Wpisy 3 408 610 – 3 408 709
10 listopada 2018 16:51 → 10 listopada 2018 17:30, 100 wpisów
U mnie mgla juz 2 dni,pogoda zgniła
Jan
isa u mnie mgielka tez od 2 dni w poludnia sloneczko wyszlo troszke sie mniej mglisto zrobilo
Wczoraj oglądam ostatnia missyn imposybool z crusem, zaje!!!
A dziś duchy kanionu z k.beekonem
Polecam!!!
A dziś duchy kanionu z k.beekonem
Polecam!!!
hej ponownie
siedzę w mapkach , ciężko na wieczór coś typnąć marny układ
siedzę w mapkach , ciężko na wieczór coś typnąć marny układ
O budzik
Ten co nie wie która godzina
odnośnie tych"bajkopisarzy" to wczoraj rregulaminowa chwalł się że trafił 2x5 w lotto i wstawił nawet skan wygranej tylko że nawet nie wie kiedy ta wygrana była
do lamusa
kedzior ja bylem w mapce co mi sie widzialem na forum dalem marne losowanka cos ost niby ts powoli wg mnie powinien atakowac przedzial 5-30 w nim duzo liczb dawno nie wylosowanych ciezko cos
Tylko prosze się ze mnie nie smiać jak coś to pisać na gg wtedy nie ma zagrożenia banem
Niby małe albo nastki
Nie mam gg
Czasem małe lubią po małych
Ale ja nie mam gg
Ha ha ale by był prosto
A fa jo
jak u was ozdobiono miasteczka miasta na legnickim rynku zawisly czerwono biale parasole miedzy innymi
U mnie tylko flagi
Zegarki wiem
https://legnica.fm/wiadomosci/wiadomosci-fakty/16-fakty-legnica/24338-legnica-wyjatkowo-przystrojona-na-narodowe-swieto
A u mnie są Mikołaje już
Budzik se przypnie
u mnie juz przed 1 listopada powoli bombki zaczynaly sie pojawiac teraz to juz na calego
Pos, rało kakało
Jaki dziad nie dostaniesz prezent u loczek
to juz nie to co kiedys pomijajac fakt jak jest jesli ho o mnie kiedys bylo innaczej kiedys sie czulo ze idzie choinka nie to ze szynka to tylko w grudniu lecz dzis to nie ten smak nawet tego jedzona to juz nie to zaraz beda szampany potem walentynki
Fakt hameryka
To se gadajcie o ts
nic dziś w mapkach nie widze
na wieczór 9/30/44/52 29/44/52/55
na wieczór 9/30/44/52 29/44/52/55
do losowanka a jutro na pochód defilade sam już nie wiem co to będzie
kedzior milego kedzior moze cos wypij dla odwagi i przeciwko bolowi
Cześć
andromeda
gonzaga
Co robicie ?
zegarek
zegarek co pijecie wodę kokosową ?
andromeda skończył się marsz ?
andromeda wiem że piłaś i dlatego ja dziś sobie kupiłem i zaraz zrobię zdjęcie i Ci pokażę
Już mam w profilu