Wpisy 3 383 802 – 3 383 901
18 października 2018 15:22 → 18 października 2018 17:16, 100 wpisów
3 383 783.tak to prawda jest ,jestem za i popieram to ci piszesz
zloty
Niestety,nie zdążę.Już wychodzę.
Niestety,nie zdążę.Już wychodzę.
czesc złoty
Nie piszcie na czat bo to nic nie pomoże, wysyłajcie smsy do Pasko.
Nr. telefonu jest na dole strony: Kontakt.
Za powyższy wpis Gandalf stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
no bany leca jak asy z rękawa mówiłem nikt nie zna dnia ani godziny a swiata zmienia sie z minuty na minute,
dotam spokojnie poczekaj moze jeszcze TY sie załapiesz na odpoczynekod stronki, jak tu ci tak zle
widze ze leci serja blokad,kto jeszcze chetny na odpoczynek
W miejscowości Wrocław padła wysoka wygrana w zdrapce Joker
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Za powyższy wpis pikusiek stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
dotam ja mysle dobrze tylko Ty moj tekst odczytujesz inaczej ZDEKA, Ja tego nie napisałem Ci po złosci,wcale a Ty domnie ZARAZ SIE CISKASZ
Cześć
ZŁOTY MAM TAKA NADZIEJE
Dziś trafiłem 4/5 i 4/7 w Mulatkę
3 383 826.NO TAK ZASZKODZIŁODLATEGO JA WOLE OWOCE
Arczi brawo za 5/5
Sebastian:Co to jest za warzywo:
zaczyna się na literę: B. 5 liter.
zaczyna się na literę: B. 5 liter.
Arczi i za to że się mnie nie słuchasz i nie zagrsleś 5 liczb tylko 10
SEBASTIANZA TRAFIENIA,widziałes i le banów tu dzis poleiało poczytaj sobie do tylu, niedaj sie sprowokowac wedrowcze netowy bo bedzie ban
To jest wędrowca bruczany
Bany?
A za co te bany ?
Za złe typowanie ?
Raczej nie czytam tego co było
Ja dziś podałem 3,25,69 i weszło 2/3
dziekuje sebastian i za te gratulacje i za te kopniakidotyczace tej wczorajszej 5/5, ale miałem wogole multiego niepuszczac ale pusciłem choc szkoda ze nie na 5/5 a na 10/10 ale ta 8liczb tez tam trafiłem, moglo byc wiecej ale jest mniej nastepnym razem bedzie lepiej mam nadzieje teraz tłuke w mini
przepraszam 5 liczb trafiłem nie 8 blad czeski
Byś miał 700 zł
Może w końcu przekonasz się do tego co ja ci ciągle mówię i powtarzam żeby grać 55
sebastian cofnij czata i poczytaj sobie , a co do kwoty to zgadza sie jak dlamnie dobry by był poczatek na gre w mini lotka
Graj 5 z pięciu i Jak wygrasz pięć liczb to dostaniesz 700 zł człowieku a 700 zł sobie zainwestujesz i wtedy może wygrasz 77 i następny etap przejdziesz
Teraz skręć w prawo
Sam widzisz r ci że teraz jadę samochodem i nie mogę czytać czat a nie mogę gotować bo teraz mówię jadę samochodem
ale jak ja zawsze to mowie pomallutku i do celu małymi kroczkami, jesli ma byc to bedzie czy teraz czy pozniej ale bedzie
Arci mówisz pomalutku i do celu a chcesz jeść w Wielką chochlą nie najesz się wielką ochotą bo dużo się rozleje
Witaj Michał witaj witaj witaj
3 383 848 wiem wiem cały czas mi to powtarzasz i wkoncu tak zrobie jak trafie w mini
Dotarłeś do celu
R ci tyle razy ci mówię zacznij grać 5 na 5 dwulatkę wygrasz 700 zł to będziesz miał na granie
sebastian najpierw 5z5 w mini apotem mulatka
Dobrze zgadzam się
To teraz gramy w Mini
Ja w Mulatke będę grał
Arczi tys tak mądry innaczej czy ślepy jak ten Oslomul pupil paska ciemnys arczi jak sebus wy może bracia czy siostry
Pokazałem wpisy sebusi i twoje ukrainca maja polewe CoZ pasko popularna będzie strona na wschodzie dzięki twemu sebusi owi śmiech na wschod
Kto tu obraża mojego kolegę
Arczi napiszę Ci na @ jaki jest skrót tego szynszyla
Uśmieszek się
Meganka
Meganka gramy dziś w Mini
gryks76 od bij odemnie ok? czy ja sie ciebie czepiam człowieku?czytajac twoje teksty tu na czacie o polakach i nieraz mam wrazenie ze sam masz chyba nie pokolei w głowie wszystko i wszystkich krytykujesz poco to robisz? jestem normalna osoba ani nie jestem slepy ani madry inaczej jak tu piszesz widze co sie dzieje na czxacie i chciałbym abyscie wszyscy te wasnie juz skonczyli z sebastianem, chce aby tu był spokoj i przestancie tez jechac po Pasko bo to jest niesmaczne juz
3 383 886
tak sebastian dzisiaj gramy tylko w mini
3 383 837. Sebastian_M 2018-10-18 (15:36) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Czy to czasem nie jest prowokacja ?Albo tylko tak mi się wydaje ?
Pytanie do Was,obrońcy sebastiana m.
Czy to czasem nie jest prowokacja ?Albo tylko tak mi się wydaje ?
Pytanie do Was,obrońcy sebastiana m.
emerytko46 nie podoba mi sie ten tekst co przytaczasz tu 3 383 837.sebastiana nie powinien tak pisac w ten sposób
ja jestem jego obrońcą ale ale ostatnią nie płaci za obronę a ja z czegoś muszę żyć
3 383 895.
Zachowujcie sie przyzwoicie..to ze Seba ma myslenie dzieckal...trudno ja swoje typy daje na wieczor
41,43,44,47,48
41,43,44,47,48
Myślenie dziecka żeś go tomi podbudowal będzie z siebie dumny... Tomi