Wpisy 3 163 367 – 3 163 466
5 marca 2018 09:54 → 5 marca 2018 10:57, 100 wpisów
W miejscowości Bydgoszcz padła główna wygrana w grze EKSTRA PENSJA !
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Zbąszyń padła wygrana 769 440,40 zł w grze Eurojackpot
gryks 76 mnie mozesz juz zaczac wyzywac jak tylko chcesz
gdzies kolo zwirkow muchomorkow chyba?
Koło Poznania chyba
No a może by tak o cyferkach.
1,19,24,66,78,73?
No a może by tak o cyferkach.
1,19,24,66,78,73?
Arczi dla takiego zachowania nie ma miejsca i tyle a się nie czepilem
Nie przesadzajcie chcą obrażać niech obrażają moze mają problemy w domu dzięki nam poczują się lepiej że komuś dokopali Arczi fajnie napisał nie powinni ale niech tak robią
i pewnie to jeszcze trafil jakis wojt, albo burmistrz wioski lub gminy, wysłakllkila kuponow i jednym trafil
gryks76 okej oczywiscie ze tak niepowinno byc jak postepuje 13 krzysio33, ale trzeba mu to wybaczyc chlopak jest biedny, moim zdaniem, trzeba mu wybaczyc te jego czcze gadanie pod czyims adresem, ciezko go zrozumiec jest tez troche, ale mysle ze sie zdenerwowal ze moze niektorzy sie z niego tu smieja i dlatego zaczol wyzywac ludzi, ja osobiscie tam nic do niego niemam, , szkoda mi goscia bo widac ze stara sie cos powiedziec napisac ale ma z tym trudnosci, i wychodza z tego jaja, ale to nic trzeba to traktowac z przymrozeniem oka na te jeego wpisy i i niebrac tego sobie do serca, jesli bedzie nadal kogos obrazal to to tylko bedzie swiadczyc o jego inteligencji, a mam go za inteligentna osobe i mysle ze sie poprawi i bedzie wszystko dobrze
gryks76 okej oczywiscie ze tak niepowinno byc jak postepuje 13 krzysio33, ale trzeba mu to wybaczyc chlopak jest biedny, moim zdaniem, trzeba mu wybaczyc te jego czcze gadanie pod czyims adresem, ciezko go zrozumiec jest tez troche, ale mysle ze sie zdenerwowal ze moze niektorzy sie z niego tu smieja i dlatego zaczol wyzywac ludzi, ja osobiscie tam nic do niego niemam, , szkoda mi goscia bo widac ze stara sie cos powiedziec napisac ale ma z tym trudnosci, i wychodza z tego jaja, ale to nic trzeba to traktowac z przymrozeniem oka na te jeego wpisy i i niebrac tego sobie do serca, jesli bedzie nadal kogos obrazal to to tylko bedzie swiadczyc o jego inteligencji, a mam go za inteligentna osobe i mysle ze sie poprawi i bedzie wszystko dobrze
Przyszła niedziela wolna od handlu znając życie to ludzie zrobią zakupy wojenne ...to już taka mentalność...to nie czasy gdzie ocet był królem na półkach..a później będą wyżucać to jedzenie..i tak gospodarka się napedzi dzięki nie przemyślanej konsumpcji
W miejscowości Wrocław padła wygrana 1 132 791,30 zł w grze Multi Multi
W miejscowości Ciechanów padła wygrana 68 927,20 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Głogów padła wygrana 68 927,20 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Darłowo padła wygrana 68 927,20 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Kraków padła wygrana 343 033,80 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
gryks 76 spokojnie ja tam do ciebie nic niemam jestes spoko gosc tez, wiec tam prosze bez obrazy z mojej strony, ja tam tez i nikogo niebronie ale szkoda mi takich ludzi ktorzy proboja cos powiedziec ,a nie moga bo im to trudno przychodzi,widzicie smiali sie wszyscy z sebastiana i z jego wygranych, wkurzyl sie zapewne tu na wszystkich i juz go wczoraj niebylo ,i poco to komu wysmiewanie kogos i szkalowanie,komu to jest i do czego potrzebne? dlamnie to on morze wygrywac codziennie nawet te 10/10 co mi tam,jesli faktycznie ma takie szczescie to okej Daj mu BÓG, niech i wygrywa,
Dr
Alfa
Dr ja......co chcesz jakie
4*7*8*- ki...
jacunn to prawda co piszesz ale nie referatow nie bede pisal a powiesci juz sie poprawiam dzieki za przypomnienie i spostrzegawczosc
K
Dr co ci brakuje
Już ci nie pasi
To se wez inne
trzeba wyjść z domu najgorzej wyjsć bo jak człowiek wyjdzie to już będzie okey coś mi w brzuchu się przelewa ciekawe co to oby nic groźnego
Ja se zrobiła fryz a tu zimno
Multi Multi 10/10 z 3 03.Wrocław Czekoladowa 9 ciekawe czy mleczna czy z orzechami
A mi się czyma do los.
dobra ja uciekam pomału bo musze jechac cos zalatwic, a wiec do wieczora i wszystkim o 14 zycze wysokich wygranych
arczibalik73 okey nie twoja wina że w szkole pisałeś opowiadania a też były rozprawki no ja powiem że zawsze wolałem opowiadania
4 ki latają wg mnie
Mulag znowu wygrana w Mini systemem i to tylko na 6 skreśleń i to w Krakowie zobacz sobie wysokie wygrane
Takie kjw. Też Lecę do miasta
wczoraj porazka
tyle że rozprawka krótka ale ciężko wszystko co najważniejsze zmieścić wyrazić Wiem bo to moja wygrana
Dr przyjdzie Pan i Krzysio to ci dadzą
doktor mama pytanie >>> win 7 uruchamiał się bez problemu, a teraz żeby się uruchomił muszę nacisnąć klawisz F1 > coś się stało ale nie wiem co >>>
doktor
takie słoneczko a ja taki zbity jestem trzeba się wsiąść za siebie i tyle
alfafire mam to samo u mnie pewnie z dyskiem cos jest i to na bank bo tez odpalam f1
zostalo mi 28 losowan multi, moge jechac po 6 zakladow na losowanie zeby wydac moje 600 zl na gre, ale nie mam pewniakow
Mulag a ja nie polecam nic bo zawsze jakieś składniki systemu idą w pi,,,,
zawsze jak go użyje po tygodniu zależy tak przykładowo pisze 2 gb znikają czasem 4 gb a co najważniejsze nie usuwa plików systemowych jest okey
Dzień dobry wszystkim
oczywiście nic nie grzebie tak jak jest domyślnie ustawione polecam na systemie 7 go mam na 10 jest okey ja mam pełną wersje ale nic w niej nie zmieniam tak jak było domyślnie
Glary Utilities 5 mam też ten też go stosuje z nim też nie ma problemu
alfafire a robisz reinstalacja systemu albo nowa instalke co jakiś czas
oczyszczanie to podstawa alfafire tak ci za muli komputer że będzie działał jak żółw
U mnie 3+ aż miło
doktor zastanawiam się nad reinstalacją ale nie chcę utracić tego co mam.
Przypuszczam że poszedł jakiś plik startowy , bo wczoraj było jeszcze wszystko dobrze.
Przypuszczam że poszedł jakiś plik startowy , bo wczoraj było jeszcze wszystko dobrze.
no ja w ostateczności nowy sytem jest tyle sposobów by utrzymac system w stabilizacji że nie trzeba ale czasem już trzeba postawić nowy sytem
Trzeba wiedzieć co się robi i jak się robi jak się nie wie to i miesiącu urzywania takie bagno jest i brak kontroli