Wpisy 3 184 697 – 3 184 796
22 marca 2018 16:26 → 22 marca 2018 17:29, 100 wpisów
tłusty bedzie jak system sie z losowaniem pokryje
tomi ale bym chciał być na Twoim miejscu... Jak coś teraz cylne to może kupie ten browar
a mówiłem nie jeść nerwowo i gwałtownie tu się trza delektować to nie ziemniaki na obiad
3 184 697. Mulag 2018-03-22 (16:26) 5/5 Mini już niedługo
dziś zagrane w innej kolekturze wygrana będzie
-------
chyba u Forsy
dziś zagrane w innej kolekturze wygrana będzie
-------
chyba u Forsy
a jak nie starczy to se ranczo tam postawie i dożylnie bede przyjmował ten browar jak już pić nie bede mógł
w dębicy ??
musiał byś jeszcze bratu dać kupony żeby wysłał i byś Nasz wyczyn powtóżył
no 3500zł
ja gram w całej polsce więc zawsze puszczam gdzie jestem
ale ostatnio tylko koło ducha z prostej przyczyny mam tam najbliżej
braciak tam czasem puszcza ale raczej się tam nie pokazuje za często ... woli jechać gdzieś indziej
o Gumniska pisze
no na pewno moze mi się tak wydaje ale kolektura która ma dużo wygranych jakoś tak fajnie działa na człowieka niby ktoś powie co to ma do rzeczy
te same liczby na 14 puszczałem w lubelskim wtedy o 11 rozpiske robiłem na załadunku i nic nie było ... wieczorem ok 19:30 dałem kupony braciakowi podjechał puścił i potem musiał za***lać do rzeszowa bo ja byłem nieźle najeb....ny
braciak już miał 4 razy 5 w lotto ... w multi niegrał dopiero jak ja puszczałem to on się dokładał na systema
spoko mulak żyjemy dobrze dalej coś puszcamy i pracujemy oczywiście
w piątek był w robocie i szef mu kazał robic do końca zmiany ... heee potem jak się dowiedział po co mu było wolne potrzebne to karpia u***ił kumpel przyszedł za niego do roboty bo bymy nie odebrali i trzeba by było czekać do poniedziałku , a ja w trase w niedziele jechałem masakra była
taki mały galimatias
taki mały galimatias
specjalnie dzis nie zagrałem na dużo losowań bo św i by nie był w grze na świętach dziś zagrałem do 28 marca później juz obejmę św i będę spokojnie czekał na kolejne losowania
makler 50/50 bo razem graliśmy zawsze .... on puszczał czasami czasami ja ... systemy oczywiście. siory dostały coś tam
nie którzy dają tylko 2% jak w urzędzie skarbowym od czynności cywilno prawnych
kiedyś trafił 6 tys w lotto z 3 lata temu przyniósł 2 tys. 2 dla siebie i 2 tys na gre zostawił
mulag a jeżdzisz jaguarem ??
jak nie to sorry
no całe 250 kotków tam ma... niezłe stadko
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 699 000
3 184 763. Mulag 2018-03-22 (17:04) 5/5 Mini już niedługo
o prezent dostałeś
---------
ja dostalem
o prezent dostałeś
---------
ja dostalem
opatrz z innej strony nie musisz po łebka w nie dogodnościach z kreślać
o 19 się je i o 19 30 cisza w domu i wiadomości się ogląda z Woronicza
moje liczby na dziś 2,5,6,22,31,34,43,55,59,62 lub kiedyś
no nie raz tak jest ja ci powiem że chyba jestem na zero lub lekko minus nawet się nie zastanawiałem i nie liczyłem
łee