Wpisy 3 406 904 – 3 407 003
8 listopada 2018 23:02 → 8 listopada 2018 23:59, 100 wpisów
kiedy np. to sprawdzimy... wszystkie wpisy są na czacie zachowane
Pasko zagrasz jutro w EJ...
A w Zakłady Specjalne...
gorzej z kumulacjami lotto... w październiku nie doszła do 10 mln ani razu, listopad narazie też słabiutko ...
Zegarek Ty tyle wygrałeś
To powiedz kiedy ta strona wróći do normalności masz odpowiedź na to pytanie
albo powiedz kiedy była "normalna" ... bo wspomniałeś o "wróci do normalności" ... czyli już kiedyś była "normalna" zakładasz.
ja bym wolal czat z mikrofonem i kamerkami
ale pewnie malo kto by chcial sie z tego korzystac
ale pewnie malo kto by chcial sie z tego korzystac
adis8 chyba należy do tych niebieskich ludzików...
"Blue da ba deee..."
na czacie ciężko o 100% porządek ... bo każdy z nas jest inny ... jeden by chciał w tą stronę ciągnąć dyskusję, drugi w tamtą
serio to powiem ze czasami was ponosi od tego zielonego koloru
Wyrzuciła z czatu porządnych ludzi poradni drudzy sami odeszli I masz tu jakieś tykajace zegarki arogancikow dalej nie będę wymieniać szkoda wyświetlacza w tel.
Kto potrzebuje viagry to do apteki
Ciii... chosza...
3 406 926. jestem na nie, z góry
3 406 941.
napisz konkretnie kiedy spodziewałeś się pojawić za które trafienie?
Właśnie listopad jest udany, bo padają główne wygrane, i tak ma być.Jutro Euro pęknie. Mam 4 pewniaki i dwie dodatkowe.Zastanawiam się nad liczba 12
Zegarek klepsydrę pomylił z zegarkiem chyba...
Adis8 a Ty nie doktor od 2 klepki...
Pewniaki były i dzisiaj na portalu, tylko trzeba uruchomić mózg.Jesli się co nie ma to trzeba grać na chybił trafił.Wlasnie ten drugi trafi.
witam wszystkich
@zegarek, po prostu masz za dużo zakładów (18), zmniejsz ich liczbę i jak trafisz coś konkretnego to się pojawisz na razie masz koszt 90 PLN z plusem, więc inni mieli po prostu lepszy przelicznik kosztu do wygranej.
@zegarek, po prostu masz za dużo zakładów (18), zmniejsz ich liczbę i jak trafisz coś konkretnego to się pojawisz na razie masz koszt 90 PLN z plusem, więc inni mieli po prostu lepszy przelicznik kosztu do wygranej.
Aż mnie nosi by odpowiedzieć prowokatorowi.Trzymam się pewnych zasad wyniesionych z domu rodzinnego, wpojonych przez ojca i matkę ( tylko zdrowa rodzinę,bez obciazen).
Są 2 rodzaje niebieskich ludzików pierwsze to te z typowań, a drugie ze stałych zestawów z przeliczeniem kosztu gry
zegarek... jak ktoś poda tylko jedną parkę (2 liczby) i je trafi to na pewno jest lepszy od Ciebie ... bo gdyby podał sobie 18 razy tą samą parkę (bo wydałby tyle co Ty na zakłady) to miałby 18 razy 2/2
Zegarek, nie do Ciebie ta aluzja.Pozwol,że nie wymienię tej osoby.Wynazalem ja z pamięci.Smieci wyrzucam tam gdzie ich miejsce.
albo jeszcze inaczej ktoś podaje 2 liczby i je trafia ... a ktoś inny podaje te same 2 liczby ale 20 razy je kopiuje (koszt gry 50 zł) ... pierwszy wygrywa 16 zł, drugi 320 zł. Kto jest lepszy w typowaniu? Jest remis. Bo to że ktoś umie używać CTRL+C, CTRL+V nie czyni go lepszym typerem.
nieważne... a kto Ci broni podać ten sam zestaw? Chodzi o to żeby była sprawiedliwość. Jak Ty sobie grasz za 18 x 2,50 zł ... to ktoś inny podając tylko jeden zestaw liczb, też mógłby go sobie pomnożyć 18 razy, skoro taki miałby budżet na grę jak Ty
To tak jak tutaj atak klonów, Pasko to dobrze sprecyzował na liczbach...
chodzi więc o to na końcu ile razy Twoja wygrana jest większa od kosztów gry... jeśli wygrasz 48 zł, ale wydasz 50 zł, to nie będziesz lepszy od tego kto wydał 2,50 zł i wygrał 16 zł
a ostatni raz trafiłeś na swoje zestawy 07.11 na losowaniu o 14:00.
Z twojego profilu:
"Koszt gry z opcją "Plus": 90,00 zł
Wygrana przy grze z opcją "Plus": 408,00 zł = 4,53 x koszt"
I to 4,53 się liczy
Z twojego profilu:
"Koszt gry z opcją "Plus": 90,00 zł
Wygrana przy grze z opcją "Plus": 408,00 zł = 4,53 x koszt"
I to 4,53 się liczy
tak więc super że grasz aż 18 zestawami... tylko trzeba coś wysoko trafić ... bo jeśli trafisz np. mniej niż 300 zł ... to lepiej Ci grać tylko jedną dwójką i ją trafić po prostu i wysłać 18 razy
tzn. mieszasz, żeby sobie ułatwić życie... no a ten co wytypuje konkretnie i trafi jest przez to o wiele lepszy
E ja za trafienie dwujki mogię mieć i 1000zł jak trafię za pierwszym razem
3 406 718.
Pasko już lepiej niech się z tym prześpią...
Miłej nocy, a później następny długi weekend...
adis8 witaj
Panie Adminie.Rozumiem, że bot dopuszcza wyrazy wulgarne, które Pan czytał.Pytam zatem: - Kto tu nie panuje nad wulgaryzmami,Pan, czy Pański bot?