Wpisy 3 383 302 – 3 383 401
18 października 2018 00:00 → 18 października 2018 08:42, 100 wpisów
Dobra to coś na przebudzenie Kto ma serce zdrowe to PLAY i na FULL
https://www.youtube.com/watch?v=z77Fspd5hlg
Mustasch - Double Nature
JP znów wi wydrze pająką razem z siecią od membrany a niech robi sieć od nowa skubany
https://www.youtube.com/watch?v=z77Fspd5hlg
Mustasch - Double Nature
JP znów wi wydrze pająką razem z siecią od membrany a niech robi sieć od nowa skubany
jest moc JP Jak kiedyś ktoś napisał na miejskim szalecie ...KUPIE MOC POSTAW KLOC
Sie kurna robiło numery Strzałeczki na asfalcie kredą...spójrz w lewo za sto metró..spójrz w prawo Za kolejne 100m napis ..I CO SIE BUCU ROZGLĄDASZ
https://www.youtube.com/watch?v=cNTaFArEObU
Steven Wilson - Pariah ft. Ninet Tayeb
Steven Wilson - Pariah ft. Ninet Tayeb
Mykam na Salony Do juterka Dziewczyny nie dotykać futerka a mencizny nie dotykać glizdy
Też>
Nie będę tu sam sterczał-jak nie przymierzając...na weselu
Dobranoc Gabrielu
Nie będę tu sam sterczał-jak nie przymierzając...na weselu
Dobranoc Gabrielu
dziekuje wszystkim za brawka i gratulacje,a w szczególności junak56,Pasko,zbigniew g,panoramix
witam tez nowego czatowicza Mi Chała który dołanczył do naszej stronki
Arczi ja nie mogłem Ci wcześniej pogratulować,bo byłem w areszcie,miałeś rację,Pasko to przeczytał i mnie zablokował na dłużej niż 24h,a przecież to były tylko żarty
cześć galik przyjacielu Tobie tez dziekuje za gratulacje, i juz odpowiadam ba Twoje pytanie oczwiscie w realu trafiłem te same liczby, ale niestety W UKLADZIE 5/10 nie jak tutaj 5/5 ale trafione
galik nic nie szkodzi ja tez dostałem dzisiaj bana 9 h temu za prawde,ale nie martw sie tym, nic sie nie stało, ze nie mogłes wczesniej, mnie tez Pasko sciagnoł blokade za to ze trafilem tu na sucho te 5/5, i za to tez dziekuje bo gość jest spoko,a w realu trafiłem 5/10 nie grałem na 5/5
galik nic nie szkodzi ja tez dostałem dzisiaj bana 9 h temu za prawde,ale nie martw sie tym, nic sie nie stało, ze nie mogłes wczesniej, mnie tez Pasko sciagnoł blokade za to ze trafilem tu na sucho te 5/5, i za to tez dziekuje bo gość jest spoko,a w realu trafiłem 5/10 nie grałem na 5/5
choc szkoda ze akurat nie wysłałem tych liczb w takim ukladzie 5/5 bo byłem tych liczb pewny ze wyjda na 1000% niegrałem dlatego bo jesli gram w MULTi to zawsze staram sie grac na 10/10 juz kiedys trafiłem 8/10 to teraz czas by było trafic te 10/10 nie jak myslisz?
Arczi jesteś dobry w typowaniach,graj 5/5,lepiej po mniej ,a często
10/10 to jest kosmos,prawie nieosiągalny i nie myśl,że jak trafisz 8/10 to zaraz będziesz miał 10/10,bo tak nie jest
w tym miesiacu akurat przezuciłem sie typowo na mini lotto ,bo w multi lotku ,nic nie wpadalo a w mini odrazu na samym poczatku trafiłem 3/5 raz i za 4 dni ponownie nastepna 3/5 i nie powiem, a dzisiaj puscilem 1 multi od tak sobie tylko na próbe,teraz głownie walcze o mini lotka, a jesli chodzi o multi i o te 10/10 to wiem ze ciezko jest trafic, ale kto wie co sie w danej chwili moze zdarzyc? a nóz widelec wpadnie coś
3 383 325. dziekuje za miłe słowa , dzisiaj ktos tu tez napisał ze chyba sie zasiedziałem na silowni dłuzej miał racje strzał w 10, tak wrocilem po połnocy dopiero bo miałem bliskie spotkanie ze stróżami prawaszukali jakiegoś baditosale nie znależli,
Arczi ja uważam,że w Polsce jest za dużo gier,powinno być tak,że najwyżej powinny być trzy gry,np.mini,które jest tanie,multi dla profesjonalistów,którzy potrafią typować i wysuwać pewne wnioski z losowań i lotto plus,tylko,że lotto plus powinno być zmodyfikowane,powinna być większa trudność trafienia,wtedy kumulacje byłyby rzadsze i większe ,można nawet stawkę zwiększyć do 5 pln,ale wszystkim by to się opłacało,bo to co jest teraz to jest kaszana,tak nie może być,a więc wywalić ekstra pensję ,kaskadę eurojeckpot ,superszansę bo w to i tak mało ludzi gra
no moze i tak jak piszesz, ale w ekstra pensje to nie w to tez troche gra osob zobacz, ja tu kiedys też wytypowałem 4 liczby plus 1 ta dodatkowa w EP i jakbym to wysłał wtedy wpadło by mi te 1000zł,a na drugi dzien gosciu w świdnicy obok mnie przywalił w EP głowna wygrana i teraz przez 20 lat przytulał bedzie co miesiac po te 5000zł, ja sam chce jesze zagrac juz w realu w ta gre jeszcze w to w realu niegrałem nigdy,narazie cel to 5/5w mini
jesli chodzi o trafienie 10/10 w multiego to tez sa realne szanse tylko musisz miec swoje liczby grac nimi na okretke i do tego potrzebny jest worek pieniedzy
jesli chodzi o trafienie 10/10 w multiego to tez sa realne szanse tylko musisz miec swoje liczby grac nimi na okretke i do tego potrzebny jest worek pieniedzy
galik ja w eurojakpot nie grałem jeszcze i nie zamierzam w to grac, za 1 eurojackpota mam 10mini lotkow i lepsze szanse na trafienie tej 5/5 nawet niz tam
Eurojeckpot to jakieś żarty,zobacz ile to g kosztuje,a wygrywają tylko ci co trafią te stawki u góry,reszta to jakieś śmieci
dlatego w to niegram bo i tak z gory wiem ze w to nietrafie gram w realne gry czyli multi mini, i przymierzam sie do EP
ten kto to wpuścił do Polski eurojeckpot powinien za to odpowiedzieć,zobacz teraz w Stanach jaka kumulacja na megamilions,aż żal du.. ściska
no ja gram tylko w polskie gry ibnne mnie nie itersuja tak samo jak i zdrapki
ale eurojeckpot to polska gra bo jest w Polsce,ale zupełnie nieopłacalna
dlatego w to niegram
tak samo superszansa,goście podawają numerki z sufitu,a kto to wie czy te numerki nie są ustawione pod jakieś osoby,czemu to nie jest losowane tak jak inne gry?,czy ktoś się nad tym zastanowił?
nie gram wto to nie wiem dla mnie to dodatkowa strata kasy jest poprostu, jesli zas chodzi o kaskade to 3 razy to wysłałem niepowiem ale nigdy nic nie udało mi sie tam trafic i odrzuciłem ta gre, lotto tez odwaliłem na bok teraz tylko mini i multi gram raz to raz to
ten miesiac poswiecam na mini, jak trafie cos wiekszego powyzej 40zł w mini to bede grał w multi lotka narazie to strzelam w mini
ja piszę w ten sposób i wytykam błędy TS,i pokazuję co się tam powinno zmienić,bo tak ja teraz nie może być
weżmy taką kaskadę,żadna gra nie powinna mieć miejsca,gdzie grający nie ma wpływu na grę,wprzecież to jakieś zaprzeczenie naturalnej gry
super szansa o której piszesz może nie jest aż tak droga jak eurojeckpot,ale jest też dość droga,wydając 5 pln masz małą szansę trafienia,zwroty są minimalne,dlatego powinno się TS skoncentrować na lotto plus podwyższając prawdopodobieństwo,np.6/60,wtedy kumulacje rosły by do dużych sum i ludzie zaczęli by grać,trzeba również zauważyć,że za tą sumę masz dwa losowania,a więc za jedną stawkę masz szansę trafić podwójnie,oczywiście w plusie jest mniej,ale zawsze szansa jest podwójna,nie jak w super szansie ,gdzie masz szansę pojedyńczą
ok ja juz lece spac pomału dzieki za rozmowe,trzymaaj sie ciepło dobranoc
oczywiście zmniejszyć prawdopodobieństwo,znowu błąd,ale przynajmniej potrafię przyznać się do błędu,w przeciwieństwie do innych tu czatowiczów
ajo?
wypłacał ktoś w Warszawie większą wygraną? pochwalcie się jak to wygląda
Mini
11,14,17,x,x
03,05,08,x,x
35,38,41,x,x
33,36,39,x,x
34,37,42,x,x
11,14,17,x,x
03,05,08,x,x
35,38,41,x,x
33,36,39,x,x
34,37,42,x,x
Lotto
03,05,08,x,x,x
09,12,15,x,x,x
16,24,27,x,x,x
Propozycje ile mogłem chcialem dałem
03,05,08,x,x,x
09,12,15,x,x,x
16,24,27,x,x,x
Propozycje ile mogłem chcialem dałem
Być może mu ho o 7tys 10 tyś lub większe choć przypuszczam że większą kwota mało kto by się pochwalil
Normalnie wygląda, idziesz, podajesz kupon, jakoś sygnowany na odwrocie*, pani weryfikuje i wypłaca, jak trzeba, bo więcej niż na waciki /- u mnie np do rąsi było koło 3tys / musisz podać numer konta lub kont na jaki/e pójdzie przelew, jak więcej niż 10 tys euro musisz się zidentyfikować i wystawiają wtedy zaświadczenie o wygranej i tyle
Jak się bedzi
Jak się bedzi
*podpisane żeby nie było świętowania, że np
"Ale panie - ja miałem szóchę, a pani mi wypłaca za pionę..."
"Ale panie - ja miałem szóchę, a pani mi wypłaca za pionę..."
sebool - Jak to wygląda u Ciebie ?
Świętowania - świrowania żeby nie było
Po odbiorze, jak najbardziej
Świętowania - świrowania żeby nie było
Po odbiorze, jak najbardziej
najważniejsze nie ześwirować ...i kasy za szybko nie wydać...u mbie było do ręki wypłata
Loooozik - nie znasz dnia ani godziny
wysyłasz i sprawdzasz, sprawdzasz i wysyłasz i nic
a tu ktoregos dnia nie sprawdziłeś, sprawdzasz następnego dnia i wycieczka do kwatery głównej i tak bywa
wysyłasz i sprawdzasz, sprawdzasz i wysyłasz i nic
a tu ktoregos dnia nie sprawdziłeś, sprawdzasz następnego dnia i wycieczka do kwatery głównej i tak bywa
Cześć
JUnak
Sebol
Kędzior
Robal
Hasło żeby dobre wymyślić na EJ np cuś w stylu
Graj w ełrodżaka inne gry, zwłaszcza ss, to padała
Ale to nie przejdzie
Graj w ełrodżaka inne gry, zwłaszcza ss, to padała
Ale to nie przejdzie
Lewy
Jak idziesz dziś na trening ?
Jak idziesz dziś na trening ?
Eroina też nie przejdzie
Arczi
Za 5/5 w Mulatkę
Za 5/5 w Mulatkę
Arczi i teraz
Za to że się mnie nie słuchasz - będziesz wiedział o co chodzi
Za to że się mnie nie słuchasz - będziesz wiedział o co chodzi
"Padaka
Nie przejdzie, bo i tak mają ból głowy
co się dzieje co się dzieje...
Nie przejdzie, bo i tak mają ból głowy
co się dzieje co się dzieje...
hey ponownie kedzior sebol junak lewy bo nikogo wiecej nie widze
Kawał Robaka też nie przejdzie bo robili niedawno deratyzację
Ślepowroński wszedł
Ale numer
robal tez uciekl ja tez ide bo cos łajnem zapodaje bede pozniej
Arczi i tak będziesz miał zobaczysz
Narobił w galoty i mu śmierdzi
Ja nie mogę
Ja nie mogę
...dlaczego poniżej dychy w lotto nie ma zainterowania?
gryksik - dlaczego miałbym uciekać ?
Nie widzę powodu
gryksik - dlaczego miałbym uciekać ?
Nie widzę powodu
To tak jak jeden gościu narobił w galoty i nawet tego nie poczuł i się rozglądał kto tu taki bezczelny i koło niego zrobił kupę