Wpisy 3 241 303 – 3 241 402
23 maja 2018 15:35 → 23 maja 2018 18:09, 100 wpisów
Wielkie dzięki arczibalik73
miło mi słyszeć miłe słowa...
dzięki że mnie doceniasz...
to co robię to jeszcze
kropla w morzu...
szukam jeszcze ciągle nowych pomysłów...
Powodzenia arczi...Wielkich wygranych od tesika
miło mi słyszeć miłe słowa...
dzięki że mnie doceniasz...
to co robię to jeszcze
kropla w morzu...
szukam jeszcze ciągle nowych pomysłów...
Powodzenia arczi...Wielkich wygranych od tesika
junak56 nie dziekuj ja zawsze staram sie mowic prawde i to co mysle nie owijam w przyslowiowa bawelne jak co niektorzy , umnie prawda to podstawa, doceniam wszystkich co cos robia dla kogos i samego tez siebie doceniam to co TY robisz, angierski i wiele osob tu na czacie ktorzy nie zajmuja sie przytykami komus jakimis tylko robia kawał dobrej roboty doceniam wasze starania o lepsze jutro, choc sam tez typujeliczby swoje na ktorych gram ale wasze typy tez biore pod uwage choc niekorzystam z nich dosłownie jak typujecie poniewaz opieram sie na swoich statystykach i swojej intuicji , i gram dla zabawy jesli moge jesli trafie to okej bedzie jesli nie to coz zrobic, ? ale gram dalej bo kto niegra to niewygrywa nie i tego samego zycze wszystkim z naszej tu stronki i typowania parkami , tez niech wszyscy wygrywaja jak najwiecej i oto przecierz tu chodzi,
mulag co do mini i tak trzymaj ja narazie musze troche kasiorki wygrac co by mini bardziej zatakowac moze tak za 500+stawka
droga Jolu pisze dlatego tutaj bo wiem ze to czytacie ,a uwas nie moge tego napisac bo nie jestem uwas zalogowany i nigdy nie bede, i nie mam sie czego wstydzic ,jesli ktos mnie atakuje ja tez potrafie sie mu odwdzieczyc ,wiec uwarzajcie sobie co i okim piszecie bo sciany maja uszy i uwas na czacie tez, ja sie nie mam czego wstydzic a wy powinniscie sie wstydzic za szydzenie z ludzi tu na zielonej stronce, cały czas sie z nas tu nasmiewacie i czepiacie mnie tez i szkodzicie dobru tej stronki, moge tak okreslic to ,chciałem zakopac tu tzw. topor niezgody miedzy nami, ale widze ze chyba jednak niema z kim to zrobic, bo jestescie nadal obludnymi ludzmi, nie umiecie nikogo pogladow, ani racji uszanowac ,wydaje sie wam ze wiecie duzo a tak naprawde niewiecie nic, choc sie wychwalacie i nasmiewacie z innych, wezcie sie za liczby moze lepiej jak za obgadywanie i wysmiewanie z ludzi bo cieniutko widze te wasze trafienia tam pokazcie ze jestescie tacy superjak o sobie uwazacie pokazcie kilka 10/10 swoich teraz z tego okresu, my nie jestesmy moze super i nie trafiamy 10/10 ale zawsze cos trafiamy i jest nie tylko 1/7 jak uwas dzis widzialem wszyscy 1/7 ja nie szukam i nie robie zadymy a wy tak, jesli piszecie o kims takie teksty, wala mnie wasze teksty omnie, ja was nie obrazam to wy mnie tez nie obrazajcie ?chciałem abyscie wraz znami przylaczyli sie tu do zabawy w typowanie liczb bo wiadomo wszyscy gramy oto by wygrac ,ale widze ze nieda sie z wami dojsc do porozumienia, nie mowie ze ze wszystkimi akurat, bo sa uwas wedlug mnie tez i pozadni ludzie ktorzy nieszydza z innych uzytkownikow stronki ktorej kolwiek czy zielonej stronki tutaj jak i typowania parkami, np zag 69 przylaczył sie do naszej zabawy i wedlug mnie szrobil tak jak chcial ja sobie cenie taka osobe ktora chce np uczestniczyc wraz z nami w naszej zabawie, i nikt go z tad z nas niewygania pomimo ze jest tu i tam uwas, grunt to zgoda i spokoj a wszystko inne sie ulozy, tylko i bedzie dobrze, niechcecie sie zas do nas przylaczyc w zabawie, okej tez to szanuje nie musicie my sobie damy rade sami tez
Brjan witaj,
milo mi was wszystkich tu na stronce powitac jeszcze raz
Ale mi przeszedł, koło nosa fart 2 minuty i było by w Keno:7/7,powolna ekspedientka
Brjan pusc te liczby jeszcze na 3 losowania te jeszcze raz, one sie powtorza zapewne i wygrasz na 100% W KENO co iles losowan sie liczby powtarzaja
Ale co się odwlecze,to nie ucieknie,co dwie godziny losują dzisiaj moje liczby
że na kolacje,coś wpadnie
że na kolacje,coś wpadnie
dragon456 twoja liczba 34 wyszła jako plus podejrzewam ze na wieczor moze wyjsc ponownie wiec smialo mozesz ja kreslic
arczi właśniechcę tak zrobić za 1,5 godziny dam kupon na 10 losowań
3 241 325 tak zrob obstaw na 10 losowan zycze powodzenia i wysokich wygranych, a
a jesl to nie tajemnica to mozesz zdradzic na ile grasz tak przewaznie w keno tylko 7/7 aha juz widze liczby dziekuje no ja niegram w to akurat ale sie przymierzam narazie gram w multi zeby mozna bylo zagrac w keno i pocisnac porzadnie mini tez
a jesl to nie tajemnica to mozesz zdradzic na ile grasz tak przewaznie w keno tylko 7/7 aha juz widze liczby dziekuje no ja niegram w to akurat ale sie przymierzam narazie gram w multi zeby mozna bylo zagrac w keno i pocisnac porzadnie mini tez
Też myślę, że może być powtórka 34 i to z sąsiadką z prawej
Choć bardziej obstawiałbym 21. Jeszcze dzisiaj składamy, czy też na 1 losowanie dziennie?
Choć bardziej obstawiałbym 21. Jeszcze dzisiaj składamy, czy też na 1 losowanie dziennie?
Arczi oni nigdy nie zrozumieja ich prawda jest ponad wszystko nie ważne co kto uważa oni i tak wiedzą lepiej jak jest i jak ktoś uważa byli tu szydzili czy ktoś był czy nie tego nie widzieli tam są i robią to samo cóż tvp i inne tego typu zresztą nie ma co pisać beret będzie beretem nie ma ich jest lepiej tych co usunęli kąta i tam są zaraz o mnie napisza swoje życiowe frustracje cóż w ich wieku tak jest lepiej zajac się czymś wesołym liczbami bo do nich jak do słupa idę Papu
Brjan a powiedz mi taka zecz grasz tylko jednym ukladem czy zmieniasz liczby codziennie inne?
czy zas wysylasz kilka kuponow jak np .moji koledzy ktorzy graja w keno a nie graja wogole w multi, mini i inne gry
czy zas wysylasz kilka kuponow jak np .moji koledzy ktorzy graja w keno a nie graja wogole w multi, mini i inne gry
arczi Gram stałymi:7/7 mam 4 zestawy,jak wygrywam większą kwotę,to puszczam kilka razy te zestawy
3 241 332.gryks76 rozumie, szkoda ze tak uwazaja no, ale cozniechca zyc w zgodzie z innymi to niemusza niech sobie tam siedza i sami bawia proste jak drut
Brjan dzieki rozumiemno to co wypada mi ci zyczyczyc wysokich wygranych i tego ci tez i zycze ogrywaj tesika w keno jak najwiecej
Brjan
Dzisiaj więcej takich długich ciągów w Keno było
losowanie >>> 715131 41-50
losowanie >>>715130 33- 38
Grałem przez godzinę ale mnie ograli
sześć losowań po moim graniu wyszły moje 6/7
alfafirePamiętaj o jednej zasadzie w Keno:jednym zakładem badasz farta na obrane liczby
nie wchodzą,odpuść na 5 losowań i wtedy graj na więcej losowań
nie wchodzą,odpuść na 5 losowań i wtedy graj na więcej losowań
arczi co jeszcze ty grzecznie a ten w jaki sposob czyli norma bez zmian nie warto wspominac o kims kogo nie ma nie istnieje na tej stronie i dobrze odpowiedz swiadczy ze jest jak jest bez zmian cos tam bylo i sie cofnelo ale tego nie widza dobra bo nie bede trola tematow dostarczal niech sie kisza w swiadomosci jak to im dobrze trafili w odpowiedni adres jaki kram taki...... paaaaaaa
droga Jolu jesli ktos mnie wysmiewa i szydzi ze mnie to znaczy ze jest glupi, ja z was nie szydze i sie nie nasmiewam ie z was i was niekrytykuje jak wy mnie, uwas tez jest ubaw na czacie nieraz i ja sie sie z was niesmieje podobaja mi sie teksty np krzysia ktorego uwarzam za wporzadku kolesia i człowieczka ktorego nigdy bym nie nazwal kosmita jak wy mnie czesto ztym wiazecie,ja jestem z innej galakttyki jak ty jolu
nie no gryks76 masz racje niebede juz tu nic pisal bo niema okim i do kogo widze, ale wiem ze oni to tu przeczytaja i niech wiedza ze ja im wrogiem nie jestetem nikomu,i z nich nie szydze i nikogo niewysmiewam z nich nie bede sie znizał do ich poziomu
U mnie była delikatna burza...podlała roślinki
Alfa jestem za aby Tosiek wybrał nasze liczby
Alfa jestem za aby Tosiek wybrał nasze liczby
5 powinna jeszcze raz zaskoczyć
ulala misie bezowe >>> pychotki >>> to na poprawę humoru
ulala misie bezowe >>> pychotki >>> to na poprawę humoru
Alfa..ja takich nie znammisi
....Alfa mam prosśe po losowaniu jak Ci się napatoczy pewniak lub dwa pewniaki napisz mi na @..bo jutro mam ranne wstawanie również
....Alfa mam prosśe po losowaniu jak Ci się napatoczy pewniak lub dwa pewniaki napisz mi na @..bo jutro mam ranne wstawanie również
ja krzysia gryks76 jak i janosika2009 i jeszcze pare innych osob zawsze uwazalem za spoko gosci ja do nich nigdy ,nic nie mialem i ich tez polubilem bo wedlug mojich obserwacji sa to porzadni i spoko ludzie i niemoge na nich zadnego złego slowa powiedziec.,oj nie bo bym sklamal, a brzydze sie klamstwem i bezpodstawnymi jakimis oszczersrstwami kogos,i nikogo nie osadzam kt jaki i jesti nigdy za inne jego poglady jak moje , wszystkich traktuje rowno i nigdy niedziele na lepszych czy gorszych bo niema idealnych ludzi kazdy ma jakies wady i zalety swoje tez i niewolno sie z nikogo wysmiewac a ni szydzic z niego
witaj doktor2p
dobra tez kresle swoje typy i lece je puscic , co bedzie to bedzie grunt aby byla wygrana nie i tego zycze wszystjkim z jednej i drugiej stronki, co złego to nie ja
Brjan dobze kombinujesz podoba mi sie ta 7/7
alfafire nie mam jej na dobrym miejscu i to tyle zabieram swoje zabawki
arczi Co do Keno,to najlepiej w żółtej postać z pół godziny i przed losowaniem nadawać,tylko,że ja nie mogę długo stać
Brjan no moji koledzy to cale dnie tam spedzaja chyba, kiedy bym nie przechodzil kolo kolektory oni zawsze tam sa , i graja ostro, ja sie nieraz tak w duchu smieje ze chyba niemaja domu albo zony ich rozliczaja z wyplaty ile w danym dniu trafili, ilee przegrali i w domu jest rachunek prawdopodobienstwa robiony co bedzie jadl a co nie ale to tylko moj taki zarcik, ja im zycze zawsze wysokich wygrantych aniech graja jesli i wygrywaja niech im sie szczesci we wszystkim