Wpisy 314 137 – 314 236
25 maja 2011 11:28 → 25 maja 2011 12:25, 100 wpisów
vanilia nawet obrączkę na paluszku widać na Twoim zdięciu
masz simlocka szkoda

masz simlocka szkoda

Coś Dla ukojenia może ?
http://www.youtube.com/watch?v=YmxAFAvdqhs
http://www.youtube.com/watch?v=YmxAFAvdqhs
lila,andromeda

Darek...ta 4 z przodu to pikuś.Jesteś bardziej doświadczony niż 2 czy 3 z przodu.Kobiety podobno lubią starszych panów ha ha ha.4 z przodu a po czwórce dalej,ile?
aniqa 

lepiej?
Dariusz Witkowski- moje liczby?
Jestem w stanie wysłać nawet za 250zł jednorazowo 100 zakładów byle dobrze dobrać liczby. Bardzo "ufam" swoim liczbom....
Jestem w stanie wysłać nawet za 250zł jednorazowo 100 zakładów byle dobrze dobrać liczby. Bardzo "ufam" swoim liczbom....
Darek.....mój mąż jest starszy od Ciebie ha ha ha,nie narzekaj bo 40 latki to dopiero mają wigor

ide sobie na spacer

wigor wigorem lila ale wiesz jak jest
chipii i powodzenia ale sprawdz i moje
Ja wybieram układy od początku miesiąca 10 w których było min 7/10 i dobieram następne do nich tak tarfiłem min 12/20 w kwietniu
chipii i powodzenia ale sprawdz i moje
Ja wybieram układy od początku miesiąca 10 w których było min 7/10 i dobieram następne do nich tak tarfiłem min 12/20 w kwietniu
wracając do cyferek , przypominam najstarszą trójkę 4,27,34 już chyba czas na nią ....
spadam wysłać pewną trójkę , a potem czas pobiegać .We wrocku piękna pogoda

BOGUS2 to ja dodam ze w maju najdłuzej czekamy na liczbę 10 od 17 losowań o (godz 14:00!)
Witam wszystkich. A może coś takiego na trojeczki 12.13.14.15.16. A moje dyszki 5.9.13.14.15.16.23.29.34.70/ 14.15.25.28.43-44.62.67.70.72
Dariusz witkowski to bardzo podobnie do mojego systemu dobierania liczb Ty dobierasz. Tyle, że ja w systemie 60/40 czyli analizuje z dekady 6/10 i dobieram 4....no ja w tym miesiacu w maju miałem 14/32 ale niestety do dzisiejszego dnia nie umiem ich rozpisać.... ot cały problem.
No dobrze czas na spacer przed losowaniem Pozdrawiam wszystkich typujących i życzę powodzenia w obu losowanich mm.
chippi na ile liczb ma to być rozpisane 10 ?
chippi na ile liczb ma to być rozpisane 10 ?
Oczywiście Dariusz sprawdziłem Twoje liczby. Szczególnie zainteresował mnie Twój 2 zestaw.
Dokonałem w nich 3 zmian. Dariusz-robiłem na 10 skreśleń jak był bonus.. teraz na 8 lub 9
Dokonałem w nich 3 zmian. Dariusz-robiłem na 10 skreśleń jak był bonus.. teraz na 8 lub 9
Na ile zakłądów max? klinji mi jak ma być to rozpisane na meila a ja to rozpisze.Bynajmniej spróbuje
Dariusz-powiedzmy na 100 zakładów. jeżeli wyjdzie 120 też może być.
i greet all

heej lila
wczoraj w nocy zaglądałem tylko jedno zdjecie twoja NK

wczoraj w nocy zaglądałem tylko jedno zdjecie twoja NK

ja przysięgam nie powiem nikomu

no dobra juz wychodze , zaraz wracam za 10 minut
Dlaczego nie podają nazwy miejscowości, w której padła wczoraj szóstka, tylko piszą "Zachodniopomorskie"? Kiedyś podawali numer kolektury, później tylko miasto, a teraz przechodzą na województwa. Czemu ma to służyć - przekrętom?

wrrr ..

same nalodi hihi