Wpisy 3 173 221 – 3 173 320
12 marca 2018 20:38 → 12 marca 2018 21:51, 100 wpisów
Arczibalik
Pytasz kto to Kosiorek
to postać ze starego kawału w skrócie >>> głupszy od idioty <<<
Pytasz kto to Kosiorek
Arczi
piszesz takie WIELKIE referaty a nie możesz się domyśleć kto TO kosiorek,memrak itd
to tak jak wczoraj z Gonzagą- urząd cenzury
piszesz takie WIELKIE referaty a nie możesz się domyśleć kto TO kosiorek,memrak itd
to tak jak wczoraj z Gonzagą- urząd cenzury
Ponownie
>>>...216>Sebastianowi religia chyba zabrania jedzenia wieprzowiny
>>>...216>Sebastianowi religia chyba zabrania jedzenia wieprzowiny
No wlasnie wrocilem z fioletowej budki, zatypowane wyslane po 1 kuponiku mini z automatu na probe, o widze tu juz wpisy omnie od znajomych zaraz odpowiemna nie,
Forsa przez ciebie coraz bardziej myślę o lotto zakładzie wstydz się
Mykam sobie do pracy 1 nocka żeby mi się chciało jak mi się nie chce
Arczi
jeśli chcesz odp. na mój post, to sobie daruj taki WIELKI referat,,bo to się nadaje tylko do kibla
jeśli chcesz odp. na mój post, to sobie daruj taki WIELKI referat,,bo to się nadaje tylko do kibla
3 173 208. emerytka 46 2018-03-12 (20:23) Chorzów.
3 172 953. arczibalik73 2018-03-12 (17:43) Brzęszczykowice Polne
a kto to jest memrak? jak mowi emerytka 46 to jakis jej ulubieniec jest chyba co?
bo tak czesto onim mowi
Też już zadajesz durne pytania?
A wiesz kto to jest głupi ciul ?
Też pozwoliłam sobie zadać pytanie
I kto zaczyna zadymy ?
wiec odpowiadam wiem kto to jest glupi ciul, a zapytalem bo caly czas widze w waszych wpisach co niekturych czatowiczow tu tylko memrak, , zauwazyklem ze tez uzywasz czesto tego okreslenia, ja niewiem co to jest czy kto to jest dlatego zapytalem, niewiem kto tu jakies zzadymy zaczyna bo napewno nie ja! ja tylko zapytałem sie po polsku co to slowo oznaczxa bo nieslyszalem tego nigdy okreslenia kogos czy czegos, a jesli chodzi o zadymy to nieuczestnicze nigdy w takich imprezach chyba ze jest to impreza masowa z kordonem policji, ale to tylko sluzbowo, a tak to niebawie sie w zadymy z ludzmi poniewaz z natury jestem spokojna osoba i nienawidze przemocy i pastwienia sie nad slabszymi ludzmi,
3 172 953. arczibalik73 2018-03-12 (17:43) Brzęszczykowice Polne
a kto to jest memrak? jak mowi emerytka 46 to jakis jej ulubieniec jest chyba co?
bo tak czesto onim mowi
Też już zadajesz durne pytania?
A wiesz kto to jest głupi ciul ?
Też pozwoliłam sobie zadać pytanie
I kto zaczyna zadymy ?
wiec odpowiadam wiem kto to jest glupi ciul, a zapytalem bo caly czas widze w waszych wpisach co niekturych czatowiczow tu tylko memrak, , zauwazyklem ze tez uzywasz czesto tego okreslenia, ja niewiem co to jest czy kto to jest dlatego zapytalem, niewiem kto tu jakies zzadymy zaczyna bo napewno nie ja! ja tylko zapytałem sie po polsku co to slowo oznaczxa bo nieslyszalem tego nigdy okreslenia kogos czy czegos, a jesli chodzi o zadymy to nieuczestnicze nigdy w takich imprezach chyba ze jest to impreza masowa z kordonem policji, ale to tylko sluzbowo, a tak to niebawie sie w zadymy z ludzmi poniewaz z natury jestem spokojna osoba i nienawidze przemocy i pastwienia sie nad slabszymi ludzmi,
Jak tu wchodzę na stronę Multipasko to tylko jedno mam ..luz lait i jeszcze raz Lotto z Plusem i tyle a spory i nieszpory godzinki i gorzkie żale zostawiam ... Lotto 2 Miliony
makler uwazalem cie zawsze za spoko goscia , a teraz widze ze ty masz donie jakies wonty, niewiadomo i oco tez, oco ci ci znow chodzi, , niebede tu pisal zadnych referatow, nieboj sie oto,, ja do ciebie nic niemam kolego zreszta jak tu do wiekszosci niewiem czego mnie atakujecie i czepiacie sie mnie, czy ja was o cos oskarzam czy sie was czepiam ? nie czepiam sie was wiec o cio chodzi, oto ze polubilem sebastiana? oto wam chodzi,ze sie za nim ujme, to wam przeszzkadza wszystkim,? ja tu kiedys napisalem juz ze ja chce tu ze wszystkimi zxyc w zgodzie ale widze ze jest tu grono osob ktore chce kazdego zgnojic dosrac mu itd . a jak ktos sie odezwie ma inne zdanie na jakis temat to zaraz na niego hura bo ma inne zdanie, GRYKS TU DOBRZE DZIS NAPISAL KAZDY MA INNE ZDANIE O INNYCH,i ma prawoo sie wypowiedziec ja tez nielubie jak ktos sie z kogos nasmiewa, ktos kogos tez i obraza, czyms, mi sie to tez niepodoba wcale, ale tak czesto jest, i to nie ja zaczynam zadymy i nielapie nikogo za slowka a wy to robicie na przemian, nie ja, zawsze widze cos domnie pije, emerytka 46, to pan cos napisze ktory od samego poczatku cos domnie byl nie halo sam mi makler tez pisales w kg ze to nie ty tylko pan,to napisal ze sie pomylilem ,co do ciebie,, tak wtedy sie pomylilem, ale teraz widze ze zachowujesz sie tak jak inni, nieodbiegasz od nich daleko, ja rozumie ze robicie hejt na sebastiana bo wam niepasuja jego pytania, mi tam to b nieprzeszkadza wcale , jak chce niech pyta, zreszta wszyscy pytamy jesli czegos niewiemy, dlatego i ja tez zapytalem co oznacza memrak bo naprawde nie wiedzialem co to za slowo, nigdy tego nieslyszalem od nikogo tez, i nieudaje tu zadnego glupa jak ktos tam wczesniej napisal, ,pytam wsprost jesklli czegos niewiem czy to zle jestze pytam, ze niechce zyc w niewiedzy, nie slyszeliscie tego ze kto pyta ten nie blodzi ,
przeczytałem tylko pierwsze i ostatnie słowo i wyszło makler błądzi
PISZE TAKIE WIELKIE REFERATY, A NIE POTRAFI SIĘ DOMYŚLEC KTO TO MEMRAK I KOSIOREK
3 173 221. Pan 2018-03-12 (20:38) Maj..M+L
Arczibalik
Pytasz kto to Kosiorek
pan dziekuje za wyjasnienie mi slowa kosiorek, i to lubie zapytalem pan odpowiedzial mi wprost ze to postac z kawalu glupszyod idioty , teraz juz bede wiedzial oco chodzi, a pytasz o fioletowa budke to inaczej kolektura jest,, jedni mowia fioletowa budka od MM LOTKA inni zas mowia zolta budka chuba maja bna mysli mini lotka i tak okreslaja kolektore , kazdy to jakos tam nazywa, ja teraz napisalem fioletowa budka a mialrem na mysli kolekture
Arczibalik
Pytasz kto to Kosiorek
pan dziekuje za wyjasnienie mi slowa kosiorek, i to lubie zapytalem pan odpowiedzial mi wprost ze to postac z kawalu glupszyod idioty , teraz juz bede wiedzial oco chodzi, a pytasz o fioletowa budke to inaczej kolektura jest,, jedni mowia fioletowa budka od MM LOTKA inni zas mowia zolta budka chuba maja bna mysli mini lotka i tak okreslaja kolektore , kazdy to jakos tam nazywa, ja teraz napisalem fioletowa budka a mialrem na mysli kolekture
No więc Arczibalik ponawiam proste pytanie gdzie są te fioletowe budki?
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Ts
Dopisano wyniki Multi Multi
17,21,24,28,32,33,43,44,45,46,47,50,52,53,55,58,71,77,78,79
Plusem jest liczba: 77
17,21,24,28,32,33,43,44,45,46,47,50,52,53,55,58,71,77,78,79
Plusem jest liczba: 77
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 10368 zestawów od 1357 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 9 036 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 18 464 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Dudzia - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 700 zł = 70,00 x koszt gry
- GABRIEL - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 1 556 zł = 15,56 x koszt gry
- magiccc6 - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 304 zł = 15,20 x koszt gry
- haga - koszt gry: 17,50 zł, wygrana: 172 zł = 9,83 x koszt gry
- mwmb - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 60 zł = 8,00 x koszt gry
3 173 260. makler 2018-03-12 (21:38)
PISZE TAKIE WIELKIE REFERATY, A NIE POTRAFI SIĘ DOMYŚLEC KTO TO MEMRAK I KOSIOREK
makler nie pisze referatow tylko odpowiadam na pytania wasze, a to ze duzo pisze to wiem otym kazdy mi to pisze ale co ja nato poradze juz tak mam, jedni pija na umur a ja pisze wiecej czy to cos strasznego jest takiego, niebede wiecej pisal juz tu nic bo to niema sensu, naprawde niewiedzialem co to sa za okreslenia bo nigdy takich slow nigdy nie slyszalem nigdzie to chyba normalne ze zapytalem co to jest czy kto to jest,/teraz
makler nie pisze referatow tylko odpowiadam na pytania wasze, a to ze duzo pisze to wiem otym kazdy mi to pisze ale co ja nato poradze juz tak mam, jedni pija na umur a ja pisze wiecej czy to cos strasznego jest takiego, niebede wiecej pisal juz tu nic bo to niema sensu, naprawde niewiedzialem co to sa za okreslenia bo nigdy takich slow nigdy nie slyszalem nigdzie to chyba normalne ze zapytalem co to jest czy kto to jest,/teraz
dragon456 wytypował(a) 7/10
Dopisano wyniki Mini Lotto - 21,27,29,30,36
Analiza stałych zestawów liczbowych Mini Lotto
wiesiek77 5/10
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 6071984
Wylosowany numer to: 6071984
Typowania Super Szansy
OgOn wytypował(a) 1963384 - wygrana 10 złAmigo wytypował(a) 7848184 - wygrana 10 zł
olek10 wytypował(a) 8747684 - wygrana 10 zł
mika1 wytypował(a) 6537784 - wygrana 10 zł
damda wytypował(a) 7784984 - wygrana 100 zł
gutek12323 wytypował(a) 9136284 - wygrana 10 zł
ICE2016 wytypował(a) 3672984 - wygrana 100 zł
Snooki wytypował(a) 7304784 - wygrana 10 zł
Dudzia
Ale by ja szarpał jak reksio szynke
Arab ile.?
Moreno ja molestuje jabym molestowal
3/5 w mini
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,07,08,09,10,15,18,21,22,23,24
Jeszcze będzie przepięknie
Jeszcze będzie normalnie
0/5
brawa dla wygranych
Jeszcze będzie normalnie
0/5
brawa dla wygranych
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 01,05,24,25,34 oraz dodatkowa liczba 03
Typowania Ekstra Pensji
dominson99 wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 80 złwiolusia wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
OgOn wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
marek79 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
slim61 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
anzu wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
midas16 wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
Franc75 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
lapiak wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
4/10 4/5 3/7 dwa kosze w mini dwa kosze kawka i o 22h męki na noce walka samemu ze sobą miłego