Wpisy 3 173 321 – 3 173 420
12 marca 2018 21:52 → 12 marca 2018 22:49, 100 wpisów
To tylko w Lotto nadzieja bo te inne perele. ...du. czytaj wspak to szkoda zachodu
Witam wszystkich multi oczywiście nie puszczone, bo gram w mini no cóż może wrócę do multi
Seba gdzie mój kupon
Szanowny spoko loko
nie zawsze idzie
Poza małymi tutejszymi wyjątkami
nie zawsze idzie
Poza małymi tutejszymi wyjątkami
3 173 263. Pan 2018-03-12 (21:39) Maj..M+L
No więc Arczibalik ponawiam proste pytanie gdzie są te fioletowe budki?
widze ze szukasz zaczepki, zadajac mi takie pytanie, dla ciebie moze to jest proste bo wiesz gdzie sa takie budki, ja niewiem tego i ci nipowiem, niewiem to sa jakies budki, z lodami, czy moze bukchmacherskie budki niewiem,
No więc Arczibalik ponawiam proste pytanie gdzie są te fioletowe budki?
widze ze szukasz zaczepki, zadajac mi takie pytanie, dla ciebie moze to jest proste bo wiesz gdzie sa takie budki, ja niewiem tego i ci nipowiem, niewiem to sa jakies budki, z lodami, czy moze bukchmacherskie budki niewiem,
nie u wszystkich sa takie budki fioletowe
Arczibalik.
określenie "memrak" użył jako pierwszy SM.Kogoś tak nazwał.Nie chce mi się szukać wpisu.
Tak więc jego zapytaj.
określenie "memrak" użył jako pierwszy SM.Kogoś tak nazwał.Nie chce mi się szukać wpisu.
Tak więc jego zapytaj.
To w budce z lodami kupiłeś kupon ?
...to co powiedzieć o setkach pytań wiesz kogo
ten to musi zaczepiać
ten to musi zaczepiać
pan niewiem co kto okresla jako fioletowa budke umnie czegos takiego niema jak fioletowa budka, dlatego mam prawo nie wiewiedziec
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
3 173 235. arczibalik73 2018-03-12 (21:09) Brzęszczykowice Polne
No wlasnie wrocilem z fioletowej budki
To nie wiesz gdzie byłeś ?Oj,motasz się ,motasz
No wlasnie wrocilem z fioletowej budki
To nie wiesz gdzie byłeś ?Oj,motasz się ,motasz
okej emerytka 46 zapytam sie sebastiana co oznacza to slowo , napewno sie zapytam, niewiedzialem ze to sebastian 1 raz uzyl tego okreslenia, teraz juz wienm i wielkie dzieki za ta wiadomosc,
ARCZI
TY CHYBA UDAJESZ GŁUPIEGO,,JAK Z TĄ MAŁPĄ--ZNALAZŁEM TWOJE ZDJĘCIE Z DZIECIŃSTWA
TY CHYBA UDAJESZ GŁUPIEGO,,JAK Z TĄ MAŁPĄ--ZNALAZŁEM TWOJE ZDJĘCIE Z DZIECIŃSTWA
Dopisano wygrane Super Szansa
no bylem w kolekturze wiec powiedzialem ze niektorzy tak nazywaja kolekture, a to tez zaezy i wco graja nie? tu gdzie ja mieszkam nikt nieuzywa takiej nazwy onmowiac o kolekturze tylko mowi ide dwyslac lotka i jest okej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 95 035,00 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
3 173 341. makler 2018-03-12 (22:07)
ARCZI
nie jestem glupi i nie udaje glupiego, a z ta malpa to tylko taki zarcik jest, ja lubie te zwierzatka takie malpki, i arty tez lubie, dlatego takie zdiecie wstawilem ale juz go tam niema jest inne to sie donikogo tu z czata nieodnosilo doslownie
ARCZI
nie jestem glupi i nie udaje glupiego, a z ta malpa to tylko taki zarcik jest, ja lubie te zwierzatka takie malpki, i arty tez lubie, dlatego takie zdiecie wstawilem ale juz go tam niema jest inne to sie donikogo tu z czata nieodnosilo doslownie
ARCZI
DLACZEGO JE SKASOWAŁEŚ
DLACZEGO JE SKASOWAŁEŚ
to tylko zart byl z ta malpka, poniewaz chcialem tam co innego wstawic inna malpke
mam tych małpek wiecej roznych i co jakis czas bede je tam zmienial i moze tez zobaczymym jeszcze jak bedzie
to sie donikogo tu z czata nieodnosilo doslownie
----------------
POWIEDZ TO GŁUCHEMU
----------------
POWIEDZ TO GŁUCHEMU
3 173 348. arczibalik73 2018-03-12 (22:13) Brzęszczykowice Polne
nie jestem glupi i nie udaje glupiego,
to dlaczego robisz wszystko żeby sprawiać takie wrażenie?
mekler mialem takie same zdiecie tej malpki ale bez napisu, gdzies przez nie uwage skasowalem, pozniej znalazlem takie samo ale juz z napisem a ze mi sie ta malpka podobala to wstawilem ja tam pon ownie ale juz tym zartobliwym tekstm, ale nigdy tego nieodnosilem do kogos tu z czatu w kwestji mojego wyjasnienia tu ci
zagadka dla Ciebie makler
wyraz >>> podmiot i orzeczenie w jednym słowie?
wyraz >>> podmiot i orzeczenie w jednym słowie?
Cześć
alfafire
tak pisze małymi literami kiedys pisalem ze pierniczy mi sie klawiatura same wlanczaja sie duze litery , jesli bede pisal duzymi to bedziecie mysleli ze do was krzycze, dlatego pisze do wszystkich malymi literami pommimo ze wszystkich tu szanuje i powinienem pisac z duzej litery, ale pisze z malej litery i prosze niemiec oto domnie pretensji
tak pisze małymi literami kiedys pisalem ze pierniczy mi sie klawiatura same wlanczaja sie duze litery , jesli bede pisal duzymi to bedziecie mysleli ze do was krzycze, dlatego pisze do wszystkich malymi literami pommimo ze wszystkich tu szanuje i powinienem pisac z duzej litery, ale pisze z malej litery i prosze niemiec oto domnie pretensji
W mini mam 3/5 i jeden obok
nie odpowiadam na glupie pytania makler
Skan w profilu
Już się nauczyłem dawać skany i zawsze będą
Co się znowu dzieje?
Idź TAM
3 173 371. arczibalik73 2018-03-12 (22:24) Brzęszczykowice Polne
alfafire
To bardzo fajny wyraz
To bardzo fajny wyraz
3 173 355. Pikolo 2018-03-12 (22:17)
pikolo co masz domnie dlaczego domnie pijesz co? przeczytaj sobie wczesniej co napisalem o twojej ksywce a wszystkiego sie dowiesz i przestan mnie atakowac i czepiac sie mnie okej?okej? jesli ja ciebie niezaczepiam , ty sie mnie tez nie czepiaj kolego z czata
pikolo co masz domnie dlaczego domnie pijesz co? przeczytaj sobie wczesniej co napisalem o twojej ksywce a wszystkiego sie dowiesz i przestan mnie atakowac i czepiac sie mnie okej?okej? jesli ja ciebie niezaczepiam , ty sie mnie tez nie czepiaj kolego z czata
Arczi teraz ja Ci napiszę coś. Nie romawiaj z tymi ludźmi bo nie warto.
sebastian zrozumialem okej masz duzo racji, tez, gratuluje trafienia w mini 3,/5
alfafire
Niejednego się tyczy
Niejednego się tyczy
Kiedyś to słyszałam
3 173 360. alfafire 2018-03-12 (22:19)
makler pisz małymi literkami
3 173 366. makler 2018-03-12 (22:22)
Alfa
zadaj Sebastianowi albo Arczibalikowi
3 173 367. arczibalik73 2018-03-12 (22:22) Brzęszczykowice Polne
alfafire
tak pisze małymi literami kiedys pisalem..............
3 173 380. alfafire 2018-03-12 (22:27)
no i da się pisać małymi literkami
makler pisz małymi literkami
3 173 366. makler 2018-03-12 (22:22)
Alfa
zadaj Sebastianowi albo Arczibalikowi
3 173 367. arczibalik73 2018-03-12 (22:22) Brzęszczykowice Polne
alfafire
tak pisze małymi literami kiedys pisalem..............
3 173 380. alfafire 2018-03-12 (22:27)
no i da się pisać małymi literkami
sebastian niedawaj skanu zadnego z trafien, nie pokazuj liczb na ktorych co kolwiek trafiasz nie daj sie podpuszczac im ,ci ludzie tylko czekaja na to abys pokazal swoje numerki im
3 173 398. arczibalik73 2018-03-12 (22:37) Brzęszczykowice Polne
sebastian niedawaj skanu zadnego z trafien, nie pokazuj liczb na ktorych co kolwiek trafiasz nie daj sie podpuszczac im ,ci ludzie tylko czekaja na to abys pokazal swoje numerki im
Paranoja
Paranoja
ci ludzie tylko czekaja na to abys pokazal swoje numerki im
------------------------
ci ludzie czekają na wiarygodność Sebastiana
------------------------
ci ludzie czekają na wiarygodność Sebastiana
Kolego z czata
Arczi niech spisują moje liczby i niech w końcu coś wygrają
Jak wygrają to będą mieli dobre humory. I będzie tu w końcu miło
Ja im życzę jak najwięcej wygranych kuponikow
Arczi jesteś?