Wpisy 3 241 233 – 3 241 332
23 maja 2018 14:31 → 23 maja 2018 17:25, 100 wpisów
janosik jest spoko gosc i ma trafne spostrzezenia i szkoda ze go tu niema bo jest ,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krasnalka;
zajrzałem na jego bloga.
zajrzałem na jego bloga.
a może może metodą jasnowidzenia napisać - kto napisał strona stworzona przez durnia dla durni
RobaL.
Nie czytasz dokładnie.
Tam pisał WĘDROWIEC netowy.
Nie czytasz dokładnie.
Tam pisał WĘDROWIEC netowy.
16,52__28,58__14,63__22,78__
7,66/29__39,64__11,59/40__74,77_
_60,73__4,62__34,61__
47,48,49__41,47,48__5,9,55__
22,42,63__11,23,68__
16,65,76,79__
11,39,70,74__
2,16,28,36
7,66/29__39,64__11,59/40__74,77_
_60,73__4,62__34,61__
47,48,49__41,47,48__5,9,55__
22,42,63__11,23,68__
16,65,76,79__
11,39,70,74__
2,16,28,36
U mnie
Dobrze że kupiłem sobie misie bezowe za wygrane 2 PLN w Keno
Dobrze że kupiłem sobie misie bezowe za wygrane 2 PLN w Keno
witaj alfafire
7/7 robi furorę bo drzwi do kolekt(ó)r się nie zamykają
nawet przy otwartych drzwiach jest duszno
nawet przy otwartych drzwiach jest duszno
wędrowca
z sekwencji wydarzeń wiele wskazuje na to, kto to
ale, tak naprawdę, to wisi mi to - kto to, tak samo zresztą , jak wisi mi i przenikanie się i podobieństwa nicków i użytkowników różnych stron, czy to mavelle, czy wynikilotto, i
czy jak przy poprzednich kilku zadymach i walce o userów, czy coś - ktoś się podszywał pod Adasia spod Łodzi, czy nie podszywał, inne tego typu piedroły
to nie mój cyrk
z sekwencji wydarzeń wiele wskazuje na to, kto to
ale, tak naprawdę, to wisi mi to - kto to, tak samo zresztą , jak wisi mi i przenikanie się i podobieństwa nicków i użytkowników różnych stron, czy to mavelle, czy wynikilotto, i
czy jak przy poprzednich kilku zadymach i walce o userów, czy coś - ktoś się podszywał pod Adasia spod Łodzi, czy nie podszywał, inne tego typu piedroły
to nie mój cyrk
junak56 dzieki za twoje typy trojek zawsze je sledze uwaznie odwalasz calkiem dobra robote,
Dobra na koniec malutki toaścik za zdrowie Tych Których Tutaj no własnie...
a pewniaka nie zostawisz......... milego .....02,06,07,13...........i tyle....... ide sie puscic
Moze u ciebie drzwi otwieraja bo sie dusza od naporu trafien 7\7?
gryks 76 slyszales unas w rejonie burze z gradem i silne wiatry ostrzegaja w radju
arczi jak narazie sloneczko ide bo mi zona zyc nie daje parasolki nie wziela z cukru czy jak ide sie przejsc tylko siedze reka nic nie moge jeszcze zrobic za wczesnie niech sie goi to mnie arczi nie ma powaga 3msie
to znaczy ze program wytypowal 11 losowan temu na 10 te losowanie temu
ale co daja w przeszlosci trafienia na pewno zmieniaja lekko statystyke i poprawiaja skutecznosc stat, dodatkowo daja wglad na aktualne trendy czy dana statystyka dobrze typuje - trend utrzymuje sie przez kikadziesiat losowan
trend się utrzymywał przez dwa dni ale jutro już coś lepszego będe miał ma to znaczenie co jem na typy w grach to wszystko się łaczy
ale ja mowie o trendzie trafien przy zmieniajacych sie liczbach
to tak jak jedna osoba trafia w ciagu 30 losowan 10 x 2/2 a pozniej przez pol roku 2 x 2/2 ja patrze jaka statystyka typuej najlepiej w danym momemncie i ja wybieram
angierski to dobrze że masz swój program jakiś typy opieraj się na tym jak widzisz rezultaty
Mulag tak robie i zazwyczaj jak widze ze ktoras lepiej typuje to potem wpada cos wiekszego
Ja mam swój jak na razie czaskam trójkami z tym ze dwie miałem z tego samego kupunu później nic i ztego co mam aktulanie kolejne dwie trójki ale dziś jeszcze ważne do 23 mają jutra zagram za darmo już trzeci raz 3 zakąłdy na 10 losowań
pomidorówka z ryżem samkuje mi ale po rosole jest zajeb.... ale teraz była na skrzydełkach mało mi smakowała
Wielkie dzięki arczibalik73
miło mi słyszeć miłe słowa...
dzięki że mnie doceniasz...
to co robię to jeszcze
kropla w morzu...
szukam jeszcze ciągle nowych pomysłów...
Powodzenia arczi...Wielkich wygranych od tesika
miło mi słyszeć miłe słowa...
dzięki że mnie doceniasz...
to co robię to jeszcze
kropla w morzu...
szukam jeszcze ciągle nowych pomysłów...
Powodzenia arczi...Wielkich wygranych od tesika
junak56 nie dziekuj ja zawsze staram sie mowic prawde i to co mysle nie owijam w przyslowiowa bawelne jak co niektorzy , umnie prawda to podstawa, doceniam wszystkich co cos robia dla kogos i samego tez siebie doceniam to co TY robisz, angierski i wiele osob tu na czacie ktorzy nie zajmuja sie przytykami komus jakimis tylko robia kawał dobrej roboty doceniam wasze starania o lepsze jutro, choc sam tez typujeliczby swoje na ktorych gram ale wasze typy tez biore pod uwage choc niekorzystam z nich dosłownie jak typujecie poniewaz opieram sie na swoich statystykach i swojej intuicji , i gram dla zabawy jesli moge jesli trafie to okej bedzie jesli nie to coz zrobic, ? ale gram dalej bo kto niegra to niewygrywa nie i tego samego zycze wszystkim z naszej tu stronki i typowania parkami , tez niech wszyscy wygrywaja jak najwiecej i oto przecierz tu chodzi,
mulag co do mini i tak trzymaj ja narazie musze troche kasiorki wygrac co by mini bardziej zatakowac moze tak za 500+stawka
droga Jolu pisze dlatego tutaj bo wiem ze to czytacie ,a uwas nie moge tego napisac bo nie jestem uwas zalogowany i nigdy nie bede, i nie mam sie czego wstydzic ,jesli ktos mnie atakuje ja tez potrafie sie mu odwdzieczyc ,wiec uwarzajcie sobie co i okim piszecie bo sciany maja uszy i uwas na czacie tez, ja sie nie mam czego wstydzic a wy powinniscie sie wstydzic za szydzenie z ludzi tu na zielonej stronce, cały czas sie z nas tu nasmiewacie i czepiacie mnie tez i szkodzicie dobru tej stronki, moge tak okreslic to ,chciałem zakopac tu tzw. topor niezgody miedzy nami, ale widze ze chyba jednak niema z kim to zrobic, bo jestescie nadal obludnymi ludzmi, nie umiecie nikogo pogladow, ani racji uszanowac ,wydaje sie wam ze wiecie duzo a tak naprawde niewiecie nic, choc sie wychwalacie i nasmiewacie z innych, wezcie sie za liczby moze lepiej jak za obgadywanie i wysmiewanie z ludzi bo cieniutko widze te wasze trafienia tam pokazcie ze jestescie tacy superjak o sobie uwazacie pokazcie kilka 10/10 swoich teraz z tego okresu, my nie jestesmy moze super i nie trafiamy 10/10 ale zawsze cos trafiamy i jest nie tylko 1/7 jak uwas dzis widzialem wszyscy 1/7 ja nie szukam i nie robie zadymy a wy tak, jesli piszecie o kims takie teksty, wala mnie wasze teksty omnie, ja was nie obrazam to wy mnie tez nie obrazajcie ?chciałem abyscie wraz znami przylaczyli sie tu do zabawy w typowanie liczb bo wiadomo wszyscy gramy oto by wygrac ,ale widze ze nieda sie z wami dojsc do porozumienia, nie mowie ze ze wszystkimi akurat, bo sa uwas wedlug mnie tez i pozadni ludzie ktorzy nieszydza z innych uzytkownikow stronki ktorej kolwiek czy zielonej stronki tutaj jak i typowania parkami, np zag 69 przylaczył sie do naszej zabawy i wedlug mnie szrobil tak jak chcial ja sobie cenie taka osobe ktora chce np uczestniczyc wraz z nami w naszej zabawie, i nikt go z tad z nas niewygania pomimo ze jest tu i tam uwas, grunt to zgoda i spokoj a wszystko inne sie ulozy, tylko i bedzie dobrze, niechcecie sie zas do nas przylaczyc w zabawie, okej tez to szanuje nie musicie my sobie damy rade sami tez
Brjan witaj,
milo mi was wszystkich tu na stronce powitac jeszcze raz
Ale mi przeszedł, koło nosa fart 2 minuty i było by w Keno:7/7,powolna ekspedientka
Brjan pusc te liczby jeszcze na 3 losowania te jeszcze raz, one sie powtorza zapewne i wygrasz na 100% W KENO co iles losowan sie liczby powtarzaja
Ale co się odwlecze,to nie ucieknie,co dwie godziny losują dzisiaj moje liczby
że na kolacje,coś wpadnie
że na kolacje,coś wpadnie
dragon456 twoja liczba 34 wyszła jako plus podejrzewam ze na wieczor moze wyjsc ponownie wiec smialo mozesz ja kreslic
arczi właśniechcę tak zrobić za 1,5 godziny dam kupon na 10 losowań
3 241 325 tak zrob obstaw na 10 losowan zycze powodzenia i wysokich wygranych, a
a jesl to nie tajemnica to mozesz zdradzic na ile grasz tak przewaznie w keno tylko 7/7 aha juz widze liczby dziekuje no ja niegram w to akurat ale sie przymierzam narazie gram w multi zeby mozna bylo zagrac w keno i pocisnac porzadnie mini tez
a jesl to nie tajemnica to mozesz zdradzic na ile grasz tak przewaznie w keno tylko 7/7 aha juz widze liczby dziekuje no ja niegram w to akurat ale sie przymierzam narazie gram w multi zeby mozna bylo zagrac w keno i pocisnac porzadnie mini tez
Też myślę, że może być powtórka 34 i to z sąsiadką z prawej
Choć bardziej obstawiałbym 21. Jeszcze dzisiaj składamy, czy też na 1 losowanie dziennie?
Choć bardziej obstawiałbym 21. Jeszcze dzisiaj składamy, czy też na 1 losowanie dziennie?
Arczi oni nigdy nie zrozumieja ich prawda jest ponad wszystko nie ważne co kto uważa oni i tak wiedzą lepiej jak jest i jak ktoś uważa byli tu szydzili czy ktoś był czy nie tego nie widzieli tam są i robią to samo cóż tvp i inne tego typu zresztą nie ma co pisać beret będzie beretem nie ma ich jest lepiej tych co usunęli kąta i tam są zaraz o mnie napisza swoje życiowe frustracje cóż w ich wieku tak jest lepiej zajac się czymś wesołym liczbami bo do nich jak do słupa idę Papu