Wpisy 3 184 797 – 3 184 896
22 marca 2018 17:31 → 22 marca 2018 20:20, 100 wpisów
raczej blisko minusa strata ale to tak jak kraje co mają dług publiczny
Mulag wyslij mi coś na messenger bo nie mogę cie znalezc mam coś do mini do ciebie
dla tego mnie nie ma nawet jak ja bym to zrobił to zostaje napis imię nazwisko a tu jest tak że kasuja
prawda boli a jak jest napisane inteligentnie bez wiesz k obrażania to boli wiesz jak to jest
ale nie martw się zaraz ci znajdę na fejsie ma inne dane jak oczywiście chcesz to cie za prosze
fb mnie też zblokował ... chciał mój skan dowodu i napisałem że nie wysle więc pewnie do skasowania konto. po***ło im się w dyniach już z dowodem
50 milionów kont w stanach wyciekło trąbią o tym teraz w radiu i tv, a oni chcą skan dowodu ,, czegokolwiek co potwierdzi imię i nazwisko .. chyba im się sufit na łeb spier...doli.ił
Wiecie jaką miałam akcje z fejsem. lask fotki dawała w setkach można liczyć jaką to ona super i szczęśliwa i mąż królewicz A po ulicy z pi... pod okiem tak ja ten mąż kochał
a na h..u.;j im to wiedzieć (fb) jak mam na imię i nazwisko ??? ja nie mogę tego tak rozpowiadać ... i napisałem do nich żeby wykasowali konto.
tutaj też nie mogę napisać zapewne tak jak wszyscy
140 na fejsie to jak w grupie AA
Cześć jestem Bolek nie pije od roku
3 184 830. takamama 2018-03-22 (17:47)
no czasem się przydaje do imprez info itp... sportowych imprez osiągnięc itd...
no czasem się przydaje do imprez info itp... sportowych imprez osiągnięc itd...
a jeżeli ktoś ma full znajomych daje foto lajki i często konwersuje z nimi to chyba jest oki .. ale h.;u.;j im w d;..pe
bez fajek i fb da się żyć ...
bez fajek i fb da się żyć ...
Patrz nie jakaś tam tajemnica ze sprzedaje zdj na shutter. No ale 3/4 konkursów foto tylko przez fejsa nawet międzynarodowe! I czy to nie jest dyskryminacją?
od tygodnia jakoś lepiej mi z tym że nie przeglądam tego gufna
zdjęcia wysyłam mms-em i pisze sms . a jak jakaś impreza sportow jest to ziomki dzwonią bo wiedzą już wszyscy że konto mam zablokowane
oki powodzenia wszystkim w multi życzę zwłaszcza tym którzy wysłali takie liczby jak ja na dziś spadam na bronksa do braciaka
chociaz na wieczór planuje sie puscic wiec to sie jeszcze okaze z tym +
Ja zdalem sie na maszynei cienko zagralem ...jak ma wpasc to wpadnie a jak nie?To i ze 20 mozna poslac multiczy czegi tam macie
podpatrzylem jednego pokemona bilet leci na miejscu 34 a
1,34 musi
1,34 musi
Hej wszystkim
Mulag wziołem ci z Jubilatki dwa zające takie etui na zdrapki..i dwa etui na kupony. .przy okazji Ci pidrzuce
Olala
Mulag wygrał Milion 400 Popatrzcie i podziwiajcie klękajcie narody..Mulag Milioner..patrzcie na profilu