Wpisy 3 408 710 – 3 408 809
10 listopada 2018 17:30 → 10 listopada 2018 18:13, 100 wpisów
Sebastian ja nie jem mięsa- przeszłam na wegetarianizm pije mleko kokosowe i wodę kokosową
gonzaga my lubimy kokosy w każdej postaci
Ten kto nie zagrał(a) chociaż jeden zakład w ZS, nic dzisiaj nie wygra w MM
Po 123 latach Polska odzyskała niepodległość...
Arogancki to ja specjalnie sprawdzę i nie zagram w Specjalizację
Seba
arogancki0166
1,2,3 było w Multi Andromedo
Przecież każdy wie, że 100 rocznica...
w 1918 roku Polska odzyskała Niepodległość po 123 latach... i tu jest ok
Andrew123
Może źle się wyraziłem
Zaraz wymyślimy liczby na 21.40
Andrew123 a Ty nie jesteś kobietą ?
3 408 005. Sebastian_M 2018-11-10 (02:21) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
A Ty Andrew nie kłam tu na czacie bo nigdy nie napisałem że jesteś idiotą
Dlaczego mnie oczerniasz ?Twoja inteligencja mnie nie interesuje jak i Twoja osoba ponieważ nie potrafisz się stosownie zachować
Sebastian pamiętaj co komu piszesz, kogo obrażasz i to zdanie pisałeś rozumiem do Siebie :
Twoja inteligencja mnie nie interesuje jak i Twoja osoba ponieważ nie potrafisz się stosownie zachować
to ja zgadzam się z Tobą w 100% że to najlepsza opinia Twojej osoby a kłamstwo to Twoje drugie imię. Mnie Twoja inteligencja nie interesuje bo najnormalniej masz jej BRAK .
A Ty Andrew nie kłam tu na czacie bo nigdy nie napisałem że jesteś idiotą
Dlaczego mnie oczerniasz ?Twoja inteligencja mnie nie interesuje jak i Twoja osoba ponieważ nie potrafisz się stosownie zachować
Sebastian pamiętaj co komu piszesz, kogo obrażasz i to zdanie pisałeś rozumiem do Siebie :
Twoja inteligencja mnie nie interesuje jak i Twoja osoba ponieważ nie potrafisz się stosownie zachować
to ja zgadzam się z Tobą w 100% że to najlepsza opinia Twojej osoby a kłamstwo to Twoje drugie imię. Mnie Twoja inteligencja nie interesuje bo najnormalniej masz jej BRAK .
Andrew123 po co tu wklejasz?
Andrew123 czy Ty jesteś jakiś teges ?
Odpowiedz: Twoja inteligencja mnie nie interesuje jak i Twoja osoba ponieważ nie potrafisz się stosownie zachować
Napisałem że jesteś kłamca i to jest prawda a co prawda Ciebie w oczy kole ?
3 408 728. Sebastian_M 2018-11-10 (17:41) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Andrew123
A fuuuuuuuuuuuuu Nie lubię Homo a myślałem że jesteś normalny...
Andrew123
A fuuuuuuuuuuuuu Nie lubię Homo a myślałem że jesteś normalny...
zegarek z ludźmi z brakiem elementarnej kultury nie dyskutuję
zegarek bo i o czym ?
panoramix
zegarek zróbmy tak
Każdy poda tu pewniaka i zobaczymy kto wygra
Dla wygranego funduję nagrodę
andrew ja tylko z i ide po jeszcze by nie zabrakło na swietowanie wlasnego zdania nie wyraze nie chce trolic jeden wystarczy no to andrew whyski moja zono tys najlepsza z zon
Kto wchodzi do gry ?
andromeda apropo wegetarianizmu sorrki za ewentaulne bledy to ze jestem leniem to fakt tylko ze 100 lat nie zdarza sie czesto moja zona od 5 lat nie je miesa eh ciezko jest jej z miesozerca
andromeda ale powaznie jestem miesozerca lecz zarelko wegetarianskie mi smakuje np kotlety jajeczne czy tez golabki z kasza pieczarkami
andromeda kiedys sie zaparla i mi zrobila kotlety schabowe a ze z niczego cos potrafi zrobic bo np kiedys zrobila z cukini kotleta jak schabowy rewelka a wracajac zrobila mi schabowego a ja z czego z marchewki z ogorka a ta z miesa nie dowierzalem
Seb..... nie lekceważ użytkowników tej szlachetnej strony w temacie konkursu który sam ogłosiłeś
panoramix 1
andromeda jajecznica z pieczarkami przyprawami mniam czy tez makaron z jogurtem naturalnym pieczarami szponakiem mniam
panoramix mam opoźnienia w pisaniu przepraszam
gryks76 sprytna żona dobrze! wege odpowiednio zrobione jest rewelka
lubie miesko lecz gdy cos swojego wegetarianskiego robi to krzywo patrze po czym wcinam jak malpa kit
Już zapisuję kto co podał
andromeda podaj tylko jedną liczbę
Ok to robimy tak pewniak i parka
Gonzaga daj jeszcze pewniaka
andromeda ok zanotowałem
Kto nie zagra w Z.S.wygra 5 złotych.Moje pewniaki na Lotto w profilu.
panoramix podaj parkę