Wpisy 3 240 667 – 3 240 766
23 maja 2018 00:00 → 23 maja 2018 07:48, 100 wpisów
Super
Dziś dwie kosy pisałem pewnik nad pewniaki
Mówię o prawdziwych kosach czyli 66
Poprawiłem strzelbę po losowaniu
Bo mi dogadywał niejaki gonzagunio niuniunio i z lekka wybijał mnie z rytmu
dzisiaj to ja zajety chłopak jestem wiec abo abo tera abo wcale na 14
03 10 23 35 37 41 49 53 55 61 62 63 64
03 10 23 37 49 61 62 64
49 62
03 10 23 37 49 61 62 64
49 62
Kosa to liczba 7.
Liczba 66 przypomina 2 wnyki na wampira.
Liczba 66 przypomina 2 wnyki na wampira.
Ale celność mi się poprawia z losowania na losowanie
2 wnyki?
Na wampira?
A są jeszcze wampiry ?
Zobacz jak wygląda kosa na Wikipedii.
I robią kopce?
Wędrowca to są stare kosy. Te nowoczesne wyglądają jak 6
A dwie kosy to w takim razie 66
Ok wchodzę w Yanosika i sprawdzam co by tu. .....
Niepotrzebnie się przestraszyłeś
...bo w twój rytm nie mierzyłem
...bo w twój rytm nie mierzyłem
Kilka kopców nie zaszkodzi
Niuniunio jest żaba?
Ale numer
mogę się dowiedziec, bo czegoś w dalszym ciągu nie rozumiem a może po prosty nie potrafię zrozumiec
Już
Moment
Bo ten znowu mąci
Twardoglowy
Ile mu można mówić
On ciągle swoje
Ja słowo on dwa ja dwa on trzy
Jak przekupka
sebastian ty podales liczbe 66 jako pewniaka ja zas podalem liczbe 69 jako pewniaka i obie weszły czy to nie dziwne jest zobacz i ty i ja podalismy pewne liczby, jakbysmy je tak zlozyli razem w kilka osob to pewnie wszyscy razem bysmy trafili te 7/7 albo nawet i 10/10 ale z tym ze kazdy podaje swoja liczbe i skladamy uklad liczb powiedzmy cala 10 i wszyscy ja wysylamy te liczby
Już mam
Ty R3ozedma6-dalej szukasz guza???
Kto tu pieprzy bez sensu-każdy się może zorientować
Kto tu pieprzy bez sensu-każdy się może zorientować
Archiwum to zróbmy to samo na jutro
Gonzaguniu niuniuniu idź już spać bo mama pewnie dawno bajkę opowiedziała
Arczi zróbmy to na jutro
dlaczego niee sebastian mozemy i to na jutro tez zrobic tylko potrzeba jeszcze pare osob aby j kazdy podal swojego pewniaka i skladamy albo 7/7 albo 10/10 i wszyscy co podadza p swojej cyfrze wysylaja ta 7/7 czy 10/10 i tak aby wszyscy tez i wygrali oto mi chodzi
Nooo-Nareszcie coś mądrego
Skorzystam z tej radyBo już nie wytrzymuję z debilami
Dobranoc
Skorzystam z tej radyBo już nie wytrzymuję z debilami
Dobranoc
dobranoc gonzaga
co oo tym myslisz sebastian? bedzie dobrze?
ja chce aby wszyscy wygrywali i bez wyjatku
Ja też tak chcę Arczi
Niech wygrywa jak najwięcej osób. O to w tym przecież chodzi
tylko ze tak kazdy podaje po 1 liczbie swojej, skladamy 7 z 7 i wcala siódemke wysylamy nikt nic nie przekombinowuje z ukladu tej siodemki na inna liczbe tylko jak ta 7/7 zlozymy tak wysylamy niema ze ktos kresli inne numery,tylko wspolnie wszyscy mozemy cos zlozyc i z działac i grunt abysmy trafili
Ok
To kto jaką liczbę proponuje?
Ale wysyp liczb
sebastian proponuje to zrobic rano jak bedzie wiecej osob nie teraz juz w tej chwili tak przed 14zeby na 14 wyslac
Najlepiej około 10-12
ciekawy jestem co by zrobil tottalizator jakby teraz np, tak 10 osob wytypowało 10/10 liczb a mowili ze osoba ktora trafi pierwsza 10/10 to dostanie tego bonusa, a co jesli by trafilo 10osob te 10/10 na raz?
kej moze byc miedzy tymi godzinami jak komu pasuje
kej moze byc miedzy tymi godzinami jak komu pasuje
Podział
Na 10 osób
Wszystkim pasuje nie widzę sprzeciwu
To typuje od 10 do 12
Arczi a co będzie jak przyjdą ludzie i dadzą pewniaki a okaże się że tych pewniaków mamy np 25 ?
Bo przyjdzie gonzaga da pewniaka !
Przyjdzie wondeograf i da pewniaka!
I będzie tak tylu ludzi chcących dać pewniaka że ubieramy 25 lub 30 liczb i co ?
Pomyślałeś o tym ?
Masz cała noc to przemyśl ten temat
Ja już idę spać
Dobrej nocy do jutra
Dobrej nocy do jutra
sebastian chodzi mi o 7 osob jesli skladamy 7/7 jesli bedzie chetnych 10osob skladamy 10/10 z tym ze kazda z tych osob wysyla tylko ten uklad liczb nie jakies inne uklady tylko ten, jesli zas bedzie chetnych az 30 osob i tyle liczb uzbieramy zawsze z 30 tych osob podajacych swoja liczbe z tych w szystkich cyferek ukladamu powiedzmy 7/7 i wszyscy to wysylamy kto i ktora 7/7sobie chce czy np 10/10 , mi chodzi oto zebysmy wszyscy wygrali,oraz razem wspopracowali z liczbami abysmy wszyscy byli szczesliwi i zadowoleni z ze trafilismynp te 7/7 czy 10/10 to wszystko zalezy ile osob bedzie chciało w tym przedsiewzieciu uczestniczyc choc raz sprobojmy razem sie wszycy dogadac i i sprobojmy zagrac wszyscy razem,
postarajmy sie wszyscy razem wspołpracowac i dodgadywac bez klotni i przepychaneki typujmy razem liczby,i wygrywajmy
dobranoc sebastianie kolorowych snow
dobranoc sebastianie kolorowych snow
Se-Bestianku!
Chyba bym musiał upaść mażeby się do Was pchać
Tak więc bez obaw
Chyba bym musiał upaść mażeby się do Was pchać
Tak więc bez obaw
arczi ja podaję dwie liczby
49 62
i zawsze przynajmniej jedna z nich jest,a często też dwie,żadko kiedy niema nic,a więc się piszę na to
49 62
i zawsze przynajmniej jedna z nich jest,a często też dwie,żadko kiedy niema nic,a więc się piszę na to
bardzo dobrze jest grać tymi parkami na przykład na progresję,to znaczy zwiększać stawkę w odpowiednim czasie,to zawsze się wygra,ale jak to z progresją jest, musi to wyjść w odpowiednim czasie i to jest problem,ale analizując te parki którymi ja gram to bardzo szybko wychodzą