Wpisy 3 407 004 – 3 407 103
9 listopada 2018 00:00 → 9 listopada 2018 09:44, 100 wpisów
No patrz, a ja sądziłem, że nick, to tylko nick , a tu
po nicku można komuś pojechać
zdrówka
po nicku można komuś pojechać
zdrówka
W latach mojego dziadka , nie do pomyślenia było aby niebieskodziub tak zwracał się do starszyzny...eghhh ta dzisiejsza młodzież , czerpiąca dobre wychowanie z Wikipedii
Starsi pamiętają zasadę, że dyskusje przysługują dopiero po roku i trzech dniach
Ale zamknąć trola na rok i 3 dni ?Toż to upadlością grozi. Karmić , żywić i jeszcze się za takiego wstydzić
czytałem ostatnie wpisy iiiizauważyłem,że ten zegarark musi trochę się podregulować,bo nic w ząb nie rozumie,a to takie proste
wyczytałem takie cośgdy ktoś napisze,że o pier ach pisze,to jest banowany,ale dalej gościu wyzwał kogoś od gamoniów to nie,ciekawy masz Pasko ten bot,zrób coś z nim!!!!
Cześć
Pisałem że muszę rano wstać
Dla wszystkich
4,5,45,58,66 to tak na szybko
Dużo wygranych życzę
Dzień dobry
Teraz na TP, że Jola coś tam o "arogancji"... Kto nie ma w sobie arogancji ten nie wygrywa...
Typujemy, nie polityka jemy, nie obrzucamy inwektywami Portalowiczow. Są lekarze specjaliści. Może tam trzeba zasięgnąć rad. Szybkiego powrotu do normalności.
Basztard nikt nie broni tobie typować i nie wysyłaj nikogo do lekarza bo może czasem warto spojrzeć w lustro
O jest jeden doktor.
Kogo chcesz wysłać do lekarza?
Brakuje Ci już pacjentów?
Kogo chcesz wysłać do lekarza?
Brakuje Ci już pacjentów?
Wczoraj na Śląsku było trzęsienie ziemi.
Zakołysało .
Zakołysało .
Mnie osobiście kawa się wylała
O szty
W takim razie idę sobie
Do miłego
Do miłego
Co do trzęsienia to jakaś rybniczanka nie czuła. Dzisiaj o 9.30 Oddział T.S.
Wczoraj trzęsienie ziemi, a dzisiaj mgła jak mleko- na 100 m nic nie widać... za dużo ludzie na Śląsku grzeszą, później trzęsie ziemią i losuje takie kule w grach losowych......
Miłego dnia, dzisiaj chyba nikt się nie wybiera z zielonej do 3 oddziału TS-a
gryksiu to ja wieczorem padnę jak kawka,a jest do jutra ,bedzie spał...
https://www.multipasko.pl/kalkulator/multi-lotek/ NIE DZIAŁA DOSTAJĘ WIOADOMOŚĆ, ŻE
Nieprawidłowy zakres dat losowań!
Nieprawidłowy zakres dat losowań!
Za powyższy wpis makinero stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Adam Nawalaz + Iwan Grozny w Lechu....?wlasciciele szastaja kasa zamast stawiac na mlodych zawodnikowwitaj tabelo spadkowa....
Witam serdecznie wszystkich, ale
zwłaszcza bajkopisarzy i specjalistów od spraw snów otóż śniły mi się dwa podskakujące pieski, które okazywały się, za chwilę, kotkami co to może oznaczać ?
zwłaszcza bajkopisarzy i specjalistów od spraw snów otóż śniły mi się dwa podskakujące pieski, które okazywały się, za chwilę, kotkami co to może oznaczać ?
witam śmietankę "zielonej"
przy piąteczku o de mnie
(11)(20)(54) może to dziś
zajrzę wieczorkiem
Tym,którzy marzą o wielkiej wygranej ,podaję pewniaki na Euro.To one: 4.10.21.22.23.26 ( 4,8)
Co prawda dałem tam propozycje gryksowe biorąc je pod uwagę zaczynam typowanko
Nad 5 liczbami podumam o ile będę puszczal nie bawi mnie ej wole multi mini
https://animowane-gify.pl/uploads/Herbata%20na%20dzie%C5%84%20dobry%20w%20pi%C4%85tek.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Gryks
Doktor
Doktor
gryks76
Dobrze,jakoś przeżyłam.
Dobrze,jakoś przeżyłam.
43,44,45,46-tak z taśmy,a pewniak to [71] -i uciekam do pracki
miłego
miłego
Cześć
Zaraz podam trzon
Seb jutro gosciu mi pozycza zdrapki po 10, 30 zl na wyczucie
czy bedzie grubo
czy bedzie grubo
jak moje wahadla znajda dobre wibracje wygrywajacych zdrapek, bede ustawiony
k.2 p.32 i tyle odemnie na czacie na 14h ide nie ma co siedziec ignorowac to za malo moze pozniej bedzie lepiej w mapki tak lepiej
ja cos robie rozwijam sie jak w grze planszowej fortuna, ciagle wiecej
a wy co
a wy co
4,5,45,58,66
To jest trzon
To jest trzon
Jacunn kolego