Wpisy 3 302 553 – 3 302 652
21 lipca 2018 10:46 → 21 lipca 2018 14:01, 100 wpisów
tyrać i tyle aż do śmierci ciesz sie że masz teraz odkładaj myśl strategicznie nie licz na państwo trzeba się ubezpieczeń mówił Cimoszewicz jak była powódź tak mówią PO SLd ubezpieczać się płacić firmą zagranicznym co się wypracowało ciekawe czy sie coś dostanie będzie jak zusikiem lub gorzej
smierc jest tutaj naprawde dobrym rozwiazaniem w razie koniecznosci
tak najlepsza problem się zam rozwiąże niewolnictwo jest dziś jak cholercia
prawda jest taka ze caly ciezar utrzymanai tego systemu spada na mlodych
najgorsze jest to że tak było za PO że by komuś dać trzeba komuś zabrać napuszczania jednych na drugich to dobre rozwiazanie by nikomu nic nie dać i mieć poparcie jednej lub drugiej grupy ale kaska była dawana inym w milionach ale nie tym co podatki płacili
trzeba uciekać z domku na dwór jeszcze klika minut i uciekam z domku
Pozdrawiam multipaskowiczów - odnoszę wrażenie że jest tu osoba ciągle zachęcająca do grania , nawet nie wiadomo czy sama gra , czy tylko podgrzewa i utrzymuje gorącą chęć grania . Czasami mnie to śmieszy
to prawda ale mniejsze zło trzeba wybrać dziś za PO ludzie nic by nie milei ani + 500 adnej pomocy ale nie tylko to dla tego na arenie między narodowej szum bo potulna Polska na wszystkim ustęp[owała i była chwalona a teraz się stawia chce praw równego traktowania co się stało tak było fajnie za PO
a można wiedzieć kto jak piszesz to podaj kto z nicku nie lubię się domyślać
to się nie dowiem raczej kto trzymajcie się uciekam bo piękna pogoda
dobra uciekam piszę a jakoś nie mogę wyjść tyle trzymajcie wysokich wygranych
Mulag - akurat nie Ciebie miałem na myśli , nie chcę wskazywać palcem kto mi się wydaje że celowo podgrzewa , bo szkoda mi czasu śledzić to dokładnie, odniosłem wrażenie ,że jest taka osoba - codziennie wypisująca jak to trzeba grać , nawet jak się nie wygrywa. A każdy musi mieć swój rozum i myśleć, czy ktoś nim nie manipuluje . Zachęcanie do grania na okrągło nie jest fair - bo to uzależniające jest . A co do polityki to się zgadzam dokładnie . Pozdrawiam .
poprosze losowanko przygotowalem sie do zabawy na 14h cos bym sie juz pobawil liczbami na wieczor
Wysłałem skromnie 1 Multi na 7 liczb 2 losowaniajak się nie ma szczęścia to zupełnie wystarczy
ale kazdy gra na wlasna reke, ja tez nie lubie jak ktos mnie zacheca
Angierski 120 zł w 3 kolektorze wybrałem po 9 rano ostatnia 100 mi dała z bulem
Jak nie jak tak do zabawy z ts zawsze po 14h na wieczór relaks z liczbami
Witam wszystkich
Coś czuję, że ten zachęcający to Forsami, ale mogę się mylić
Zaraz idę się z córcią na dwór, bo wreszcie piękna pogoda to przy okazji się puszczę.
Nic ostatnio nie mogę trafić w mini, w multi wczoraj 3/5 stawka x2
Coś czuję, że ten zachęcający to Forsami, ale mogę się mylić
Zaraz idę się z córcią na dwór, bo wreszcie piękna pogoda to przy okazji się puszczę.
Nic ostatnio nie mogę trafić w mini, w multi wczoraj 3/5 stawka x2
A przymusowe to jest ubezpieczienie auta..a propo tych andaluzji..aluzji..
Kto nie chce wygrać..to niegra proste Lotto kumulacja 4 Miliony
2,11,16,27,29,36,40,48,49,60,63,66,68,72,74
2,24,36,40,48,49,60,66,68,74
40,49,60,66,68
40,60,68
60,66
74
2,24,36,40,48,49,60,66,68,74
40,49,60,66,68
40,60,68
60,66
74