Wpisy 3 383 902 – 3 384 001
18 października 2018 17:16 → 18 października 2018 18:25, 100 wpisów
Arczi był ochroniarzem to gryks uważaj z troski piszę jak do człowieka
Gryksio
Na w.68*67***
Sebus mulatki ci się zachciało...
Gryksio co wygrałeś???
Gryzoń jesteś???
tomi77 ja nie sieje tu zamentu zadnego ja chce aby tu był spokój i wszyscy z soba byli zgrani i sie wzajemnie szanowali to jest stronka poswiecona grom liczbowym, a nie pierdzieleniu głupot i wzajemnemu sie obrazaniu,
Gryksio zerknij na moje i powiedz ...
Jo jo kto to widział???
Ty nie musisz pracować ciągle wygrywasz
To ile ty kuponów puszczasz???
Isa jestem w pracy ruscy robią polacy młodzi tylko telefon trza gonić
Idź goń
Jo jo że dwie
Dziś na w.tylko l+
Też nowy wynalazek
Tyle sennych nic nie wchodzi
Nowy trop,ts zaraz zmieni jak tylko coś wlata to zaraz wylata...
Ciekawe ile dusia dziś wygrała
Wydawalohy sie ze mini jest latwe...a tu masz2\5 trafiam tylkoale od pon na mini poswiece 3 dyszki...6 dni
U mnie mini na chybika wlata na swoje nawet nie gram
W ciągu tygodnia miałam dwie 3
Na razie testuje nowości mini nie mam
Gryksio jak uważasz
Cześć
Arczi jesteś?
Arczi pilnie potrzebny
Mega trzeba było moje z rana brać
Dlatego ze ostatnio mali mam czasu na obserwację liczb
Rozumiesz ?
Arczi wzywamy pilnie !!!
Arczi
jestem
wkoncu udało sie neta mi tnie nie wiem co jest grane, nie moge sie polaczyc ze stronka zadna wogole,
juz myslałem ze banana dodtałem tez tutaj
Słuchaj Arczi chciałem przeczytać to co mi mówiłeś natknąłem się na taki wpis w którym emerytka przytacza Ci moją wypowiedź do wędrówce tak ?
Słuchaj to jest wypowiedź wyrwane z kontekstu i zaraz Ci to udowodnię
noi co z tym sebastian?
W takim razie zobacz co wcześniej napisał wędrowca do mnie to będziesz wiedział i zrozumiesz dlaczego tak do niego napisałem
Teraz Ty przewiń sobie czat i będziesz wiedzał o co chodziło. Wędrowca podpuszczał mnie abym napisał coś za co dostaje się tu bana
Teraz rozumiesz ?
Teraz rozumiesz ?
sebastian gdzie to mam przeczytac podaj mi tekstu na moja kg bo tutaj to jest na zbyt zle odbierane widze
A emerytka wklej później moje wypowiedzi i Ty niewiele wiedząc dlaczego tak napisałem myślisz że ja mu dogaduję lub złe się zachowuję
To jest tuż przed moim wpisem.
a tak tak pamietam pytał cie owowoc tego słowa uzuje na 5 liter, tak zgadza sie jest taki tekst oczywiscie ze to zrozumiałem dlatego tez napisałem ze to prowokacja jest
Zobacz sobie nr wpisu który dala emerytka i będziesz to widział
A w żeście inni za to słowo dostali tu bana
A wcześniej inni za napisanie tego słowa dostali tu bana
I zrozumiesz wtedy kto tu najbardziej mąci.
A od Pasko to się elyto odczepcie i nie dogaduje mu co ma robić bo on doskonale wie
A teraz do typowania liczb
Mega jeśli nie 69 to będzie dziś 66 cYli albo kosy lustrzanki albo normalne kosy
Chcesz 3 liczby mega ?
Tak na s ybko
4,19,66
4,19,66
To będzie dziś trzon
chodzilo mi tu sebastian abys nie pisał tego wyrazu ktore jest odbierane pozniej jako tu kandydat do bana, ja widze tu ataki na twoja osobe i moja tez od grona osób kazdy nam cos tu przytyka ,mnie pisza ze jestem slepy madry inaczej i itd,itd, ja wiem ze my tu nikomu niepasujemy i uwazaja nas za gorszych od siebie
Arczi czytaleś wszystko ?
3 383 958. bład emerytami trzeba sie przejmowac bo ta sa ludzie najczesciej zchorowani którym trzeba pomoc jesli my im nie pomorzemy to im nikt nie pomorze, a nasi wladajacy maja na nich wywalone po całosci,
Mega czego Ty lombinujesz ?
Arczi wielokrotnie proponował tym emerytom pomoc nawet dziś
Arczi nawet chciałem przyjechać do nich i im w czymś pomóc rozumiesz ?
Dzień banana na MP=15
Banan=5
Może pewniaki na wieczór
Banan=5
Może pewniaki na wieczór
Ale do nich to nie trafia
Miłego wieczoru
Ja jej mówię że przyjadę i pomogę a oni mówią że ja jestem jakimś zwierzęciem
36 tak to się zaczęło
Ja jem co chwilę powtarzam że mogę w czymś pomóc Jeżeli mają jakieś problemy albo coś im trzeba pomóc w czymkolwiek to ja im zawsze jestem pomocą zawsze służę pomocą rozumiesz czy nie?
Seba gdzie chciałeś jechać???
3 383 968 sebastiam ja wiem o co chodzi dobrze ale mnie to juz wkurza takie bzdety kiedy czytam pod swqoim i twoim adresem, wiesz co tak mysle sobie abysmy tu tylko zajmowali sie typowaniem liczb a wszystko inne olali brzydko mowiac i wtedy bedzie git
Do kogo? Po co,???
Osa słuchaj
Arczi obiecałeś podawać liczby i że wygramy...i co...???