Wpisy 314 037 – 314 136
25 maja 2011 10:50 → 25 maja 2011 11:27, 100 wpisów
Sąsiad i sąsiadka chcieli się pieprzyć ale nie widzieli jak to zrobić żeby nie zwrócic niczyjej uwagi. A jako że mieszkali pod sobą, facet na dole a babka na górze to postanowili wyciąć dziurę w podłodze, facet wchodził na szafę, wystawiał co miał do wystawienia przez dziurę a kobitka siadała u siebie w mieszkaniu na podłodze no i jadą na maxa. Nagle ktoś dzwoni do drzwi - babka szybko zakłada szlafrok i biegnie otworzyć - patrzy: a tu jej nawalony mąż wraca z pracy.
Odtrąca żonę i chwiejnym krokiem wchodzi do pokoju. Zaczyna marudzić:
-Obiadu nie ma,
-Pranie nie zrobione,
-Zakupy nie zrobione,
-W chałupie burdel
(kopie z całej siły w wystające z podłogi przyrodzenie sąsiada)
-I jeszcze jakieś mi tu k*** grzyby rosną!!
Odtrąca żonę i chwiejnym krokiem wchodzi do pokoju. Zaczyna marudzić:
-Obiadu nie ma,
-Pranie nie zrobione,
-Zakupy nie zrobione,
-W chałupie burdel
(kopie z całej siły w wystające z podłogi przyrodzenie sąsiada)
-I jeszcze jakieś mi tu k*** grzyby rosną!!
ja jak głowę przecisne przez uda Ancysi to już jest moja a mięciutka się staje

Lila- też bym chciał... wczoraj w wieczornym losowaniu weszło mi 12z 32 liczb. Nawaliła tylko 9-tka. Najwięcej 17 z 32 liczb tamtego roku. W lipcu tamtego roku jak weszło mi 17z32 to na kuponie było 9/10. Dariusz Witkowski jeszcze chwilkę jestem bo do pracy muszę znikać.
Małpa pali jointy na brzegu rzeki.Podpływa do niej bóbr i pyta:
- Co robisz?
- Palę jointy:
- Jak to się robi?
- Zaciągnij się, przytrzymaj w płucach przepłyń na drugi brzeg i wypuść.
Wtedy jest maksymalna jazda.
Bóbr wziął bucha i zanurkował. Na drugim brzegu siedział krokodyl i gdy wynurzył się przed nim bóbr, poczuł zielsko.
- Bóbr, co to?!
- Małpa pali jointy na drugim brzegu. Jak chcesz to do niej podpłyń.
Krokodyl podpłynął do małpy, wynurza się przed nią a ta przerażona, krztusząc się, krzyczy....:
- K.U.R.W.A! BÓBR, WYPUSZCZAJ, WYPUSZCZAJ!!!
- Co robisz?
- Palę jointy:
- Jak to się robi?
- Zaciągnij się, przytrzymaj w płucach przepłyń na drugi brzeg i wypuść.
Wtedy jest maksymalna jazda.
Bóbr wziął bucha i zanurkował. Na drugim brzegu siedział krokodyl i gdy wynurzył się przed nim bóbr, poczuł zielsko.
- Bóbr, co to?!
- Małpa pali jointy na drugim brzegu. Jak chcesz to do niej podpłyń.
Krokodyl podpłynął do małpy, wynurza się przed nią a ta przerażona, krztusząc się, krzyczy....:
- K.U.R.W.A! BÓBR, WYPUSZCZAJ, WYPUSZCZAJ!!!
Lila-przesłałem skan tego kuponu 2 osobom znanym na tym forum. Jedna z nich czarodziejka jak zobaczyła to aż ze zdumienia nie mogła uwierzyć. No cóż...
Ciągle się zastanawiam jak rozpisać te 32 liczby.Dariusz Witkowski mogę Ci na maila je napisać. Mozę jak nie sam to z kimś coś razem zdziałam.
Ciągle się zastanawiam jak rozpisać te 32 liczby.Dariusz Witkowski mogę Ci na maila je napisać. Mozę jak nie sam to z kimś coś razem zdziałam.
Bardzo gruby facet przychodzi do lekarza i mówi:
- panie doktorze niech pan zobaczy mojego ptaszka bo go nie widzę i nie wiem czy wszystko z nim w porządku.
Doktor spogląda, bada i mówi:
- wszystko idealne, tak jak powinno być.
Na to facet:
- a mógłby pan mu dać buzi, bo ja go już tak długo nie widziałem.
- panie doktorze niech pan zobaczy mojego ptaszka bo go nie widzę i nie wiem czy wszystko z nim w porządku.
Doktor spogląda, bada i mówi:
- wszystko idealne, tak jak powinno być.
Na to facet:
- a mógłby pan mu dać buzi, bo ja go już tak długo nie widziałem.
chippi liczby podałem w nowym temacie na Forum jak coś kliknji meila
Gała...no mam nadzieję,że jest dobrze
Jak by Ania wiedziała co się wyprawia to by nas pozabijała i ze śluby byłyby nici.

Jak by Ania wiedziała co się wyprawia to by nas pozabijała i ze śluby byłyby nici.
trzy koleżanki poszły wieczorem na piwo dały nieźle jazzu wracając zachciało im się siku patrzą ruchliwa ulica nie ma gdzie został tylko cmentarz .Każda przy innym pomniku sika wnet zerwała się ogromna wichura burza babki wystraszone biegną przez cmentarz przeznagrobki.
za kilka dni spotykają się mężowie tych lasek na piwie i po trzecim rozwiązuje się język jednego i mówi że podejrzewa że żona go zdradza .kumple go pytają a czemu tak sądzisz a on na to -bo kilka dni temu wróciła pijana bez rajstop bez stanika .na to drugi mówi e to nic moja też kilka dni temu wróciła pijana bez rajstop ,majtek i stanika .na to trzeci mówi to to jest nic ja jestem pewny że mnie zdradza wróciła pijana bez majtek,rajstop i stanika i z szarfą na szyji z napisem-nigdy cię nie zpomnimy koledzy z Gdyni
za kilka dni spotykają się mężowie tych lasek na piwie i po trzecim rozwiązuje się język jednego i mówi że podejrzewa że żona go zdradza .kumple go pytają a czemu tak sądzisz a on na to -bo kilka dni temu wróciła pijana bez rajstop bez stanika .na to drugi mówi e to nic moja też kilka dni temu wróciła pijana bez rajstop ,majtek i stanika .na to trzeci mówi to to jest nic ja jestem pewny że mnie zdradza wróciła pijana bez majtek,rajstop i stanika i z szarfą na szyji z napisem-nigdy cię nie zpomnimy koledzy z Gdyni
jezeli w którymś z czterech losowań padnie więcej niż 12 będzie dobrze.
Powinno co nie znaczy będzie .24 maja podąłem piątki w typy na żywo wczoraj w pierszym zestwie w poz 6 padło 5/5 z plusem ..ale to tylko gra
Pierwszy raz widzę, by przy wygranej w Lotto nie było miejscowości a województwo: Zachodniopomorskie{{myśli}}
No więc właśnie nie wiem jak to jest. Chyba, że... Bonus wcale nie powiększa kwoty o równe 10 tyś...
Darek...no jutro ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana i wolałam złożyć już dzisiaj

aniqa
Rozmawiaja dwie panie lekkich obyczajów:
- Jak umarla Henia?
- Na raka.
- To juz nie mogla sobie wygodniejszej pozycji znaleźć

Rozmawiaja dwie panie lekkich obyczajów:
- Jak umarla Henia?
- Na raka.
- To juz nie mogla sobie wygodniejszej pozycji znaleźć

chyba tak pomyliłem z Bitwą pod Grunwaldem która była przepraszam
Panowie wygineli na wojnie jak ktoś mądry napisał co było a niejest nie piszemy w rejestr
No to mi Lestek zadał zagadkę
co to za wałek z tym bonusem...
kto zna bajkę o komiku?

co to za wałek z tym bonusem...
kto zna bajkę o komiku?
a kto zna rozwiązanie tego mamy pięć piątek a wynik ma wyjść 29 możecie dodawać odejmować mnożyć dzielić potęgować i cudować byle wynik wyszedł 29???

Panie Darku szacunek za otwartą przyłbicę.
Ja cały czas dojrzewam, może jak zaliczę dychę to się otworzę.Pozdrowienia dla panien i panienek.

Ja cały czas dojrzewam, może jak zaliczę dychę to się otworzę.Pozdrowienia dla panien i panienek.

Lestek dzięki teraz wiem BOGUS2 przyłbica oky ale dysk się kurczy
panie Darku jeśli mowa o twardym dysku to tylko pozazdrościć ,nawet jak się kurczy
słodzitko-wilgotne
po tobie to mam

embargo na sex bym miał nałozone

Dzien dobry paskowicze