Wpisy 3 302 453 – 3 302 552
21 lipca 2018 09:38 → 21 lipca 2018 10:44, 100 wpisów
Jak mieszkasz zatrudniani dostałem 6.5 wtedy bezrobocie było 18 % a dziś
Miało być jak mie przyjmowali
Zbigniew...czy jak masz 2 tesciowe to za kazda sie dostaje czy za pierwsza tylko?
Jak się rozwiedzesz i tego błędu nie popełnia się dwa razy to się ożenić i znowu masz teściową i jak kupnie to znowu masz 3500
Emeryt tu masz firmę
Ty mialo być
Emeryt od 2005 06 15 pracuje na etacie w tej samej firmie
Premia się nie liczy tylko stawka podstawowa 25 zl premia około 250 zł plus dodatek za nocke .pamiętaj to jest brutto nie netto
ale nazywa się, że dostajesz
i nie możesz powiedzieć, że nie
że nie motywują Cię do pracy
i nie możesz powiedzieć, że nie
że nie motywują Cię do pracy
Jutro idę na drugą zmianę płatne stoprocent na rękę mam 250 zł z groszami
A jak będzie lalo5
Może ja zagram w Mini 10zakładów z maszyny na trafił..na dwa losowania
W niedziele się nie gra
Raz dawniej kabaretowo w mini w niedziele 25 razy trafiłem 25 razy 3/5w mini płatne 42 zł
Raz w mini 50 zakładów w niedziele i padło 1 raz 4/5 1248zl
72, 04, 14
29, 50, 23
05, 46, 50
72, 23, 11
14, 35, 50
23, 49, 29
72, 35, 29
35, 54, 18
53, 04, 35
50, 49, 79
29, 50, 23
05, 46, 50
72, 23, 11
14, 35, 50
23, 49, 29
72, 35, 29
35, 54, 18
53, 04, 35
50, 49, 79
Gracie w niedziele w wielką niedziele zagrałem 5/5 zagrałem 25 zł nic w smingusa nie zagrałem i by było 7000 zł
Za co że nie zagrałem
Ostatnio krasnalek nie za grała 5/5
rekin discopolo Lider Bayer Ful
gdyby chciał przejść na emeryturę w najbliższym czasie, mógłby liczyć aż na 386 zł miesięcznie
Dostał pisemko, w którym ZUS po 37 latach płacenia wymaganych stawek gwarantuje mi 386 zł emerytury
i tak się ma wielki projekt cofnięcia przejścia na emeryturę w wieku 65 lat
gdyby chciał przejść na emeryturę w najbliższym czasie, mógłby liczyć aż na 386 zł miesięcznie
Dostał pisemko, w którym ZUS po 37 latach płacenia wymaganych stawek gwarantuje mi 386 zł emerytury
i tak się ma wielki projekt cofnięcia przejścia na emeryturę w wieku 65 lat
A największego pecha miał tu jeden co zatypowal 5/5 w mini i trafili na sucho
Miał pecha co za fuks
Dobrze ze na sucho dużego lotka nie trafił 6/6
baju baj
ale idę zobaczyć na plażę czy już piasek nie jest tak zimny
w końcu to moja praca
ale idę zobaczyć na plażę czy już piasek nie jest tak zimny
w końcu to moja praca
Tak dlatego ja piszę jeśli chodzi o Mini grać to co się typuje na profilu to tylko 1,25. Ja gram takie..6,15,23,31,39. I co z tego że nigdy nie wyjdzie.. ale gram
gorzej niz za komuny beda placic ci co podostawali wczesniej z tamych lat
Dlatego trzeba wygrać a do emerytury i tak nie dożyję poco mam się spinać..wygrać..i się zabawić..
przecież było wiadomo, że kto będzie te 65 to i tak bedzie musiał dorobić
a jak nie to jak wyżej Świerzawski z bayer full
po 37 latach płacenia składek 386 zł
a jak nie to jak wyżej Świerzawski z bayer full
po 37 latach płacenia składek 386 zł
Lecę bo
Angier
piszą teraz, żebyś wpłacił dodatkowe składki. Było o tym w zeszłym roku
zeby jeszcze utrzymywac tych nierobow z zusu bede placil dodatkowe skladki chyba ich pogielo
nie pisze o swoim programie
ale jak ktos ma w pamieci liczby to moze miec dobre przeczucie
ale jak ktos ma w pamieci liczby to moze miec dobre przeczucie
ja mialem kiedy taka pamiec do liczb wiedzialem juz ktora moze wypasc ktora nie
co do emerytury co piszecie emeryt ma racje ale pisze co ma projekt do 65 zminieszony jak by był ten wczesniejszy było by to samo albo 40 zł więcej tylko dłużej tyranie jedno i drugie gówienko
3 302 531. Forsami 2018-07-21 (10:32) Róża
Idę basen ogarnąć bo..jak nie ja to kto..
-----------
to zrobi to Mulag
Idę basen ogarnąć bo..jak nie ja to kto..
-----------
to zrobi to Mulag
pis poprostu wszystkiego ludziom nie mowi daje dobrze ale wie czym to smierdzi
dla tego powtarzam znieść zusik to jest podatek a nie odkładnie na przyszły emerytury normalne złodziejstwo i tyle nie raz rząd przekazywał peniadze zusu do budżetu
no przeciez co to za ubezpieczenie emerytalne - i tak czlowiek bedzie z tego korzystal jak dozyje
a emerytalno-rentowe powinno byc rozdzielone i tylko rentowe powinno sie placic a emerytura na swoje konto
a emerytalno-rentowe powinno byc rozdzielone i tylko rentowe powinno sie placic a emerytura na swoje konto
to jest po to zeby finansowac bogatych co maja duze skladki bo licza sie ostatnie lata pracy
ubezpieczenie emerytalne nie powinno istniec (zwykle zawsze ubezpieczyciele zarabiaja na tym ze jest mniej zyjacych emerytow czy ubezpieczonych ludzi)
ubezpieczenie na wypadek emerytury
ubezpieczenie na wypadek emerytury
kolejne zabezpieczania się proponuj tylko z czego jak miliony ludzi mało zarabia a nawet jak by się odkąłdało do jakieś instytucji to kto zagwarantuje wypłaty już mielismy amber gold i inne złodziejstw ludzi odkładali na drugi filar sory odkąłdali jak nie było drugeigo filaru a jak zrezygnowali to dostali mniej niż tam włożyli takie złodziejstwo w majestacie prawa było za rządów poprzednich dziadostwo
Mulag w tym kraju jedynie oplaca sie odkladac na swoje konto a najlepiej trzymac w skarpcie czy sejfie w domu
po zatym płaci się emerytalne i rentowe każdy a te składki przepadają mimo że to i to płaciłes
no przeciez ja mam 70 tys w zusie skladek a mi pisza ze 200 zl emerytury
za Po dziadostwo nie ma pieniędzy na +plus słowa Rostowskiego i tuska a jakoś się znalzły nie ma kaski dla milonów Po;lkaów tylko dla wąskiej grupy