Wpisy 3 383 702 – 3 383 801
18 października 2018 14:06 → 18 października 2018 15:22, 100 wpisów
dla wygrywajacych i typujacych trafnie
kedzior13
Dla Ciebie też
Dla Ciebie też
emerytka46 wlasnie poczytałem wasze komentarze z sebastianem, niezły ubaw miałem
arczibalik73
Życzę dalszej milej zabawy.
Życzę dalszej milej zabawy.
mysłałem ze ta stronka jest tylko od typowania liczb ale widze ze tu niezłe kabarety tez leca
Tak,kabaret-paranienormalny sebastian m.
3 383 708. dlaczego emerytka 46 wy sie tak miedzy soba sprzeczacie i wyzywacie,to nie ladnie jest tak sie zachowywac
emi słabizna , co do s..... trzeba włączyć luz , siła spokoju i byc ponad , ludzie mają różne problemy ze sobą wracam do robótki
arczibalik73
Może napisz sebastianowi m na @.
Może napisz sebastianowi m na @.
megamocny choc na sucho ale dla Ciebie
kedzior13
Spróbuję.Ale jak znowu będą idiotyczne wpisy,to nie ręczę za siebie.
Spróbuję.Ale jak znowu będą idiotyczne wpisy,to nie ręczę za siebie.
3 383 714. nic nie bede sebastianowi pisał sam sobie tu przeczyta zapewne,
emerytka46 wyluzuj troche z tymi klocami, bo czuje sie nieraz jak to czytam jakbym na jakims była pastwisku, jakies osły tu wymyslacie
no i widziCIE, chyba już sama, Obywatelko Emerytko, jak to rozrabiaCIE ?
Nic 2-10
witaj Mi_Chal
trzeba jednak grac na trojki, ja kocham wszystkich niebieskich kazikow
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
dotam tak jestem kolega sebastiana,to prawda jest, ale niektore jego teksty tutaj traktuje z lekkim przymrózeniem oka,nie lubie jak ktos go atakuje i nielubie jak on kogos czyms atakuje ale przyznaj jak by tu go nie było i tego jego humoru to byscie sie tu zanudzilia tak jest luz i ubaw po pachy nieraz
3 383 656. Sebastian_M 2018-10-18 (13:47) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Emerytka co vci znowu dolega?
3 383 657. Sebastian_M 2018-10-18 (13:48) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Może ci coś zalega w jamie brzusznej i masz takie objawy
Tutaj skopiowane dwa śliczne wpisy.
Emerytka co vci znowu dolega?
3 383 657. Sebastian_M 2018-10-18 (13:48) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Może ci coś zalega w jamie brzusznej i masz takie objawy
Tutaj skopiowane dwa śliczne wpisy.
3 383 729. masz racje graj na 3 razy 10krotna stawka
trzeba tylko trafic 3/3 w 21 probach to dla niektorych bardzo latwe
eldorado
eldorado
Robal_36
tak czytałem to emerytka 46 ale cofnij sie do tyllu kilka stronek do tylu co TYpiszesz na niego
arczibalik73
Ty już lepiej nie komentuj.A może wkleić jeszcze kilka wpisów sebastiana M.
Ale nie mam ochoty.
Ty już lepiej nie komentuj.A może wkleić jeszcze kilka wpisów sebastiana M.
Ale nie mam ochoty.
bez mapek i statystyk i multi pairs moze i trudne ale z tymi przyborami da sie
dotam,
a ja jestem kol Emerytki i staram się, jak mogę, zachować równowagę, powagę i obiektywizm i
no, jak się nie zaśmiać ? na karki, czy czyjeś wtręty ? siedzi taki cicho i pac
przecież emi nie robi niczego innego, jak udający /mam nadzieję / i ciągle zadający żałosne "????" na poziomie nie przedszkola, czy żłobka, a zakładu...
ale, wydaje mi się także, że to żałosne udawanie / mam nadzieję/ i ten wysokich lotów dowcip /hehe - dodam, tak na wszelki .../ nie skończy się dopóki "????" się nie znudzi, nie zmieni nicku
a ja jestem kol Emerytki i staram się, jak mogę, zachować równowagę, powagę i obiektywizm i
no, jak się nie zaśmiać ? na karki, czy czyjeś wtręty ? siedzi taki cicho i pac
przecież emi nie robi niczego innego, jak udający /mam nadzieję / i ciągle zadający żałosne "????" na poziomie nie przedszkola, czy żłobka, a zakładu...
ale, wydaje mi się także, że to żałosne udawanie / mam nadzieję/ i ten wysokich lotów dowcip /hehe - dodam, tak na wszelki .../ nie skończy się dopóki "????" się nie znudzi, nie zmieni nicku
emerytko46 i sie niedziw ze sebastian tak pisze pozniej do Ciebie, ZAUWAZYŁEM ZE OD PEWNEGO CZASU CZEPIASZ SIE JEGO I ON TAK REAGUJE JAK REAGUJE NA TWOJE TEKSTY TU NA STRONCE
franek-juliusz, rafal-gdansk, burak mało ważny czy inne postaci ta strona ma MOC
]przyciągania
]przyciągania
Za powyższy wpis Robal_36 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
arczibalik73
Prosiłam-nie komentuj,bo się ośmieszasz.
Prosiłam-nie komentuj,bo się ośmieszasz.
Przepraszam że się wmieszam w pogadankę ale szkoda nerwów Pani emerytko na zaczepki innych osób
Robal_36
Nie rozumiem za co dostałeś bana.
Nie rozumiem za co dostałeś bana.
To już nazwy warzywa nie można wpisać ?
3 383 743. Emerytko ja sie nie osmieszam niczym tu, to Ty sie osmieszasz upominajac mnie TUTAJ, i niemusisz mi nic tutaj wklejac ja to wszystko czytałem co pisaliscie z soba i nie podoba mi sie to tez bardzo taka wasza postawa, ktos tu pisał ze ja pisze duzo i zasmiecam tu stronke, ale czy wy tego samego tutaj nie robicie klocac sie wyzywajac nawzajem i przytykajac sobie,podajcie sobie dlon na zgode i badzcie dla siebie mili bo zycie jest zbyt krotkie aby sie dołowac i kłocic
Robal_36 spokojnie odpoczniesz sobie troche, teraz,ale to nic dobry nieraz taki odpoczynek, idz na piwo zrelaksuj sie pusc lotka jakiegos i sie dobrze baw ,korzystaj z pogody poki ladna jeszcze jest
emerytko 46 nie morzna pisac warzywa bo to dwuznacznie brzmi trzeba pisac owoce
arczibalik73
Daj mi spokój.Nigdy nawet nie dotknę oślego kopyta.
Daj mi spokój.Nigdy nawet nie dotknę oślego kopyta.
czesc zegarek
co tam słychać u robala??? A nic- chłopcy wyciągnąli go na ryby...
Miłego popołudnia
...Wyciągnęli
emerytko46 ja Ci nie karze dotykać oslego kopyta, bo sebastian jest czlowiekiem nie zwierzeciem, i ma dłonie jak i Ty,tylko chciałbym abyscie sie pogodzili i byli dla siebie mili, i sie wiecej nie kłócili bo nigdy niewiecie kiedy mozecie niezdazyc powiedziec sobie slowa przepraszamzycie jest krótkie i codziennie na s czymś nowym zaskakuje z gminuty na minute zmienia sie
3 383 747. Robal_36 2018-10-18 (14:31)
franek-juliusz, rafal-gdansk, burak mało ważny czy inne postaci ta strona ma MOC
]przyciągania
3 383 748. multipasko 2018-10-18 (14:31)
Za powyższy wpis Robal_36 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
z tym blokowaniem za takie bzdety to jakaś paranoja jak dostane bana za tą wkładkę to chyba pożegnam zieloną -- Pasko przebudź się
]przyciągania
z tym blokowaniem za takie bzdety to jakaś paranoja jak dostane bana za tą wkładkę to chyba pożegnam zieloną -- Pasko przebudź się
Za powyższy wpis kedzior13 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Ile to już osób dostało z powodu sebastianam bana ? A ten który powinien dostać największego bana,to ciągle wraca i prowokuje.
Może wnet będzie podany jako przykład dobrego wychowania taktu.
Może wnet będzie podany jako przykład dobrego wychowania taktu.
kedzior13
Za powyższy wpis Junak56 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Junak56
Paskoczemu Sebastian ubliża i nie dostaje bana????a reszta tak?Czy to wg Ciebie jest normalne???Faworyzujesz go czy jaki grom??On może wszystko,robi z siebie pośmiewisko ubliża innym a Ty niecreagujesz na to??
Za powyższy wpis hanusia76 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
hanusia76
Ale jaja co tu się wyrabia...
Może i ja dostanę
islandorka30,5
Napisz tylko kim jest sebastian m i już masz bana.
Napisz tylko kim jest sebastian m i już masz bana.
Seba??? Bo ja wiem...jakbyvro ująć???
Krytykowanie sebastiana m nie jest mile widziane na czacie.
Jeszcze trochę to admin będzie pisał sam ze soba
A Seba jest nieszkodliwy
islandorka30,5
Tak się tylko Tobie wydaje.
Tak się tylko Tobie wydaje.
Emerka wiem że masz do niego uraz,ale on mi jestv obojetny...
Bywali gorsi
Idę
Pasko...przesadziles,hanusi dales bana bo prawde napisala?chlopie zastanow sie czy to folwark ma byc czy forum
- bany lecą to jest normalne,-bo tu się powinno pisać o Lotto i o wygranych i o liczbach a nie o pierdołach
zloty
Nie dostałeś bana za to śliczne słówko ? Podejrzane
Nie dostałeś bana za to śliczne słówko ? Podejrzane
i zeby niebyło ze ja tu kogos bronie,ale chce aby tutaj było miło i bez sprzeczek i przytykow jedni drugim zajmijmy sie tu typowaniem liczb ,a nie wkolo tylko pzrzekomarzania sie miedzy soba i wyzywaniem sie , ludzie ogarnijcie sie, zacznijcie typowac lepiej liczby niz sie kłocic
SOLIDARNOŚC Z ROBALEM I KEDZIOREM !!!!!
.
3 383 766. kedzior13 2018-10-18 (14:53) tutejszy
]przyciągania
3 383 767. multipasko 2018-10-18 (14:53)
Za powyższy wpis kedzior13 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
.
3 383 766. kedzior13 2018-10-18 (14:53) tutejszy
]przyciągania
3 383 767. multipasko 2018-10-18 (14:53)
Za powyższy wpis makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Emerytko-ja tu jestem złotym faworytem w typowaniach dla tego mam oko u Pasko
tomi77
To prawda,szczera prawda
To prawda,szczera prawda
zloty
To zatypuj coś.Może zdążę skraść,bo akurat wybieram się do kolektury.
To zatypuj coś.Może zdążę skraść,bo akurat wybieram się do kolektury.
3 383 790