Wpisy 3 241 333 – 3 241 432
23 maja 2018 17:26 → 23 maja 2018 18:21, 100 wpisów
Brjan a powiedz mi taka zecz grasz tylko jednym ukladem czy zmieniasz liczby codziennie inne?
czy zas wysylasz kilka kuponow jak np .moji koledzy ktorzy graja w keno a nie graja wogole w multi, mini i inne gry
czy zas wysylasz kilka kuponow jak np .moji koledzy ktorzy graja w keno a nie graja wogole w multi, mini i inne gry
arczi Gram stałymi:7/7 mam 4 zestawy,jak wygrywam większą kwotę,to puszczam kilka razy te zestawy
3 241 332.gryks76 rozumie, szkoda ze tak uwazaja no, ale cozniechca zyc w zgodzie z innymi to niemusza niech sobie tam siedza i sami bawia proste jak drut
Brjan dzieki rozumiemno to co wypada mi ci zyczyczyc wysokich wygranych i tego ci tez i zycze ogrywaj tesika w keno jak najwiecej
Brjan
Dzisiaj więcej takich długich ciągów w Keno było
losowanie >>> 715131 41-50
losowanie >>>715130 33- 38
Grałem przez godzinę ale mnie ograli
sześć losowań po moim graniu wyszły moje 6/7
alfafirePamiętaj o jednej zasadzie w Keno:jednym zakładem badasz farta na obrane liczby
nie wchodzą,odpuść na 5 losowań i wtedy graj na więcej losowań
nie wchodzą,odpuść na 5 losowań i wtedy graj na więcej losowań
arczi co jeszcze ty grzecznie a ten w jaki sposob czyli norma bez zmian nie warto wspominac o kims kogo nie ma nie istnieje na tej stronie i dobrze odpowiedz swiadczy ze jest jak jest bez zmian cos tam bylo i sie cofnelo ale tego nie widza dobra bo nie bede trola tematow dostarczal niech sie kisza w swiadomosci jak to im dobrze trafili w odpowiedni adres jaki kram taki...... paaaaaaa
droga Jolu jesli ktos mnie wysmiewa i szydzi ze mnie to znaczy ze jest glupi, ja z was nie szydze i sie nie nasmiewam ie z was i was niekrytykuje jak wy mnie, uwas tez jest ubaw na czacie nieraz i ja sie sie z was niesmieje podobaja mi sie teksty np krzysia ktorego uwarzam za wporzadku kolesia i człowieczka ktorego nigdy bym nie nazwal kosmita jak wy mnie czesto ztym wiazecie,ja jestem z innej galakttyki jak ty jolu
nie no gryks76 masz racje niebede juz tu nic pisal bo niema okim i do kogo widze, ale wiem ze oni to tu przeczytaja i niech wiedza ze ja im wrogiem nie jestetem nikomu,i z nich nie szydze i nikogo niewysmiewam z nich nie bede sie znizał do ich poziomu
U mnie była delikatna burza...podlała roślinki
Alfa jestem za aby Tosiek wybrał nasze liczby
Alfa jestem za aby Tosiek wybrał nasze liczby
5 powinna jeszcze raz zaskoczyć
ulala misie bezowe >>> pychotki >>> to na poprawę humoru
ulala misie bezowe >>> pychotki >>> to na poprawę humoru
Alfa..ja takich nie znammisi
....Alfa mam prosśe po losowaniu jak Ci się napatoczy pewniak lub dwa pewniaki napisz mi na @..bo jutro mam ranne wstawanie również
....Alfa mam prosśe po losowaniu jak Ci się napatoczy pewniak lub dwa pewniaki napisz mi na @..bo jutro mam ranne wstawanie również
ja krzysia gryks76 jak i janosika2009 i jeszcze pare innych osob zawsze uwazalem za spoko gosci ja do nich nigdy ,nic nie mialem i ich tez polubilem bo wedlug mojich obserwacji sa to porzadni i spoko ludzie i niemoge na nich zadnego złego slowa powiedziec.,oj nie bo bym sklamal, a brzydze sie klamstwem i bezpodstawnymi jakimis oszczersrstwami kogos,i nikogo nie osadzam kt jaki i jesti nigdy za inne jego poglady jak moje , wszystkich traktuje rowno i nigdy niedziele na lepszych czy gorszych bo niema idealnych ludzi kazdy ma jakies wady i zalety swoje tez i niewolno sie z nikogo wysmiewac a ni szydzic z niego
witaj doktor2p
dobra tez kresle swoje typy i lece je puscic , co bedzie to bedzie grunt aby byla wygrana nie i tego zycze wszystjkim z jednej i drugiej stronki, co złego to nie ja
Brjan dobze kombinujesz podoba mi sie ta 7/7
alfafire nie mam jej na dobrym miejscu i to tyle zabieram swoje zabawki
arczi Co do Keno,to najlepiej w żółtej postać z pół godziny i przed losowaniem nadawać,tylko,że ja nie mogę długo stać
Brjan no moji koledzy to cale dnie tam spedzaja chyba, kiedy bym nie przechodzil kolo kolektory oni zawsze tam sa , i graja ostro, ja sie nieraz tak w duchu smieje ze chyba niemaja domu albo zony ich rozliczaja z wyplaty ile w danym dniu trafili, ilee przegrali i w domu jest rachunek prawdopodobienstwa robiony co bedzie jadl a co nie ale to tylko moj taki zarcik, ja im zycze zawsze wysokich wygrantych aniech graja jesli i wygrywaja niech im sie szczesci we wszystkim
alfafire jesz misie haribo chyba tak?takie zelki tak?
ja tez lubie słodkie ale chałwy i tortow nienawidze
ulala słodkie dobrze robi mózgowi
chałwa nie za bardzo >>> wolę ptasie mleczko śmietankowe
chałwa nie za bardzo >>> wolę ptasie mleczko śmietankowe
dobra uciekam do lottomatu cos wyslac jakias 7/7 moze cos wlezie a moze nie narazie i zycze wszystkim wysookich wygranych
ja lubie slodkie ale nie jem bo niemoge teraz zamiast cukierka biore zastrzyk z insulina
ja lubie slodkie ale nie jem bo niemoge teraz zamiast cukierka biore zastrzyk z insulina
ulala truskawki jakieś rasowe nasze?
Wczoraj zjadłem prawie 1 kg
Wczoraj zjadłem prawie 1 kg
narazie wszystkim do losowanka