Wpisy 3 168 313 – 3 168 412
9 marca 2018 15:32 → 9 marca 2018 17:09, 100 wpisów
Chyba nie...zerknij tam...????
Oooo% wskazany
Nie zmieściły się wszytkie
Będę wiedziała po losowaniu
Przyjadę
Multi jest trudny nawet jak sie trafu w swoja dziesiatkebo max losuja 5 liczb , porywie szalu 6 i z tych trzeba cos wyskubac
Ja obstaje przy 63
Do tego
Zaraz mega zacznie głazami rzucać i czarować
kobiety skladalem wam zyczenia wczoraj jakie byly takie byly lecz skladalem zreszta nie tylko ja jutro jest dzien mezczyzn co prawda malo tutaj takich co nie ktorzy to hany tzw
10,13,15,22,38,44,57.61,74,75 ja takowe śle na 4 losowanka jak by ktoś szukał jakiś cyferek to se może podglądnąć
bajka pojdzie tak na dobranoc
w jeden piatek 13 tego a wlasciwie 14 tego...
w jeden piatek 13 tego a wlasciwie 14 tego...
kochna kobieta z ciebie junak wiedzialem ze na kogo jak na kogo na ciebie mozna bedzie liczyc tylko jak dla mnie plis na wieczor po pewniaku do mini lotto i multi do 14h pracuje
100 zakladow niemal zagrane jeszcze 140 razy zeby stracic te 600 zl tzn pomnozyc je
Ja już po mam na wieczór Mini i Ekstra Pensja a nad Multi Multi się zastanawiam bo od dłuższego czasu tak mnie to wk...a że ręce opadają albo nic albo 2 złote
wieczorem nikt nie wygra , powód UFO będzie przelatywać blisko ziemi
Gryks
Dziś Matki Boskiej Pieniężnej ludzie będą grać na potęgę tj. 350tys. W mini pewnie do podziału
Dziś Matki Boskiej Pieniężnej ludzie będą grać na potęgę tj. 350tys. W mini pewnie do podziału
Sebol,Lewy
Gryks76 e..Jacek to dla mnie nie czuje w ogóle tej gry już lepiej zagrać w Mini albo nawet w Ekstra Pensji e bo tam 5/35 a nie z 50 i gdzie teoretycznie łatwiej wygrać
Tak jest Sebol Ale bar Ale bar Ale bar jest wielki. I wszystko..
Jednak jeszcze w Barze najprędzej znajdziesz złoto...choćby i w płynie to jednak ...zawsze a tu w tych zas..ych grach to co ...Szklane Domy Żeromskiego.. no niestety
Nas rak i białaczka nowotwór nie rusza .. on się alko...konserwacją brzydzi
Piją wszyscy kwestia co
Ja herbatkę z cytryną poproszę
Ja herbatkę z cytryną poproszę
W sumie raz nie zawsze raz nie wciąż
Kto chce popatrzyć na liczby to zapraszam na mojego bloga.
Podałem:
1. 3 x EP.
2. 4 x EJ..
Podałem:
1. 3 x EP.
2. 4 x EJ..
Gryks dziś Górnik z Zagłębiem na co stawiasz??? Forsa Górnik ROW WISŁOKA
Adis to coś cię z tym Piastem ostatnio poodpier...to porażka jednym słowem na tym stadionie
Tylko nie ciąż
hey adis że tak sie wyraże niech wygra ten kto strzeli 1 bramke niz przeciwnik stawiam x cos daleko gornikowi do meczow z tamtego roku a i angulo sie przychamowal
Jak lubie piłkę nożną tak moje zdanie jest jedno w tym temacie takie barany stadionowe bydło powinno zkończyć w kamieniołomie to nie ma nic wspólnego z fair play kibicowaniem..czeo takiego go..a niema na neczach koszykówki piłki ręcznej siatkówki ...stadionowa patologia dileży ćpuny tasaki i zabijanka za przynależność do innego klubu jak to było nie dawno w Krakowie dla mnie to dno mniej niż zero kryminał i to niema nic wspólnego z piłką nożną ...
Gryks w sumie Forsami jak ma ochote i predyspozycje niech robi dzieci
agdzia puszczasz sie z ejackiem bo ja zaraz ide to co typniete i z trafil
Co do sadze ze Lech gra tak kiepsko ze nie walczyl bedzie o 2 pudlo z Legiaa a bronil przed naporem Korony czy Gornika Zabrze...taka prawda
Gryks szczerze nie czuje tej gry kompletnie a na.chybił to dopiero klęska u mnie
Górnik ma jakiś czarny Fatum Ale zawsze będzie w moim sercu czy będzie grać w 3 lidze zawsze I wszędzie GÓRNIK KOCHANY BĘDZIE
Tomi
Ja mieszkam w mieście Niebieskich I jestem jedynym Żabolem na mojim osiedlu
adis stawiam na remis a jak bedzie coz jak mawiam po meczu jak sie gra tak sie ma ide sie puscic i co nie co kupic w bidrze dokupic jutro bo w nd 1 zmiana tak jak jutro a w niedziele sklepy te wieksze pozamykane niedziela bez handlu z mojego pkt siedzenia tzw to dobrze
Agdzia była taka piosenka ..Jako mąż i nie mąż.. a kto pa pszczoły ten ma miód a kto ma dzieci ten ma........resztę sobie sama dopisz nie chce nikogo urazić
Forsami wiem
adis to tak jak ja z tego co wiem zaglebie od malego jak i pilka nozna sport jak nie pilka to sporty walki silka bieganie kregle klasyczne amerykanskie plywanie kajakarstwo tylko ostatnimi lata jakos tak z daleka cos tam nie raz ciezarki i tyle........spadam sie puscic bede zioral paparapa
Jesli sedzia wypacza wynik meczu to tylko Legia moze byc mistrzem ?to juz wole Jage...Gornik nie wytrzymal tempa a Angulo przygasl niczym swieczka na torcie
No pewnie poświęce te 5 złotych i zagram dwa zakłady Multi Multi na 10/10
Ja jestem zrezygnowany...stawiam na duzego i bede wrzucal 4 duze we czwartek i po 2 w sob i wtorek przez miesiac ....zobacze co wpadnie