Wpisy 3 316 318 – 3 316 417
4 sierpnia 2018 23:15 → 4 sierpnia 2018 23:59, 100 wpisów
Wysiadła na stacji wcześniej a ja zasłuchany zapomniałem zapytać o adres Zanim pociąg ruszył przylepiła kartkę do szyby ...ciołku zazwoń 0700 0700 0700 zwoniłem dwa lata
.
A szpaczek tez nie?
OK powiem Wam jak baca se zamówił panienecke z agencji. Puka do niego panienecka otwiera a ona..ooops pomyliłam piętra...nie nie nic panienecka nie pomyliła ...włazi...Baca tak jej dogodził, że chciała jeszcze za darmo w promocji ale baca mówi...ło kej ale mam warunecek aby dwoma rąckami ..ok baco ... i tak jeszcze dwa razy i ona pyta czemu zawsze dwoma rąckami ...a bo jak ostatnio była u mnie panienecki kolezanecka i robiła mi jedną rącką to mi portfelicek zginoł
wróciłem własnie z
Sopot: Kabaret Smile - To się nadaje do kabaretu. - Tarasy przy Parku Wodnym Sopot, 04.08.2018 godz. 20:00
Sopot: Kabaret Smile - To się nadaje do kabaretu. - Tarasy przy Parku Wodnym Sopot, 04.08.2018 godz. 20:00
Zaraz bede musze chomika na spacer wyprowadzić Zaczekajta na mnie
Kiedyś-przed laty-W expressie Kraków-Wa-wa,podchodzi do mnie facio i mówi:
Podobasz mi się bardzo,chodz,ze mna,a nie pożałujesz!
Człowiek był jeszcze nie zmanierowany,więc zamiast pytać o szczegóły oferty-spytałem:
Czy chce wysiąść natychmiast,czy poczekamy,aż się zatrzymamy na stacji?
Podobasz mi się bardzo,chodz,ze mna,a nie pożałujesz!
Człowiek był jeszcze nie zmanierowany,więc zamiast pytać o szczegóły oferty-spytałem:
Czy chce wysiąść natychmiast,czy poczekamy,aż się zatrzymamy na stacji?
Kuźwa ostatnio dałem wpis na Allegro, że sprzedam 500 kg trawy bom kosił ogródek i telefony się urywały po ile za uncje zioła
Gonzaga ja na Twoim miejscu złapał bym dziada za fujare i przestawił mu zwrotnice
Mnie tak kiedyś zaprosiła starsza pani do siebie bo mi spinkolił pociąg. Gdy zasypiałem to słyszałem z przedpokoju jak dochodzi głos ...oj moje nogi moje nogi ...pytam się jej czy to słyszała a ona że to jej mąż pracował na kolei i pociąg mu objechał nogi i że już nie żyje i to jego wołanie...Ale słysze że te głosy dochodzą z wielkiego zegara Idę otwieram ten zegar i JP patrze a to pająk ma nogi wplątane w tryby
Krasnalek co do zółwia to było tak....Jedzie żółw na żółwiu i ten na górze krzyczy...JP stary ku...zwolnij bo nas obu zabijesz
Mięśnie brzucha cwicze
Ta honorowo oddajesz
No co
Aureolka była podrabiana sprzedałem na targu Gość kupił jako rawke do Ukrainy
Ten jak nie chomik to siuranie a teraz telefon którego nie ma
krasnalek
Horror na jedynce
Możecie wierzyć lub nie ale jak ostatnio robiłem grilla to pobudziłem sąsiadowi krasnale w ogrodzie i zły rano, że mu grządki ktoś wydreptał
Przecież jestem
Brawo ty
Ostatnio mało nie przerżnąłem wszystkich oszczędności bo mi się spodobała pani z budki grałem w Keno aż do zamknięcia
A propo datków dla Pana Mój dziadek kiedyś pracował jako kościelny i ksiądz kazał mu wziąć taczki pełne kamiorów i miał jeździć po strychu w czasie mszy. Tedy powiadam wam , na tace nie dajeta i Bozia grzmi Wszyscy struchleli rzucają co mają na tace a mój dziadek otwiera klape i drze sie..prosze ksiundza koło sie od taczki urwało