Wpisy 3 403 671 – 3 403 770
6 listopada 2018 01:08 → 6 listopada 2018 07:50, 100 wpisów
Gryzleś zębami a oczy wyleciały z orbity ?
Jak Ty to robiłeś?
GABRIEL musisz przyjść do mnie na przedszkolenie
Siekierą była ale się zmyła
Walerianka dobra dla dzieci
Tobie trzeba zaaplikować coś ekstra
Dawka jak dla niedźwiedzia
Takiego niedźwiedzia który zjada śledzia
Duszek jest wśród nas
GABRIEL mowę Ci odebrało?
Babcia do dziadka mówi...stary skocz no do komórki i przynieś tego koniaka co my dostali na rocznice Dziadek poszedł, pryzniosł. Obalili z babką flache i dziadek przecieraz zakurzoną etykietę na której pisze...koń jak nie może to dwie łyżki na wiadro
Znowu dostałeś bana na 24 h ?
I co później się tam działo?
GABRIEL i tak trzymaj
Seba Ciebie nigdy nie zamkną bo to oznaczałoby koniec więziennictwa
GABRIEL będę musiał Cię opuścić
A co ja bym tam robił?
By uciekli ?
Klawisze też?
Naczelnik też by uciekł?
Ale co ja taki niewyględny?
Z jakiego powodu ?
Puste prycze?
A kto by mi dawał jedzenie ?
GABRIEL przemyśl sprawę i daj znać
Idę już spać
Dobrej nocy
A dla czytając to rano od deski do deski psztyczek w ucho
Dobrej nocy
Polecam książkę
https://www.empik.com/niebezpieczne-zwiazki-donalda-tuska-sumlinski-wojciech-budzynski-tomasz,p1209177052,ksiazka-p
https://www.empik.com/niebezpieczne-zwiazki-donalda-tuska-sumlinski-wojciech-budzynski-tomasz,p1209177052,ksiazka-p
i ten,poznajcie prawdę o Tusku
https://www.youtube.com/watch?v=zYYPDy0t8oQ
https://www.youtube.com/watch?v=zYYPDy0t8oQ
galik
3 403 717. Sebastian_M 2018-11-06 (01:24) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Idę już spać
Dobrej nocy
Tak Panie Sebastianie ..czytający od deski do deski widzą że mimo prośby Pasko, jak już większość poszła spać musiałeś znów zniżyć się do poziomu WC, i to nie" psztyczek w ucho" wszystkim a pokaz braku kultury z Twojej strony. Pasko mam nadzieję że przeczytasz też całość i wyciągniesz wnioski.
Idę już spać
Dobrej nocy
Tak Panie Sebastianie ..czytający od deski do deski widzą że mimo prośby Pasko, jak już większość poszła spać musiałeś znów zniżyć się do poziomu WC, i to nie" psztyczek w ucho" wszystkim a pokaz braku kultury z Twojej strony. Pasko mam nadzieję że przeczytasz też całość i wyciągniesz wnioski.
Jeśli dalej będziesz obrażać innych nikt nie będzie Cię traktować poważnie,a roisz to dalej... żałosne...
witam wszystkich ponownie na czacie
Cześć
Andrew123 widzę że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Andrew123 czy Ty nie potrafisz się uśmiechnąć?
Nie widzisz w życiu wesołości ?
Nie widzisz w życiu wesołości ?
Jacunn rozumiem ze jest jesień i Tobie też się udziela melancholia i przygnębienie ale Ty też się uśmiechnij
Będzie Ci w życiu lżej
Będzie Ci w życiu lżej
Forsami
3 403 744. Sebastian_M 2018-11-06 (07:29) Kosy to 66 i
To prawda,w przygnębienie wpadam jak widzę bzdury które wypisujesz na chacie
To prawda,w przygnębienie wpadam jak widzę bzdury które wypisujesz na chacie
O widziałem ze już wstałeś
Ciebie tam też pozdrawiam
Ciebie tam też pozdrawiam
Jacunn a tak w ogóle to jak się czujesz ?
Witam ponownie Panie Sebastianie... 1. umiem czytać ze zrozumieniem, skończyłem kilka szkół a nawet te wyższe..2.Jestem wesoły i uśmiechnięty.. 3. A jeśli Ty coś obiecujesz Sam to się tego trzymaj .. 4... myślę że zrozumiesz że pisząc " A dla czytając to rano od deski do deski psztyczek w ucho " to inni też umieją czytać a Ty pisać?
To miło
Lecę do pracy, pozdrawiam wszystkich gorąco , ciepło i z Wszystkich, Ciebie też Sebastian.
Andrew123 w takim razie nie zrozumiałeś aluzji. A to ze skończyłeś jakieś fakultaty i się tym chwali świadczy tylko o Tobie . I to nie w pozytywnym tego znaczeniu.
Ktoś kiedyś powiedział....Pana ze wsi możesz zabrać, ale wsi z Pana nigdy nie wyplenisz... to tak odpowiedz na Pana Sebastiana..
Czyli miałem rację poziom WC jest u Ciebie dominujący.. fakt inteligencją tutaj nie można się chwalić...bo to nie jest w pozytywnym znaczeniu...to wracam na pole Baranów-- jak mnie oceniasz ..to Beeee Beeee Sebastianie...KOŃCZĘ Z TOBĄ KONWERSACJE.. skończysz podstawówkę, pisz pogadamy, może nawet piwo wypijemy.
Sebastian patrz mój 1 zakład i 10 ty zakład
Andrew123 Ty to do siebie napisałeś?
Masz rację Andrew123 te Twoje uczelnie nic nie pomogą
Masz rację Andrew123 te Twoje uczelnie nic nie pomogą