Wpisy 3 173 421 – 3 173 520
12 marca 2018 22:50 → 12 marca 2018 23:39, 100 wpisów
nie jocia to nie jest paranoja zadna, to jest prawda pokazujac liczby swoje na ktorych trafiasz te liczby od ciebie sie przyciagaja, gdy je zas udostepnisz to wtedy te liczby od ciebie odejda i niebedziesz nic trafiac , dlatego nalezy nie chwalic sie swoimi numerami
oto mi chodzilo i to nie jest moja opinia tylko osob ktore grały cale zycie w gry liczbowe nie raz trafily 6 w lotto, teraz niezyja juz niestety a ja kiedys z nimi gralem za dzieciaka, tez i oni mi to przekazali i niestety to sie sprawdza to zalezy od Ciebie czy chcesz wygrywac czy nie,
oto mi chodzilo i to nie jest moja opinia tylko osob ktore grały cale zycie w gry liczbowe nie raz trafily 6 w lotto, teraz niezyja juz niestety a ja kiedys z nimi gralem za dzieciaka, tez i oni mi to przekazali i niestety to sie sprawdza to zalezy od Ciebie czy chcesz wygrywac czy nie,
Ja ich nauczę jak w ciągu miesiąca lub nawet szybciej wygrać 5/5w Mulatke
Arczi czyli nie uczyć ich grania na 5/5 w Mulatkę?
Arczi, ja nie gram w mini
Przeciez te liczby ze skanu juz byly ..to drugie
Trzecie liczby SM mnie nie interesują
Dla mnie paranoja, sorry, ale nie mam czasu, bo...
kot mnie woła
Przeciez te liczby ze skanu juz byly ..to drugie
Trzecie liczby SM mnie nie interesują
Dla mnie paranoja, sorry, ale nie mam czasu, bo...
kot mnie woła
jestem sebastian jestem okej jak sobie chcesz do podawaj ja wiem co mowwie i wiem ze sie niemyle co do tego, duzo ludzi mowi nie gram bo niemam szczescia itd, nie to nieprawda jest , kazdy ma szczescie tylko ze kazdy po zagraniu raz i czegos trafieniu chwali sie swoimi numerami, jak wygra po jakims czasie, pozniej sie dziwi ze wysylajac nadal nic juz wiekszego nie trafia albo nic nie trafia wogole, i tu tez i troche trzeba szczescia tez
Arczi ale ja jestem za tym żeby oni wygrali chociaż 5/5 w Mulatkę To ich podbuduje i nie będą tak zaciekle atakowali innych bo zobaczą że warto grać a nie dokuczać innym.
9/26 i co ?
Arczibalik
zmień taktyke!!! to Sebastian jest lepszy od Ciebie w MM
To musi się przekładać ma wyniki. Na wygrane Po to tu wszyscy jesteśmy aby wygrywać. Ja Was nauczę jak wygrać 5/5 w ciągu miesiąca i nawet liczb nie będę musiał podawać.
Kto jest lepszy to rzecz względna i nie musimy się tym chwalić.
Pomoc ze strony Arczi jest pozytywna i wielu osobom to pomaga.
Jagawisia
jocia rozumie niegrasz w mini, okej twoja sprawa jest,kazdy gra w to co chce lub niegra wogole, ja to rozumie doskonale, a powiem CI ze kazda osoba ma do siebie przyporzadkowane pewne numery ktore wibruja w kosmosie i i te numery sie wzajemnie i przyciagaja tez, ja wiem ze duzo osob w to niewierzy, ale tak jest, w numerach jest duzo zawartych tez roznych informacji,ktore nie wszyscy umimy odczytac, kazdy numer cos oznacza w przyrodzie tez i jest czemus przypisane, kazdy czlowiek tez ma swoje takie numery ktore sa mu juz przypisane od urodzenia amin, data urodzenia ,data slubu, i data smierci i tez, kazda liczba cos oznacza, dlatego tez duzo osob gra na tych liczbach bo sa dlanich szczesliwymi liczbami
Sebastian_M nie wysłane ,ale podawałam rano na cały dzień liczby
Panoramix
Jagawisia mnie podalaś tylko 3 i te pamiętam
I one teraz weszły
Jagawisia jesteś super
71 wiem
Powiem Ci ze masz czutke
Oby wysłała
Bo jej potrzebne pieniążki
Ale by się ucieszyła
3 173 446. arczibalik73 2018-03-12 (23:01) Brzęszczykowice Polne
Arczi...litośći !!!!!
Wiem o tym wszystkim i mam w małym palcu, i senne i sennik, i numerologię..itd. itp.
Arczi...litośći !!!!!
Wiem o tym wszystkim i mam w małym palcu, i senne i sennik, i numerologię..itd. itp.
3 173 435. makler 2018-03-12 (22:59)
Arczibalik
nic niebede zmienial makler, a jesli chodzi o sebastiana to ja z nim nie rywalizuje wcale o oto kto jest lepszy z typowaniem liczb do MM, MOZE I BYC I LEPSZY NIEMOWIE ZE NIE,sorki za te duze litery znow ta cholera sie wlaczyla, juz zmienilem na male,ja kiedys napisalem tu ze jestem otwarty na wspolprace z wieloma osobami tu typujacymi, i kazdey umnie w kg jest mile widziany tez,jestem otwarty na rozne propozycje wspolpracy,
Arczibalik
nic niebede zmienial makler, a jesli chodzi o sebastiana to ja z nim nie rywalizuje wcale o oto kto jest lepszy z typowaniem liczb do MM, MOZE I BYC I LEPSZY NIEMOWIE ZE NIE,sorki za te duze litery znow ta cholera sie wlaczyla, juz zmienilem na male,ja kiedys napisalem tu ze jestem otwarty na wspolprace z wieloma osobami tu typujacymi, i kazdey umnie w kg jest mile widziany tez,jestem otwarty na rozne propozycje wspolpracy,
I pytała mnie o pewniaka i miałem jej dać 77 a napisałem 15
ja jocia tez , to znam na wylot, wiec wiesz o czymowie prawda?
Jagawisia dlaczego jej nie ma?
Ja te 15 trochę tak na sile bo cały czas się dopytywala i wiesz jaka ona jest szybka jak Osa
Oby wysłała
Bo szkoda jest zmarnować takie dobre liczby.
Każda pliszka swój ogonek chwali
...ale chyba nikt nie ma wątpliwości,kto jest najlepszy w "pewniakach"
...ale chyba nikt nie ma wątpliwości,kto jest najlepszy w "pewniakach"
Jagawisia wymyśl coś
Też jestem tego zdania. Raz jeden trafi a raz drugi.
iile trafila jagawisia wszystkie 9?
to jagawisiu
Arczi może i masz rację tym co napisałeś
Idę i ja dziś wcześniej spać
Dobrej nocy i udanego typowania
sebastiam na dzisiaj bardziej ciognelo mnie na liczbe 14 niz na 15 w MM I PEWNIE JUTRO WYJDZIE O 14,albo wieczorem dopiero skonczylo sie wypadanie 13, 15,16,18 razem teraz rusza do boju 50 tki 70tki
Jagawisia
Dobranoc
dobranoc jagawisiu i wiecej zycze takich trafien
dobrej nocy zycze wszystkim ze stronki ktorzy juz udaja sie na spoczynek i zycze wwiecej wygranych w grach, a mniej opryskliwosci wzgledem innych czatowiczow, jestsmy tu poto wszyscy aby sie wspomagac w grze a nie poto aby sobie cos wytykac
dobrej nocy sebastianie do jutra
ja lece w liczbusie cos sobie rozpisac na jutro