Wpisy 3 163 467 – 3 163 566
5 marca 2018 10:57 → 5 marca 2018 13:12, 100 wpisów
tak tylko popatrz jak szybko zapycha się partycja systemowa aktualizacjami
ja żadnych aktualizacji nie robię i tak robię że ich już nie dostaje a jak coś potrzebuje to sobie pobieram
Mam 7 wszystkie aktualizacje wyłaczone od 4 lat wszystko okey chodzi ssytem pięknie chodzi co do 10 miałem problemy z wyłączeniem aktualizacji ale i na to jest sposób
ja mam wyłaczone wszystkie aktulaizacje to nie ma nic wspólnego z internetem
mam eseta nawet pisze ile to mam potrzebnych aktualizacji systemowych ale ja to mam gdzieś
Nabralem plik kuponow multi...we czawrtek kolejny start multi,moze 4 moze 6 zakladownie patrzcie na innych,grajcie swoje nawet jak inny splywa kasa z...niczego
alfafire sciagnij sobie taki programik ZHP CLEANER 2018 NICIOLAS COOLMAN jest lepszy od CCLENAR, Czysci wszystko i automatycznie tez naprawia rozne sektory uzywam go od ponad pol roku i jestem mega zadowolony z niego
bo tam automatycznie pobiera i się nie da wyłaqczyć aktualizacji ale ja w rejestrze wyłaczyłem są takie sposoby
Doktor
Mulag
Tomi tomi jednak pozwalasz zaryzykować i sprawdzić swoje szczęście?
Mulag
Tomi tomi jednak pozwalasz zaryzykować i sprawdzić swoje szczęście?
myślisz że aktualizacja to jest tylko poprawka optymalizacji działania systemu i tu się mylisz zawsze są jakieś łatki na błędy krytyczne jak ktoś zabezpiecza cały czas system tak inni cały czas szukają jego słabych punktów
w 10 jest ale profe odroczenie także jesli chodzi o 10 mogę przegrać
wiem o tym że są poprawki rózne ja to ma gdziesz ma program antywirusowy i ine programy
nikt mi na siłe nie będzie wciskał aktulaizacji z tym że w 10 przegram nie za długo bo ich poprostu nie wyłacze jak na razie wywaliłem asystenta pobierania jest spokój
Tez wydaje mnie sie ze aktualizacja to cos z dodatkiem by poprawic zabezpieczenia
tak zabezpieczenia jak również inne badziewa szpiegowania i innych pierdół kto mi będzie na siłe wciskał
jak ktoś chcę niech pobiera a oni na siłe wciskaja tak jak to jest w 10 bez wyboru
nie za długo bo to już jest że nawet specjalny informatyk od microsoftu będzie bo nic na komputreze mi nie będzie mozna
Wiadomo ktoś co nie wie o co chodzi zgodzi i sie z tym i sobie będzie korzystał na ich warunkach ale nie każdy się wstanie z tym pogodzić ja nie jak również inni
no i co z tego ze masz antywirusa np dodajesz programy do zapory jako wyjątki jak banalnie proste jest wbicie się się komuś na kompa
A jak się wkurzę to przejdę na Linux tak ludziom wmówili że jest tylko jeden ssytem ale masz racje to nie miejsce i czas
może macie jakiś sposób
na to by mnie nie kopało
czego się nie dotknę
zlew...klamki...włącznik ...
wszystko kopie mnie...już mnie
dłonie bolą od tej elektryzacji...
na to by mnie nie kopało
czego się nie dotknę
zlew...klamki...włącznik ...
wszystko kopie mnie...już mnie
dłonie bolą od tej elektryzacji...
2plus pod Tarnowem a liczby podaje pewne 5,10,17,18,33,38,41,52,59,71
Będziesz Automatycznym defibrylatorem ratującym życie to piękna praca ratująca życie
jak piszę nie kopie ale jak
telefon
podłączony do ładowarki a jestem
naelektryzowana
to też jak dotknę kopnie
telefon
podłączony do ładowarki a jestem
naelektryzowana
to też jak dotknę kopnie
Gdzie wygrane mini Multi Multi nic nie piszą gdzie padły
O mini było kilka wpisów wyżej
Multi Wrocław ul.czekoladowa ktoś pisał
W miejscowości Warszawa padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Konin padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Po zasłużony odpoczynek dla brzuszkaA potem porządek na podwórzu zrobić po zimie
Junak56
Ja mam to samo z tym "kopaniem".Może to od komputera ?
Ja mam to samo z tym "kopaniem".Może to od komputera ?
alfafire
doktor2p jesteś
Problem rozwiązałem
Case open feature w biosie przestawiłem Enabled/Disabled i
Problem rozwiązałem
Case open feature w biosie przestawiłem Enabled/Disabled i
Kraków mini 343tys tez bym chcial
Jak ludzie trafiają te mini?sami kresla czy maszyna wybierabo jest ciężko trafić 3 a gdzie tu 5 całych
Byłem zagrać w Multi Multi i Mini i dałem kupony z Mini do sprawdzenia zapomniałem że jeszcze 3 zakłady były ważne do dzisiaj kazałem wyrzucić ...do kosza ja wyjdzie na nich 5/5to
Forsami
Masz blisko do kolektury,to poszukaj w koszu
Masz blisko do kolektury,to poszukaj w koszu
--->>
Hello
534-Na zakłady ważne jakiś czas a już po wcześniejszych losowaniach,powinno się dać zakład Uaktualniający na następne losowania.
534-Na zakłady ważne jakiś czas a już po wcześniejszych losowaniach,powinno się dać zakład Uaktualniający na następne losowania.
E forsajak trafie w duzego 4 to ci dam ,co wydales w ciemno do kosza
Nie, można go tylko zeskanować
Grzegorz tylko tam nic nie było na tym kuponie a Pani zakręcona jak domek ślimaka no dobra pokrywam koszty Wyprawy na K2 i cały powrót
Ale jeśli zakład był kreślony można przedłożyć kupon duży i w ten sposób zażądać uaktualnienia
Gorzej jak był na ch-t.
Gorzej jak był na ch-t.
wróciłem bo się małemu za chciało wypasionej myszki dla graczy plus pendrajf
120 poszło na jeden raz plus nie wydane 2 grosze bo sprzedawca nie miął
Mulag to ty nie masz w co inwestować Graj w punktach Lotto a nie na jakieś szczury wydajesz ogoniaste
ja sobie spacer zrobiłem a kaskę nie moja ja jako specjalista porada co kupić w miarę dobrego w ramach tej kasy to mnie wysłali samego mnie to lata nie moja kaska
a że ma bonusy i karty stałego klijęta że bez rabatu kupuje to już inna bajka cisza mak
wyślij jeszcze raz nawet jak nie znajdziesz to nie szukaj wyślij jesli pamiętasz oczywiście
Eey to było na chybił trafił trudno przepadli nie bede po koszach grzebał ja nie zakład pogrzebowy albo dezako
no to już po wszystkim to żalu nie będzie jak by nawet było 4 z5 gorzej jak z 5 z5 to podadzą gdzie padło ale też nie ma gwarancji że ty choć prawdopodobieństwo będzie duże
No chyba że pokonam wstyd pokonam siebie udowodnie że można lepiej...jak Kupicha z zespołem Fil...