Wpisy 3 403 771 – 3 403 870
6 listopada 2018 07:51 → 6 listopada 2018 09:09, 100 wpisów
GRyks u mnie też pewniaki zatypowane, popatrzę co u Ciebie może coś skradnę.
Gryks samo życie.. 3 403 762.. cała odpowiedz. a co do Pasko to dziś w nocy udzielił odpowiedzi , dla mnie "inteligenta" to wystarczy. Co zrobi to zrobi, a co mamy to mamy.
Gryks, bo nie wszystko czyta i nie wnika - po co komuś jazda na fyfnaście nicków, no i "musi" być bardziej tolerancyjny
Ale ze Az taki cierpliwy mimo tylu@ obiecanki a jemu radość a i tak dalej przekręty bo to ktoś nie no tolerancjia tak tak
Z szacunkiem do wszystkich, ale treść czata przypomina mi komentarze z Interii, WP i innych. Na ich podstawie, nie tylko psychiatra może wystawić właściwą diagnozę. Owocnych typowan.Ksiazki, która ktoś poleca, nie kupię bo na takie idio... nie wydam pieniędzy. Jestem dumny z tego Polaka na którego ktoś kala.Pozdrawiam.(Ile ludzi, tyle charakterów. Ile ludzi, tyle opinii. A opinia jak dziura w...., każdy ja ma)
Raczej robal sam pasko będzie pisał jak w czwartek okaże się że sledzacy są typowanie było a tylko on z nim został
..wiadomo...nie matura a chęć szczera robi na czacie Bohatera...
3 403 610. Sebastian_M 2018-11-06 (00:30) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Taka emerytka np.
Pisze takie farmazony i tak lubi dokuczać i dogadywać że gdybym miał taką babcię to bym ze wstydu siedział cały czas w piwnicy i nie wychodzi bym na podwórko
Może Pasko zobaczy wpis takiego jednego.
Taka emerytka np.
Pisze takie farmazony i tak lubi dokuczać i dogadywać że gdybym miał taką babcię to bym ze wstydu siedział cały czas w piwnicy i nie wychodzi bym na podwórko
Może Pasko zobaczy wpis takiego jednego.
hurrem wieczorem pisal ze to nie on ze go to nie bawi zreszta zaraz znajde z ciekawosci sam przeczytam nie chce przekrecic
3 403 596. Pasko 2018-11-06 (00:12) Rzeszów
Sebastian: a Ty wiesz ile tu zamieszania przez Ciebie, więc spokojnie, nie rób z czata śmietnika to przede wszystkim uwaga dla Ciebie ... jak energia Cię rozpiera to zawsze można poszukać jakiegoś tam innego czata na interii czy gdzie ..
Sebastian: a Ty wiesz ile tu zamieszania przez Ciebie, więc spokojnie, nie rób z czata śmietnika to przede wszystkim uwaga dla Ciebie ... jak energia Cię rozpiera to zawsze można poszukać jakiegoś tam innego czata na interii czy gdzie ..
emerytko moze akurat ten wpis i to co do andrew pisal zobaczy nawet na a noz a moze trza mu pod nos dac
To był mój ostatni wpis. Poznałem tutaj inteligentnych ludzi, którzy nie napisali żadnego komentarza. Ten portal nie dla nas. Właściwie to nie ma mądrych portali. A teraz możecie na mnie mówić co chcecie (robaki, glizde, boli). Już tu nie zajrzymy.
3 403 617. Sebastian_M 2018-11-06 (00:36) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Vandeoff sugerujesz że taka starsza osoba źle się rozwinęła pod względem psycho -fizycznym ?
Następny kwiatek z zielonej łączki.
Wpis nieszkodliwego niewiniątka.
Vandeoff sugerujesz że taka starsza osoba źle się rozwinęła pod względem psycho -fizycznym ?
Następny kwiatek z zielonej łączki.
Wpis nieszkodliwego niewiniątka.
Wcześniej był temat liczb tera tego osobnika nie chce oceniać ale źle się dzieje na tym czacie, Sebastian odstrasza ludzi tymi wpisami
3 403 598. Sebastian_M 2018-11-06 (00:13) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Pasko postaram się zastosować do Twoich oczekiwań
Pasko postaram się zastosować do Twoich oczekiwań
pasko widzi ze sieje zamieszanie ten niby wziol do serca widac jak bardzo raczej ma to w nosie by nie napisac w 4 literach bo dalej maci przekreca to co do niego ktos pisze to odwraca w jego strone
Gryks - zawsze się znajdzie jakiś nick chętny do zabrania głosu, jak to mówią - trzecia woda po kisielu - wiesz, co mam na myśli zapewne ale dla jasności napiszę - ente wcielenie i co zrobisz ?
". Poznałem tutaj inteligentnych ludzi, którzy nie napisali żadnego komentarza. "
To jak ich poznałeś ?
Gramwygrywam
To jak ich poznałeś ?
Gramwygrywam
robal coz zycje nawet jak ente a jest grzeczny zreszta jest regulamin a admin
Taki Borowik - nie zaglądał po profilach, ale zauważył jakie cyfry miał jeden z userów w ss
itd itp
inteligentni tacy, w kupie zapoznani, nie czepiający się nicka /w końcu, to tylko literki - a już mag..'uś z sorry, że wspominam z inną taką jedną, wybitną robaka gdzieś wkładały hehe/ a gubią się drobiazgach
itd itp
inteligentni tacy, w kupie zapoznani, nie czepiający się nicka /w końcu, to tylko literki - a już mag..'uś z sorry, że wspominam z inną taką jedną, wybitną robaka gdzieś wkładały hehe/ a gubią się drobiazgach
3 403 601. Pasko 2018-11-06 (00:16) Rzeszów
ktoś napisał, że Sebastian jest "nieszkodliwy" i ja tak go postrzegam
Dziwne,że ten wpis dostrzegłeś,a setek innych wpisów krytykujących postępowanie sebastiana m nie widziałeś.
ktoś napisał, że Sebastian jest "nieszkodliwy" i ja tak go postrzegam
Dziwne,że ten wpis dostrzegłeś,a setek innych wpisów krytykujących postępowanie sebastiana m nie widziałeś.
Albo umiejętności hakIerskie
Na forum wybitny Marriusz też zapoznał
specjalistów
Bo, ta strona powinien dar...
Na forum wybitny Marriusz też zapoznał
specjalistów
Bo, ta strona powinien dar...
imo - od pierwszego wpisu nie powinien udawać
no, ale tak SE wymślił, to tak ma , no, a że od razu po tym
tatka "daj SE siana" dostał odłamkowym od wybitnej , to jest, jak jest
no, ale tak SE wymślił, to tak ma , no, a że od razu po tym
tatka "daj SE siana" dostał odłamkowym od wybitnej , to jest, jak jest
Cześć
Co robicie ?
Zamiast zajmować się liczbami to dolewacie oliwy do ognia ?
Po co to robicie?
Nudzi się Wam ?
Nudzi się Wam ?
jagawisia
zloty
Andrew123 Mam do Ciebie pytanie
Po co wklejasz poprzednie wpisy ?
Przecież w ten sposób robisz tu śmietnik- nie widzisz tego ?
Po co wklejasz poprzednie wpisy ?
Przecież w ten sposób robisz tu śmietnik- nie widzisz tego ?
jagawisia no co słychać ?
Walczę w dalszym ciągu o to żeby było tu miło i spokojnie
Walczę w dalszym ciągu o to żeby było tu miło i spokojnie
jagawisia
coz trza isc niech pasko posiedzi i patrzy jak znikaja piszacy ale jest ok tolerancja cierpliwosc ....... moja sie dawno skonczyla wiec ide sobie cos porobic
jagawisia dlaczego nas opuściłaś na tak długo ?
Tęskniliśmy bardzo ale znieśliśmy to po męsku
Od razu mówię nie płakałem bo prawdziwy mężczyzna nigdy nie płacze
jagawisia daleko byłaś ?
jagawisia a stamtąd nie możesz tu pisać ?
3 403 813. Sebastian_M 2018-11-06 (08:43) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Po co to robicie?
Nudzi się Wam ?
Sebastian m .
Nudzisz się ? To pohasaj SE na łączce,pogalopuj do fioletowej budki.Tylko nie zapomnij zabrać ze sobą parę
Po co to robicie?
Nudzi się Wam ?
Sebastian m .
Nudzisz się ? To pohasaj SE na łączce,pogalopuj do fioletowej budki.Tylko nie zapomnij zabrać ze sobą parę
emerytka 46 skąd u Ciebie tyle złośliwości i jadu ?
Sebuś ,ja tam pracuję i to bardzo ciężko Wieczorem to widziałam tylko łózko
zloty miłej pracy i wspaniałego dnia
jagawisia a możesz mi powiedzieć co tam robisz ?
emerytka 46 Uśmiechnij się chociaż raz w tygodniu to będzie Ci lżej
WitkaI muszę się z wami pożegnaćodchodzę po losowaniu lotto...jak trafię 6/6
tomi77 A to dlaczego odejdziesz jak wygrasz 6/6 ?
jagawisia Rozumiem i podziwiam Cię
jagawisia coś Ci powiem
jagawisia ja też codziennie ciężko pracuję bo chcę osiągnąć mój cel
jagawisia Staram się też pilnować aby panował tu względny spokój
jagawisia To dobrze że jest światło.
To znaczy że lodówka działa
To znaczy że lodówka działa
jagawisia Jak idziesz do sklepu to jak możesz kup dla mnie Pierniki Toruńskie ok ?