Wpisy 3 302 353 – 3 302 452
21 lipca 2018 00:00 → 21 lipca 2018 09:36, 100 wpisów
ponownie ja juz sie skreslilem tylko puscic by sie zdalo ciekawe czy z rana 5/6 w multi wyplace bo z 3/5 w mini puszcze 1x10 1x6 z chybika wezme 1x5 1x9
tomi co do 70 tek ze tak sie wyraze jest taka opcja sam mam 4 - ry 70,72,77,79 kto wie moze ts cos da wiecej 71 73 74 78
wlasnie mnie to wk.... ze nie maja odlozone 2 tys na wyplaty tylko co zrobia utarg to wyplacaja dziady
Są takie ubogie kolektury co mają słaby utarg. I nie zrobią wypłaty..
ja mam sklep jakies 2,5 km ode mnie i tam nawet 2zł kiedys nie mieli jak przyszedlem z rana normalnie paranoja - dlaego jesem za tym zeby grac przez neta i przelewac odrazu na konto
a 500m dalej jest sklep tak samo spoywczy i tam wyplacja i maja hajs bo tam duzo ludzi kupuje
a 500m dalej jest sklep tak samo spoywczy i tam wyplacja i maja hajs bo tam duzo ludzi kupuje
ja sie puszczam u babeczki ktora ma miedzy innymi ksero platnosci itp lub w warzywno spozywczym czy tez gdzie maja gazety pety itp mam takie dwa pkt pare pkt do wyslania i wszedzie oddzielna pula na lotto jak jest wlascicielka to czasem jak moze to wyplaci a jak nie to pozniej jest tez opcja puszczenia a pozniej zaplacenia wyplacenia ale nie chce tak robic zapomne kase gdzie inndziej wybiore
Ja wczoraj wybrałem sobie ponad 600 ale już wiem gdzie iść do jakiej kolektury.. ta z reguły ma ta Pani.. a u córki tej Pani bylem nieraz to mi powiedziała że niema bo zaniosła do banku.. i raczej tam nie chodzę a nawet niegram nie lubię hak mi ktoś fochami strzela..to ja płacę i wymagam..
i nawet bym nie wyplacil 700 zl np bo oni nie maja takiego utargu na dzien z lotto
wiec tylko przyjmuja zaklady i nie wyplacaja a pieniadze biora do kieszeni
wiec tylko przyjmuja zaklady i nie wyplacaja a pieniadze biora do kieszeni
zwlaszcza ze sa niedziele wolne a i tak jak sklepik osiedlowy czy wiejski czy zabka sa otwarte jest machina zostaje cpn ale i tak albo zadaleko nawet rowerem choc dla mnie do 5km to nie duzo a dwa nagle w niedziele machina ma awarie
poza tym w zime jak jest sniezyca to tez nie mozna, chyba ze sie w samochod wsidzie i trzeba na paliwo wydac wiece
ja sie umawialem pare razy na popoludnie na nastepny dzien raz bylo tak ze z 2 pkt sciagala i popoludniu kaska byla
A tak naprawdę to gram raczej u siebie wybieram gdzie indziej. A jak puszczam za grubą kasę to raczej nie u siebie nie chce czuć głupich spojrzeń na moim ciele..
wszedzie mozna grac przez neta a ten syfiasty ts poprostu bezmyslny zarzad
ja mam pare pkt oprocz niedzieli jak jest bez handlu by wyslac blisko mnie bywa tak ze w 3 miejscach puszcze po zakladzie
Gryks bo się im nie chce obsługiwać lottomatu..na cpeenie. I takie kity że nią też tak puszczalem raz na cpeenie a tu mi mówi nieda rady a ja na to w myślach no to q ..a weź zawołaj Zorro i użyj szpady..
forsami luknelem na twoi profil na lotto co tam typujesz nie pamietam czy ci gratulowalem 3/6
no to bede zioral podumam nad 1 zakladam lotto i 3 mini jeden zakladzik mam ten z profila
Po tych sklepach spożywczych to różnie bywa z tym graniem też kiedyś grałem w takim nowo otwartym i to w niedzielę..a kobita zakręcona jak domek ślimaka to se trafić..nie może blankietem w lottomat.. za mną kolejka już rośnie słychać..jak ludziska zgrzytają zębami. A mi się smiać..chce.bo sytuacja się teraz zmieniła..a jak ja stoje w kolejce a przede mną kobitki z koszykamo..a w koszyku pół tony zakupów..już odchodzi taka jedna z drugą i se przypomni.. e..pani jeszcze ciastek na wage..5 kilo..i dwa kilo gwoździ i pół kilo żarówek. a mnie mało nie trafi..
Gryks dzięki zdublowałem..ten zaklad 1,2,4,19,21,35,i się opłaciło 2x3/6=48zl
a jak czlek puszcza zaklady lub wybiera zdrapke a z tylu pan stoi ledwo na nogach z piweczkiem juz by chcial kupic wypic a tu trzeba czekac
dobrze ze w aptece nie ma lottomatow bo bym sie zalamal jak bym nie mial gdzie inndziej jak wyslac tylko tam wystarczy ze jest 1 osoba i sto pytan do a ta masc na co co to a te tabletki na krazenie na to tamto jak u lekarza
Nieciecza 1-1
R.Radom 1
L.Razgrad 2,5 br+
Sparta 1
Kalev Tallin 1
Emelec 1
Cuk.Belgrad 1
Basel 1-1
Vidi FC 1
Sz.Donieck 1-1
stawka 300
R.Radom 1
L.Razgrad 2,5 br+
Sparta 1
Kalev Tallin 1
Emelec 1
Cuk.Belgrad 1
Basel 1-1
Vidi FC 1
Sz.Donieck 1-1
stawka 300
Dostałem podwyżkę
Mam 25 zeta na godzinę wiecie co to jest brutto
Angielski za wygrane gram a jak nie mam wygranych to gram maksymalnie 150 zł
Na miesiąc
to masz 25 zł/brutto na godzinę od tego odciągnij składki, ubezpieczneia
Pisze kurna wiecie co to jest brutto tianshi84
policjanci-dostali-premie-przy-okazji-swieta-policji-wstyd-zenada-na-waciki-6275702856390273a
Mi sięgają 33 % bo jestem zapisany w różnych bajerami np PZU życie. ..za teściowa jak zaliczy zgon dostane 3500zł i za teścia też
Tylko jest mały problem jestem singlem
Emeryt pracuje tam od 2005 roku 15 czerwiec