Trafiłem 13,14,41. Miałem 44 przyszło 44
Brak słów słoiku..n
Może być teoretycznie i więcej gdyby np tylko 10 trójek było....ach byłoby pięknie
Zapraszam do obejrzenia fotki na profilu. Widać kulturę portalowicza i ignoranctwo Admina. Ten wyraz widział a nie zareagowal. Brak słów. Czat to rynsztok. Zbiór obelg tolerowanych przez Admina. Nie wierzę by bot nie rozpoznał tego wyrazu. Nie wierzę też, by Admin go nie zauważył. Opublikujemy to na fb.