Wpisy 3 241 203 – 3 241 302
23 maja 2018 14:09 → 23 maja 2018 15:34, 100 wpisów
widzisz sebastian trzeba bylo grac 34 jednak kolegi tez mnie na ta liczbe ciagnelo do naszeej 7/7 zamiast 49 galika no ale coz niedalismy i to byl blad ale to nic to tylko jest gra i fajna zabawai tak trzymac
panoramix nic nie szkodzi wyjdzie na wieczor pewnie bez obaw typujemy nadal nic sie niestało ja oprocz naszego typu tez wysłalem inne numerki sposrod tych na ktore mnie ciaglo i trafilem tylko 3/7 choc wytypowalem wiecej liczb ale nic nieszkodzi to jestt tylko dobra zabawa
panoramix nic nie szkodzi wyjdzie na wieczor pewnie bez obaw typujemy nadal nic sie niestało ja oprocz naszego typu tez wysłalem inne numerki sposrod tych na ktore mnie ciaglo i trafilem tylko 3/7 choc wytypowalem wiecej liczb ale nic nieszkodzi to jestt tylko dobra zabawa
krasnalek niewazne ze trafilas z plusem wazne ze trafilas i to sie liczy i dla ciebie, gryksa76 dusi i innych sa wielkie
dusia 3 241 215.
nastepnym razem bedzie lepiej spokojnie
nastepnym razem bedzie lepiej spokojnie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
tak duzo osob gra 7/7 juz dawno jak bede trafial to tez bede grał tylko ta stawka oraz 6/6 i 5/5 bo sa najbardziej oplacalne jak widze
ale to wszystko zalezy od wygranych i od trafien moich co i jak bedzie sie ukladac i za stawke podstawowa nie wiecej i bez plusa
lepiej malymi kroczkami kilka razy w tygodniu trafiac jaks kase,niz odrazu porywac sie z motyka na ksiezyc,ale tylko to jest moje zdanie kmozecie sie z tym zgodzic lub nie, to jest kazdego sprawa lepiej co tydzien trafic np te 6/6 i trafic te 1300zł jak nic nietrafic w wogole, jesli BOG DA, narazie gram tylko 7/7 i zawsze powtarzam 7 jest zawsze liczba szczesliwa
Jednak janosik miał rację;
Zestaw . ... 916 7/7 MM wycenił na 1-3/7.
Było 2/7.
Zestaw . ... 916 7/7 MM wycenił na 1-3/7.
Było 2/7.
Mamuśka puściła Multi itu niespodzianka 7liczb 1-7 z plusem ale niegrane
janosik jest spoko gosc i ma trafne spostrzezenia i szkoda ze go tu niema bo jest ,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krasnalka;
zajrzałem na jego bloga.
zajrzałem na jego bloga.
a może może metodą jasnowidzenia napisać - kto napisał strona stworzona przez durnia dla durni
RobaL.
Nie czytasz dokładnie.
Tam pisał WĘDROWIEC netowy.
Nie czytasz dokładnie.
Tam pisał WĘDROWIEC netowy.
16,52__28,58__14,63__22,78__
7,66/29__39,64__11,59/40__74,77_
_60,73__4,62__34,61__
47,48,49__41,47,48__5,9,55__
22,42,63__11,23,68__
16,65,76,79__
11,39,70,74__
2,16,28,36
7,66/29__39,64__11,59/40__74,77_
_60,73__4,62__34,61__
47,48,49__41,47,48__5,9,55__
22,42,63__11,23,68__
16,65,76,79__
11,39,70,74__
2,16,28,36
U mnie
Dobrze że kupiłem sobie misie bezowe za wygrane 2 PLN w Keno
Dobrze że kupiłem sobie misie bezowe za wygrane 2 PLN w Keno
witaj alfafire
7/7 robi furorę bo drzwi do kolekt(ó)r się nie zamykają
nawet przy otwartych drzwiach jest duszno
nawet przy otwartych drzwiach jest duszno
wędrowca
z sekwencji wydarzeń wiele wskazuje na to, kto to
ale, tak naprawdę, to wisi mi to - kto to, tak samo zresztą , jak wisi mi i przenikanie się i podobieństwa nicków i użytkowników różnych stron, czy to mavelle, czy wynikilotto, i
czy jak przy poprzednich kilku zadymach i walce o userów, czy coś - ktoś się podszywał pod Adasia spod Łodzi, czy nie podszywał, inne tego typu piedroły
to nie mój cyrk
z sekwencji wydarzeń wiele wskazuje na to, kto to
ale, tak naprawdę, to wisi mi to - kto to, tak samo zresztą , jak wisi mi i przenikanie się i podobieństwa nicków i użytkowników różnych stron, czy to mavelle, czy wynikilotto, i
czy jak przy poprzednich kilku zadymach i walce o userów, czy coś - ktoś się podszywał pod Adasia spod Łodzi, czy nie podszywał, inne tego typu piedroły
to nie mój cyrk
junak56 dzieki za twoje typy trojek zawsze je sledze uwaznie odwalasz calkiem dobra robote,
Dobra na koniec malutki toaścik za zdrowie Tych Których Tutaj no własnie...
a pewniaka nie zostawisz......... milego .....02,06,07,13...........i tyle....... ide sie puscic
Moze u ciebie drzwi otwieraja bo sie dusza od naporu trafien 7\7?
gryks 76 slyszales unas w rejonie burze z gradem i silne wiatry ostrzegaja w radju
arczi jak narazie sloneczko ide bo mi zona zyc nie daje parasolki nie wziela z cukru czy jak ide sie przejsc tylko siedze reka nic nie moge jeszcze zrobic za wczesnie niech sie goi to mnie arczi nie ma powaga 3msie
to znaczy ze program wytypowal 11 losowan temu na 10 te losowanie temu
ale co daja w przeszlosci trafienia na pewno zmieniaja lekko statystyke i poprawiaja skutecznosc stat, dodatkowo daja wglad na aktualne trendy czy dana statystyka dobrze typuje - trend utrzymuje sie przez kikadziesiat losowan
trend się utrzymywał przez dwa dni ale jutro już coś lepszego będe miał ma to znaczenie co jem na typy w grach to wszystko się łaczy
ale ja mowie o trendzie trafien przy zmieniajacych sie liczbach
to tak jak jedna osoba trafia w ciagu 30 losowan 10 x 2/2 a pozniej przez pol roku 2 x 2/2 ja patrze jaka statystyka typuej najlepiej w danym momemncie i ja wybieram
angierski to dobrze że masz swój program jakiś typy opieraj się na tym jak widzisz rezultaty
Mulag tak robie i zazwyczaj jak widze ze ktoras lepiej typuje to potem wpada cos wiekszego
Ja mam swój jak na razie czaskam trójkami z tym ze dwie miałem z tego samego kupunu później nic i ztego co mam aktulanie kolejne dwie trójki ale dziś jeszcze ważne do 23 mają jutra zagram za darmo już trzeci raz 3 zakąłdy na 10 losowań
pomidorówka z ryżem samkuje mi ale po rosole jest zajeb.... ale teraz była na skrzydełkach mało mi smakowała