Wpisy 3 316 218 – 3 316 317
4 sierpnia 2018 22:39 → 4 sierpnia 2018 23:14, 100 wpisów
Dlaczego
Za świnkę dam ci kopa
Ja właśnie napisałem podanie do bezrobocia by mi przerwali urlop
Krasnalu już nie googluj Odpowiadam Ci na pytanie czemu szczur ma 4 nogi ...żeby zdążył przed bezrobotnym do śmietnika
I to cidobrze wychodzi
Ostatnio poszedłem z nią do sex szopa i reklamuję a sprzedawca sie mnie pyta czemu chcę oddać ...a bo już jej nie kocham
Jaki maszt. Taka lodka
Gabriel-To nie wiem jak Ci to wychodziBo zimna woda "małemu"raczej nie służy
Mudzin trafił do nieba i anielski serwis już przypina mu czarne krzydła .Skacze krzyczy huuuraaaa bede aniołkiem....a Św. Pieter do niego ...nie ku...aniołkiem tylko wracasz na ziemie jako nietoperz
Kiedyś przy sikaniu miałem objawienie i na prędce na wacusiu chciałem zapisać 10 liczb ale brakło wacusia i była tylko trójcusia
123
Brudzia a wiesz czemu czasami w WC miejskim na ścianie pisze 111 111 111 ?
Niee
Otóż Brudzia 111 pisze dlatego, że brakło klientowi papieru i trzema palcami podcierał tyłek i o ściane
Zdrowie cioci.niech. Się. Ciocia dobrze grzmoci
Kradną jedziesz gdzies
Miało być. Krasna
Ja kiedyś jechałem nad morze PKP Tyle co wsiadłem do przedziału i zajumali mi zegarek dre sie na cały przedział ...luuuuudzie ratunku tyle co wsiadlem a już mnie okradli a gość obok...nie drzyj pan ryja to express
Na mazury
Pewnego też razu, jak nie było jeszcze Pendolino mała dziewczynka do dziadka w te słowa a przedział był aż po WC zajęty ...dziadziu dziadziu patrz motylek nas wyprzedza Fakt autentyczny motyl za oknem minął pociąg
Mamry
Brakuje mi teraz tego podróżowania PKP Można było poznać ciekawych ludzi bo nie siedzieli z nosem w telefonach
To fakt